U maminom međunožju – 3 deo

Ovo je 3 dio od 3 u seriji U maminom međunožju

 Više nisam morao da razmišljam o tome želi li me moja Sanja, znao sam da ćemo ostati za uvek skupa. Ona je bila žena iz mojih snova, a čini mi se da sam i ja postao muškarac koji joj je sasvim dovoljan i da joj drugi ne treba…

U kući se situacija promenila 100%. Moja soba postala je samo ormar za moje stvari u koju sam ulazio čak ni da se obučem već samo da uzmem stvari koje mi trebaju. Spavao sam sa mamom, sa mojom devojkom. Ona se ponašala upravo tako. U kući gotovo da se nismo ni oblačili. Uživao sam u mogućnosti da posmatram tako zgodnu mačkicu dok se šeta po kući samo u laganim providnim košuljama ili samo u extra sexi donjem vešu. Tada sam tek video koliko na žene redovan sex deluje pozitivno. Imala je fenomenalnu liniju poput devojke od 18 – 19 godina. Kada sam izlazio uvek je išla sa mnom. Naravno, odlazili smo samo na mesta gde smo mogli potpuno da se opustimo i najčešće u okolna mesta kako nas neko nebi prepoznao. Voleo sam izaći u njenom društvu. Voleo sam kako sa oblači. Muški deo sveta nije mogao skinuti pogled s nje gde god bi se pojavljivali. Voleo sam kad se obuče sexy i uživao u saznanju da je svi mogu gledati, a da je ona samo moja.

Sve češće nas je tetka iz Nemačke zvala da se preselimo kod nje. Obećala je mami da će joj tamo naći ništa manje dobar posao nego što ga ovde ima, a kako u njenom stanu ima dovoljno praznih prostorija za stan ne treba da se brinemo. Mama se nećkala mada sam ja bio oduševljen idejom da se preselimo kod tetke. Tek posle mnogo vremena sam saznao da je mama tetki poverila našu tajnu i da je tetka zbog toga insistirala da se doselimo kod nje i da napustimo «brdoviti Balkan». Onda je stigao poziv u kom je pisalo da bi «bilo lepo kada bi se moja malenkost udostojila da postane regrut tadašnje JNA». Mesto u koje treba da se javim nikad nisam uspeo da pronađem na karti. Imalo je vrlo čudno ime i kako god da sam ga čitao uvek sam čuo «VUKOJEBINA». Ne želim Vam ni pričati koliko sam popizdeo zbog svega, ali sila Boga ne moli. Moja Sanja mi je obećala da će me često posećivati, međutim slaba je to uteha bila obzirom da sam se bio navikao na nju pokraj sebe svaki dan. Ispraćaj i sve ostale prateće aktivnosti prošle su nekako kao kroz maglu ih se sećam izuzev jednog detalja. Mama je insistirala da ide samnom vozom i da me isprati do kasarne. Krenuli smo u 22h. Uzeli smo spavaća kola pošto se putovalo celu noć. Želela je da mi što više olakša. Smestili smo se u donji ležaj. Znao sam da je skoro neću osetiti tako blizu.

Počeo sam je maziti našta mi je ona rekla:
– Noćas želim da ti bude neponovljivo. Noćas možeš pustiti mašti na volju.


Ljubila mi je grudi spuštajući se prema mom kurcu. Vlažan trag njenog jezika hladio je moje usijano telo. Kada je spustila svoje usne na moj kurac činilo mi se da je sve stalo. Klizila je lagano usnama preko glavića uvlačeći kurac sve dublje u usta. Svo vreme jezikom je brzo radila levo-desno tako da mi je kurac prosto ludeo. Pogledao sam i video kako joj se glava kreće gore-dole. I sada dok ovo pišem čini mi se da osećam svaki njen pokret na kurcu. Sećate se opisa njenih usana u prvom delu. Bile su tako meke i poželjne, a blagi stisak koji je njima činila dok mi je kurac uvlačila i izvlačila iz usta pričinjavao mi je neopisivo zadovoljstvo. U jednom trenutku prosto mi je progutala ceo kurac. Tačno sam osetio kako joj ulazim u grlo. U istom trenutku mi je lagano gurnula prst u guzu. Počeo sam da svršavam istog momenta.

Nastavci<< U maminom međunožju – 2 deo
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj