Upoznali smo par na nudističkoj

Dogodilo se  na letovanju. U braku smo već 11 godina i prvi put još od perioda zabavljanja sami smo otišli na more. Klinci su odlučili da idu sa mojim roditeljima što smo mi prihvatili sa zadovoljstvom, posebno moja ženica. Već neko vreme nagovarala me je da letujemo kao nudisti ali nikada nije bilo prilike, ovaj put nije bilo izgovora i ja sam (ruku na srce nerado) pristao. Nije me baš oduševljavala pomisao da me neznanci gledaju u Adamovom kostimu, još manje mi se sviđala pomisao da moja Jelena ( nazvaću je tako) izlaže svoje raskošno telo pogledima drugih muškaraca. Ona ima trideset i pet, dok sam ja dve godine mlađi. Crnka je, tamnijeg tena i punih usana pa me je oduvek podsećala na latino ribe što sam joj i govorio tokom naših žestokih tucanja. Struk joj je ostao vitak iako joj rodila dvoje dece a nešto težine koju je dobila rasporedilo joj se po butinama i prelepoj trćastoj guzi.

Jedno rečju rasna žena. Ja sam s druge strane prosečnog izgleda, srednje visine sa nešto sala raspoređenog po bokovima i stomaku. Preko neta lako sam pronašao traženu destinaciju, nudistički kamp na grčkom ostrvu do koga smo stigli bučnim trajektom. Smeštaj je bio pristojan, udoban bungalov u hladovini četinara a nelagoda koja me je držala prva dva dana brzo je nestala. Oko nas je bilo toliko golotinje da bi obučen izgledao čudno ovako pak nitko nije obraćao pažnju na nas. Noću smo uživali u vrućem seksu u osami našeg bungalova.

Bio je sedmi dan otkako smo stigi i ja sam otišao da kupim nešto za osveženje a Jelenu sam ostavio na plaži da se izležava na suncu. Bila je gužva a i bar nije bio blizu pa sam se zadržao gotovo sat vremena. Na povratkou sam je zatekao u živom razgovoru sa nepoznatim parom koji je svoje peškire pružio pored nje. Sitnije sportski građena crvenokosa devojka i krupan kratko podšišan muškarac koji je sedeo pored Jelene očito joj pričajući neku šalu.

Sedela je okrenuta njima a kada sam bliže prišao nemalo me iznenadila položajem svojih nogu, skupila ih je u kolenima ali je tako raširila butine da je taman žbun i mesnatu pička kao na tacni izložila neznančevom pogledu.

-Ej ćao.-Spazila me je Jelena. Ovo su Jovan i Sanja ( izmišljena imena), zamisli oni su iz Novog Sada. Upoznali smo se i sledećih par sati proveli u ugodnom razgovoru. Jelena je sedila znatno pristojnije ali sam par puta zapazio kako krišom baca pogled do Jovanovog međunožja. Ovome je pak ud stalno bio besramno ispružen po butini u nekom poluspuštenom položaju. Moram priznati i da je meni često privlačila pažnju Sanjina obrijana pičkica, uska i ružičasta kao u devojčice. Bili u mlađi od nas, Jovan je imao 33 a Sanja 28 godina, tek venčan par još uvek bez dece.

To veče potucali smo se najžešće od dolaska u kamp. Jelena je svršavala kao luda i pitao sam se šta joj se vrzma u glavi. Sledeći dan naši novopečeni poznanici nisu se odvajali od nas, da budem precizniji Jovan od Jelene kojoj je očito prijala sva ta pažnja. Stalno se smejala njegovim dosetkama a on je zauzvrat uživao u pogledu na njeno zrelo telo i mesnatu, stalno nabubrelu pičku koju je sada besramno izlagala ne ustežući se preda mnom. Ni ona nije ostajala dužna, pogled je često zadržavala na njegovom udu za koji je i spušten imao zavidne proporcije da sam se morao zapitati koliki je tek kad je spreman za akciju. Očito su se i Jeleni slične misli vrzmale po glavi, bar sudeći po rumenom licu i stalno istrćenim bradavicama. Nisam to prekinuo jer je i mene čitava situacija silno napalila.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx