U seki sve do jaja – 4. Deo

Ovo je 4 dio od 4 u seriji U seki sve do jaja

Od posljednje pijanke sa Giannijem i napaljive priče o «obiteljskom sexu» stalno mi se po glavi vrtila njegova parola: sestra u krevetu – praznik sexa! Moja seka Suzana svakako je bila praznik sexa, ali nisam se usuđivao ni pomisliti da napravim prvi korak.

No, zanimalo me kako to uživo funkcionira te sam se već radovao narednom vikendu kad sam pozvao na sex-party Giannija i njegovu sestru Milkicu te njihovu rođaku a moju svastiku Meri. Moja Meri, rasna ženska oslobođenih strasti i oduševljenja neslućenim potencijalima svog lijepog, zgodnog i velikog tijela sve se više prepuštala ekstremnom razvratu ne mareći više ni za kakve moralističke ograde, za vlastitog muža, za sestru čijeg dečka (mene) jebe bez milosti, a ne obazirući se na dimenzije grijeha svojih rođaka i čiji incest žarko želi da se uključi. «Hoću da osjetim u sebi dva kurca… da napravite redaljku na meni…

hoću da me jebete kao kravu… da satima imam razne kite u sebi, u ustima, u šupku… Hoću da vidim koliko sexa mogu podnijeti!» zapovijedala mi je svastika tako da ju se nije moglo ne poslušati.


Dobra prilika je stvorena već naredne subote. Studentica Ena nije došla iz Zagreba, a njena sestra Meri u rano jutro je ispratila muža Vlatka u ribolov, a namjeravao se vratiti tek u nedjelju popodne. Gianni i Milkica su svakako uvijek bili na raspolaganju te je stvar bila dogovorena. Moj momački jednosobni stan bio je idealno mjesto za ovaj obiteljski swing-party, svi usmjereni na jedan veliki francuski krevet. Već u subotu oko podne na vrata mi je pokucala Meri. Svratila iz kupovine i kao prava domaćica donije hrpu hrane i dobrih pića. Spustila je prepune vrećice na pod u kuhinji («…stavi to odmah u frižider…!»), glasno otpuhnula i odbacivši mantil bacila se na krevet koji se pod njenom težinom zaljuljao.
«Večeras ćemo se… ha? Cijelu noć. Čuj, slatki moj zete… imam nekih želja i zahtjeva. Odnosno da skratim, vas dvojica činite sa mnom što god hoćete i što ja poželim, ali ne znam šta Milkica očekuje od mene. OK, rođaka je zgodna, ali rekla sam ti da nisam lezbača. Ne znam ni što bih s njom radila… to oko lizanja me baš i ne privlači… mislim, da ja ližem nju… to ne. Zato zete samo polako.» napravila je mali uvod hvatajući zavodljivu pozu na mom krevetu. Bila je u tijesnoj pripijenoj haljini koja se već bila digla do guzice, a na nogama je imala crne samonosive čarape sa nekakvim «zmija-dezenom» i čipkom i crne tange. Činilo mi se da očekuje sex nabrzinu te je zaustavih…
«Ljubavi, nemoj mi se sad namještati… ostavimo nježnosti za večeras. Eto, dođi popodne, pozvaću i njih pa ćemo koju popiti, pojesti… i onda rock and rol! Može ? Hajde, hajde… nemoj mi se tu namještati, moram čuvati metke za večeras. Ne boj se neće ti faliti kite.» A svastika, kad je vidjela da nema ništa od sexa, brzo se pokupila i otišla da se spremi. Znao sam da će se sad posvetiti sebi, depilacija, friziranje venerinog brežuljka, klistiranje, podmazivanje tjelesnih otvora. Meri je već jako uživala u tome i sve dovela do savršenstva. I već u rano popodne čulo se zvono na vratima, bila je to ona.

Nastavci<< U seki sve do jaja – 3. Deo
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
1 Komentar
  1. Nenad komentira

    sta je sa petim delom

Komentiraj