Trenerica nježnih ruku i vlažnih usana

Bila je relativno sretno udana. Nije imala potrebe za nečim “sa strane”, ali malo raznolikosti uvijek dobro dođe. A ona je znala pročitati znakove moguće strasti i iskoristiti trenutke koji su joj se pružali. Zadnja njena “žrtva” bio je trener fitnesa: mlad, zgodan i dobro “opremljen”. Uvijek je dolazila kasno navečer i naravno ostajala zadnja. Sprave na kojima je vježbala i “vježbala” zaista su sjajne i pomažu joj u održavanju kondicije i cijelog tijela. Nema te sprave na kojoj ona i mladi pastuh nisu uspjeli odraditi zadane vježbe, zaškakljalo ju je među nogama dok je mislila o tome. Doduše, postalo je prilično opasno jer se mladac previše “zalijepio” za nju, pa već neko vrijeme nije odlazila na fitness. Nadala se da će se mladić “ohladiti” ili pronaći neku novu voljnu vježbačicu.

Spremila je taj dan stvari u torbu i zaputila se u fitness centar. S olakšanjem je primijetila da ga nema. Kako uvijek saznaš ono što te zanima, a da i ne pitaš, čula je da je dobio bolju ponudu i otišao. Zamijenila ga je zgodna žena, približno njenih godina. Vrlo brzo su se sprijateljile. Kako je bila relativno čest posjetitelj, nova trenerica ju nije morala posebno upućivati u vježbe, samo joj je dodala neke nove. Veselo je odradila sve zadano i krenula na tuširanje. Brzo je to obavila i spremila se, jer je kao i uvijek bila zadnja. Mila, trenerica, čekala je na nju. Da bi joj se odužila za ljubaznost pozvala ju je kod sebe na piće, a i sviđala joj se, pa su mislila je, mogle još malo pričati u miru njenog doma.

Muž joj je bio na putu pa su mogle voditi sve one “ženske” razgovore bez smetnje. Osim toga, nije voljela biti sama. Bila je prilično iscrpljena od vježbi, jer je neko vrijeme apstinirala, pa se požalila Mili na bol u mišićima. Trenerica se odmah ponudila da će je izmasirati. Skinula je odjeću i legla na krevet. Mila je utrljavala ulje, koje joj je dala, u svoje ruke i spretnim pokretima prionula na masažu. Ruke su joj bile tople i nježne, osjetila je kako se uzbuđuje. Nije htjela da Mila to primijeti pa je pazila na svoje pokrete i disanje. Ribica joj se vlažila sve više. Mila ju je i dalje masirala donoseći joj olakšanje u mišiće, ali i napetost u unutrašnjost. Dok joj je trljala bedra rukom joj je ovlaš prešla preko vlažnih gaćica. Nije se niti pomaknula; valjda je to bilo slučajno. Mila joj je istrljala cijelo tijelo, izmasirala čak i stopala i nožne prste.

– Eto, gotovo je – rekla je.
Bilo joj je žao što je sve tako brzo završilo.
– Hoćeš li da ti izmasiram i sprijeda?
– O, da, molim te – gotovo je zavapila.

Okrenula se na leđa pružajući trenerici pogled i na prednji dio svog jedrog tijela. Mila je lagano ponavljala postupak uljenja vlastitih ruku. Osjetila je njene dlanove ponovo na stopalima. Krenula je odozdola i polako se približavala njenom trbuhu, pa grudima i vratu. A onda je ruke stavila na njene grudi. Pogledala ju je tražeći za to njezino dopuštenje. Privukla je Milu na sebe i uvalila joj jezik u usta, a Mila je upravo to tražila. Odvojila se od nje i skinula se, i zatim je opkoračila sjedajući na njen trbuh. Osjetila je vlažnu Milinu pičku na svojoj koži. Masirala joj je grudi, lagano joj utrljavajući preostalo ulje. Dlanom joj je prelazila po okruglim dojkama, nježno dodirujući bradavice. Njeni dodiri bili su nešto najuzbudljivije što je do sada osjetila.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx