Poševit ću se s njima i to ovdje u restoranu i dobiti otkaz

Restoran u kojem sam radila zaista je bio ugodno mjesto s prigušenim svjetlima čak i danju. Sve je uređeno u nekom viktorijanskom stilu; puno drvo, tapecirani namještaj, tepisi, svjetiljke… pa čak se i posluga počela svojim ponašanjem ufuravati u cijeli taj ambijent. Ja se ipak nekako nisam mogla priviknuti na svu tu uštogljenost jer sam po naravi, u biti, prilično divlja i modernih pogleda. Bilo bi mi draže da sam dobila posao kao konobarica u disku nego ovdje. Dakle, sve to stvarno nije bilo za mene, tako da sam počela već tražiti načine da dobijem otkaz, samo je trebalo izmisliti originalan način za to; nešto o čemu će se dugo pričati. Nešto o čemu će možda i novine pisati. Tada još nisam znala kako to izvesti, sve dok nije došao trenutak u kojem sam prepoznala priliku.

Jedne večeri ušlo je u restoran otmjeno društvo: rasna crnka, elegantno popunjena, u svilenoj morsko-plavoj haljini… Na vrhu velikog proreza na haljini vidio se rub samostojećih čarapa. Bila je u pratnji trojice zgodnih, malo nabildanih frajera, u odijelima po posljednjoj modi. Ah! Kako su samo zgodni. Ova se sigurno ševi sa svom trojicom; proletjelo mi je kroz glavu. Kad bih se barem i ja mogla poševiti sa svom trojicom, ali to je praktički nemoguće… Ma što je nemoguće! Sve je moguće! Pa ovo je 21.stoljeće! Kakvo viktorijansko doba; kakvo puritanstvo?! Tako je! Odlučila sam. Poševit ću se s njima i to ovdje u restoranu i dobiti otkaz!

Prišla sam njihovom stolu primiti narudžbe; i dok sam ih upisivala u blok, osjetila sam kako mi ova trojica pogledima miluju grudi, bedra… Naručili su za aperitiv koktele. Odšetala sam od njihovog stola laganim zavodničkim koracima. Osjetila sam svaki njihov pogled na stražnjici, nogama, struku… Osjećala sam se kao na modnoj pisti. Znala sam da me ocjenjuju. Muškarci inače to rade, a vidjela sam to i u očima ove trojice.

U baru, gdje sam pripremila koktele bio je još jedan konobar. Zgodan mladi dečko koji očito nije još ni vidio kako pička izgleda. Nasmijala sam se i pritom napravila pokvaren izraz lica, a da ga nisam bila ni svjesna, i spustila se na koljena dok je moj kolega točio pića. Otkopčala sam mu hlače i počela mu sisati kurčić. Začas mi je tako silno napunio usta da su mi guste kapi ljepljive sperme iscurile po tamnoj uniformi i uprljale je na dekolteu. Ono što je ostalo u mojim ustima, ispljunula sam u čašu sa šećernim rubom, koju sam namijenila za koktel one kurve na koju sam toliko ljubomorna. Možda joj se svidi ovaj okus. Sigurno će ga prepoznati. Možda će tražiti još? Razmišljala sam ljubomorno i arogantno u isti čas. A moj se kolega jedva zadržao na nogama od siline orgazma. Ah, ništa mu neće biti. Mlad je on. Ni ne zna što ga još sve čeka sa ženama… Sada još samo da stavim krišku naranče, slamku i suncobran… “Voila!” Izgleda super.
Poslužila sam otmjeno društvo i otišla dalje, kao za daljim poslom.

Nešto kasnije jedan od kolega došao je do mene i prenio mi poruku da me zovu. Prišla sam stolu i upitala:

– Izvolite, je li sve u redu?

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx