Znaš li ti da ti jebeš moju zaručnicu u mome autu

Kada sam napunio 18 godina otišao sam raditi na sezonu te sam prvoga dana upoznao jednu curu. Ona mi je ponudila da odem s njom na piće, što sam ja prihvatio. 

Sjeli smo u auto i odvezli se malo se družili te na povratku kući mi je rekla da zaustavim auto te da mi ima nešto pokazati. Tad se skinula i počela mi ga pušiti. Tako ga je dobro pušila da to i danas kad ovo pišem osjetim.

To je trajalo nekih 15 min te je prešla ma mene i počeo je pravi sex. Prije početka mi je rekla da ne voli stenjati, ali bilo joj je tako dobro da nije mogla odoljeti. 

Nakon nekoliko minuta smo bili prekinuti jer nas je napao konj. Onda smo se premjestili na drugo mjesto te zavržili započeto. To isto smo ponovili i sljedećih dana. Bilo je divno sve dok jednog dana me nije nazvao njen zaručnik i rekao: “Znaš li ti da ti jebeš moju zaručnicu u mome autu. “.

Nakon tog dana se sve promjenilo. 

Žao mi je cure što je sada ostala nigdje ali su svi shvatili kakva je. A on se pokušao ubiti (na svu sreću sve je dobro prošlo). 

Nakon nekoga vremen došla je do mene i rekla mi da će napraviti sve da budem s njom samo da joj se vratim da joj nikad nije bilo kao tih par dana samnom. Rekla je da želi samo dobru jebačinu bez ikakvih obaveza. Rekao sam da ću razmisliti. 

Javio sam joj se za dva dana i ponudio da dođe kod mene u sobu, nacrtala je se u roku 3 sec i ponovno je počeo onaj pravi sex.

Nakon 15 min u sobu ulazi i njena cimerica te vidi nas dvoje u zanosu. Samo se je skinula, tiho prišuljala do kreveta i uhvatila me za kurac izvadila ga iz nje i počela da puši.

Nakon pušenja sam je natakao na kurac te je postavio tako da mi kolegici liže macu. I tako smo ih naizmjenice jebao skoro sat vremena.

Onda smo otišli na tuširanje, njih dvije su legle u kadu i počele da se trljaju jedna od drugu, to je bilo toliko stenjanje da sam mislio da će nam policuju da sastave. To me je toliko napalilo da sam došao iznad njih i počeo ga drkati, kada sam osjetio da ću svršiti rekao sam im, a kolegica mi se ustade i stavi ga u svoju guzu i lagano nabijajući se na njega je rekla sada možeš. Guze su im bile tako uske da im je na početku jebanja kurac teško ulazio unatoč lubrikantu.

Naizmjence sam ih jebao u čmar ulazeći u njih tako duboko da su vrištale sve jače i jače, sve ih je više boljelo, a sve su više uživale. Tako sam ih jebao nekoliko minuta ostvarujući sve svoje snove.

– ”Trpaj nam ga u guzu… dublje…jače…svrši nam u guzu…! ! ”,

pohotno su vikale, nisam više mogao izdržati pa sam obilno svršio u Karlinu guzu.

– ”A moja guza će ostati žedna? ”, bunila se Vanja.

Izvadio sam ga iz Karline guze, još je bio dovoljno tvrd da penetrira u Vanjin već ionako raširen čmar i ispustio u njenu guzu malo sperme, i nekoliko kapljica po njenoj guzi. Obje su si počele gurati prste u anus, te ih zatim lizati.

Stavio sam kurac između njihovih glava, te su se počele žvaljiti preko moga kurca, dok se još nije skroz spustio. Još smo imali nekoliko takvih večeri u životu, ali prve se najrađe prisjećamo. Kada sam svršio u nju rekao sam da je dosta da više ne mogu na što su se one naljutile jer su bile željne dobre jebačine. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Kiro
Kiro
Guest
25. siječnja 2023. 23:51

Ja nepismenije priče nisam ovdje pročitao. Ako guziš kao što pišeš jadne cure.

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx