Zadovoljio sam moju rođakinju

Erotska priča, incest, zadovoljio sam moju rođakinju Natašu, sestra od strica točnije, i nisam znao što da kažem na to. Moj dolazak na sahranu jednostavno nije dolazio u obzir, ako se ima u vidu moja katastofalno financijska situacija.

Tih dana sam prolazio kroz vrlo teško razdoblje svog života. Bio sam u financijskoj krizi i nisam imao ni nagovještaj ideje kako se izvući iz toga. Živio sam u Londonu, gdje sam se sklonio od Slobinog “lijepog života i švedskog standarda”, i dobro sam se snalazio sve do tog ljeta. Povratak u domovinu jednostavno nije dolazio u obzir iako spomenuti lik više nije bio među živima. Presjedio sam čitavo popodne u jednom pubu pokušavajući smisliti neko rješenje uz pivo i cigarete ali takvo se što nije naziralo na horizontu. Odvukao sam se u stan negdje oko osam navečer. Zaključao sam vrata za sobom kada je zazvonio telefon. Nisam baš gorio od želje da se javim i učinio sam to samo zato što mi je zvonjava išla na živce. Zapravo, tih dana mi je sve išlo na živce.

“Zdravo Aco. Nataša ovdje. “Čuo sam iz slušalice.

Nisam pojma imao koja Nataša iako mi je glas u tom trenutku bio donekle poznat. Prelistavao sam osobe s tim imenom u glavi ali niti jedna Nataša mi nije pala na pamet. Moju uzaludnu potragu prekinuo je njezin glas.

“Djed Mirko je umro Aco. “

Tada sam shvatio da je u pitanju moja rođaka, sestra od strica točnije, i nisam znao što da kažem na to. Moj dolazak na sahranu jednostavno nije dolazio u obzir, ako se ima u vidu moja katastofalno financijska situacija.

Srećom Nataša nije čekala da bilo što kažem već je nastavila.

“To je svakako loša vijest, ali ima jedna dobra. Nas dvoje smo jedini nasljednici njegove cjelokupne imovine. To je kuća i sedamnaest jutara zemlje. Vrlo kvalitetne. Znaš, raspitivala sam se malo. “

“Kada se to dogodilo? “

“Sinoć. Sutra je sprovod. “

“Ne znam da li ću uspjeti da stignem. “

“Nema veze i ako ne stigneš. Hoću samo sljedećeg ponedjeljka biti ovdje. Imam dva zainteresiran kupca i voljela bih biti tu kada se to bude prodavalo. “

“To je već izvedivo. O kojoj cifri pričamo Nataša? “

“O četerdeset tisuća eura. Nije ti teško da izračunaš koliko je pola od toga. “

Naravno da nije. Dogovorili smije sve i prekinuli vezu. Bilo mi je žao djed Mirka ali tih dvadeset tisuća je rješavalo sve moje probleme. Nasmiješio sam se, sipao sebi piće i tek tada shvatio koliko sam bio napet tih dana. Zavalio sam se u fotelju i razmišljao o svemu po malo. Bit će lijepo vidjeti ponovno rodno mjesto. Najviše sam u stvari razmišljo o Nataši. Nas dvoje smo bili generacija. Bila je ubjedljivo najbolja riba u školi. Siguran sam da nije bilo pubertetlije u to vrijeme koji nije vježbao desnicu zamišljajući je. Naravno, i ja sam bio pripadnik tog plemena. Nataša je imala najveće i najljepše sise od svih djevojčica u to vrijeme. Bila je i viša od njih. Igrala je košarku za školski tim i uvijek se nekako isticala u gomili. Pored toga bila odličan učenik. U srednjoj školi je naletjela na jaču konkurenciju među ribama, ali je i tamo bila u prvih pet bez ikakve sumnje. Zanimalo me je što je ostalo od svega toga. Čuo sam da se udala i da ima petogodišnju kćerkicu. Nataša je bila stomatolog i koliko sam tada znao imala je privatnu ordinaciju.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx