Poševit ću se s njima i to ovdje u restoranu i dobiti otkaz

Restoran u kojem sam radila zaista je bio ugodno mjesto s prigušenim svjetlima čak i danju. Sve je uređeno u nekom viktorijanskom stilu; puno drvo, tapecirani namještaj, tepisi, svjetiljke… pa čak se i posluga počela svojim ponašanjem ufuravati u cijeli taj ambijent. Ja se ipak nekako nisam mogla priviknuti na svu tu uštogljenost jer sam po naravi, u biti, prilično divlja i modernih pogleda. Bilo bi mi draže da sam dobila posao kao konobarica u disku nego ovdje. Dakle, sve to stvarno nije bilo za mene, tako da sam počela već tražiti načine da dobijem otkaz, samo je trebalo izmisliti originalan način za to; nešto o čemu će se dugo pričati. Nešto o čemu će možda i novine pisati. Tada još nisam znala kako to izvesti, sve dok nije došao trenutak u kojem sam prepoznala priliku.

Jedne večeri ušlo je u restoran otmjeno društvo: rasna crnka, elegantno popunjena, u svilenoj morsko-plavoj haljini… Na vrhu velikog proreza na haljini vidio se rub samostojećih čarapa. Bila je u pratnji trojice zgodnih, malo nabildanih frajera, u odijelima po posljednjoj modi. Ah! Kako su samo zgodni. Ova se sigurno ševi sa svom trojicom; proletjelo mi je kroz glavu. Kad bih se barem i ja mogla poševiti sa svom trojicom, ali to je praktički nemoguće… Ma što je nemoguće! Sve je moguće! Pa ovo je 21.stoljeće! Kakvo viktorijansko doba; kakvo puritanstvo?! Tako je! Odlučila sam. Poševit ću se s njima i to ovdje u restoranu i dobiti otkaz!

Prišla sam njihovom stolu primiti narudžbe; i dok sam ih upisivala u blok, osjetila sam kako mi ova trojica pogledima miluju grudi, bedra… Naručili su za aperitiv koktele. Odšetala sam od njihovog stola laganim zavodničkim koracima. Osjetila sam svaki njihov pogled na stražnjici, nogama, struku… Osjećala sam se kao na modnoj pisti. Znala sam da me ocjenjuju. Muškarci inače to rade, a vidjela sam to i u očima ove trojice.

U baru, gdje sam pripremila koktele bio je još jedan konobar. Zgodan mladi dečko koji očito nije još ni vidio kako pička izgleda. Nasmijala sam se i pritom napravila pokvaren izraz lica, a da ga nisam bila ni svjesna, i spustila se na koljena dok je moj kolega točio pića. Otkopčala sam mu hlače i počela mu sisati kurčić. Začas mi je tako silno napunio usta da su mi guste kapi ljepljive sperme iscurile po tamnoj uniformi i uprljale je na dekolteu. Ono što je ostalo u mojim ustima, ispljunula sam u čašu sa šećernim rubom, koju sam namijenila za koktel one kurve na koju sam toliko ljubomorna. Možda joj se svidi ovaj okus. Sigurno će ga prepoznati. Možda će tražiti još? Razmišljala sam ljubomorno i arogantno u isti čas. A moj se kolega jedva zadržao na nogama od siline orgazma. Ah, ništa mu neće biti. Mlad je on. Ni ne zna što ga još sve čeka sa ženama… Sada još samo da stavim krišku naranče, slamku i suncobran… “Voila!” Izgleda super.
Poslužila sam otmjeno društvo i otišla dalje, kao za daljim poslom.

Nešto kasnije jedan od kolega došao je do mene i prenio mi poruku da me zovu. Prišla sam stolu i upitala:

– Izvolite, je li sve u redu?

Tada sam osjetila dodir nježne ruke na unutarnjem dijelu bedra kako se penje prema gaćicama, sve dok ih nije dotakla kažiprstom i dugim noktom mi prešla uzduž pukotine ispod tanke pamučne površine. Nevjerojatno! Ovo nije istina! Kao da je znala što mi se mota po glavi. Blagim pokretom ruke dala mi je znak da se sagnem, provokativno mi šapnula da me ovaj nabildani frajer s duljom kosom želi poševiti i liznula me po uhu. Navlažila sam se u trenutku i nisam znala što da joj odgovorim. Pa ja sam htjela prva prijeći u napad, a u biti su me preduhitrili.

– Što si mi to stavila u piće? – pitala me crnka uz pokvareni smiješak, još uvijek mi noktom prelazeći po pukotini koja je već dobro navlažila gaćice.

Nisam ništa odgovorila. Samo sam se rukama naslonila na stol, jer mi se od uzbuđenja zaljuljalo tlo pod nogama.

– A sada bih te zamolila da to ti popiješ, droljo mala – nježno mi je šapnula.

Odbila sam. Na moju neposlušnost reagirao je onaj nabiladni tip. Naglo je ustao, jednom je rukom uhvatio čašu, a drugom me čvrsto stisnuo za lice, tako da sam morala protiv svoje volje otvoriti usta; a tada je sadržaj čaše izlio u njih što je prisutna dama popratila kurvinskim smijehom i laganim pljeskom.

– Brravooo! Dobra cura.
Ljudi u restoranu utihnuli su i sa zaprepaštenjem gledali što se dešava.
– A sada dečki moji – pojebite je! – rekla je tako teatralno i puna sebe.

Protiv tih snažnih momaka nisam imala šanse za bilo kakav otpor. Jedan od njih posjeo me na stol pun čaša i pribora za jelo, od čega je pola palo na pod ili se prolilo, a zatim mi strgnuo gaćice. Vrisnula sam više od uzbuđenja i iznenađenja nego od straha. Drugi je ostatak čaša i pribora pobacao na pod i polegao me na stol. Onaj prvi već je jezikom istraživao moju pukotinu i usisavao sokove što su curili iz izvora mladosti, drugi mi je svoju otežalu kurčinu gurao u usta, a trećemu sam ga morala navlačiti, dok je njihova kurva trgala odjeću s mene. Vidjela sam kako sjajni dugmići košulje lete svuda oko mene, a tada su se pred svima zanjihale kruškaste grudi, što je bilo popraćeno kolektivnim uzdahom prisutnih. Od ostalih gostiju u restoranu mnogi su negodovali i demonstrativno napuštali prostor, a drugi, zainteresirani za ovaj nesvakidašnji događaj na ovako otmjenom mjestu, okružili su nas i s velikim zanimanjem pratili daljnji razvoj događaja, a neki su od prisutnih upotrijebili i svoje foto-aparate. Osjećala sam se prljavo i uzbuđeno u isti tren. Frajer što sam mu ga navlačila, do boli mi je stezao grudi, a njegova je prijateljica po meni lijevala šampanjac pokupljen sa susjednog stola.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare