Upoznao sam matorku na internetu

Vlastu sam upoznao sasvim slučajno kada mi je kompjuter izbacio ponuđene partnere.. Počelo je doba MMS, videa itd pa su ljudi stavljali na profile slikice.. I tako je brineta Vlasta imala 3 slikice sebe na profilu i za svaku je poslana poruka da ju vidim. Prva lica, vidno starije žene sa borama koje su se blago nazirale, ali lijepih zelenih očiju i punih usana.

Druga ja bila cijela ona slikana u ogledalu, i odmah je bilo vidljivo da imate ogromne sise, mali trbuščić i oble bokove.. Onako taman ugodno popunjena na pravim mjestima… A treća je bila uzbuna za moju kitu koja se odmah uskomešala.. Njene ogromne cice slikane gole..

Odmah sam joj poslao zahtjev za razgovor, ali nisam se nadao ničemu.. Zapravo barem sam mogao izdrkati na njenu slikicu…. Ali ubrzo je stigao potvrdni odgovor. Nisam dugo dvojio, odmah sam slikao uzdignutu karu i poslao joj je napisavši zbog Vaših cica.. Mislio sam prekinut će, ali bio sam toliko samouvjeren da ću barem vidjet njene druge fotografije ako je barem neću jebati. Ubrzo je stigao odgovor

-Mlado meso?

Priznao sam odmah da sam u svojim dvadesetima i da su me strašno napalile njene cice i da sam jednostavno morao pokazati učinak slike. Nadao sam se da se ne ljuti i da će nastaviti dalje. I nastavili smo…

-Hočeš vidjet više? upitao je sms s druge strane.

Nisam dugo dvojio i potvrdio sam da želim. Ubrzo je stigao njen sms kako mazi cice i slika se. Počeo sam navlačit karu i skidat se.. Odgovorio sam joj sa novim mms-om ovaj put bio sam gol već i kara je sama stajala kao koplje uspravno. Baš sam taj dan skratio dlake pa je kita izgledala još impresivnije.

Poslala mi je kako si gricka bradavicu, a ja sam žudio za više. Ali nije dala za prvi puta…

Naše dopisivanje je trajalo dobrih 2-3 tjedna kada je ona to mogla radi muža i kćeri i njenog supruga koji su živjeli sa njima u stanu.

S vremena na vrijeme mi je slala slikice svojih sisa, ali nikako da je nisam mogao nagovoriti na nešto više. Tipkali smo o svemu, ispitivali se o sexu, palili se i tako je bilo neko vrijeme. A onda jednog dana sam dobio mms raširenih nogu, a pičkicu su prekrivale crne gaćice uz pitanje želiš vidjeti više… Naravno da sam želio vidjeti više, bilo je to glupo pitanje. Iznenadilo me je kad je umjesto mms bez gaćica doletio samo sms kako joj muž ide na ribolov na more, a ona ide u njihovu vikendicu i zove mene da joj dođem pravit društvo.. To je zvučalo bolje od ikakvog mms-a…

Plan je bio da je muž ostavi u četvrtak popodne, a ja da dođem sa mrakom k njoj uz njene upute i budem sve do nedjelje ujutro kada muž dođe ponovno po nju. Meni je to odgovaralo savršeno.

Idućih dana nismo baš nešto razmnjenivali poruke.. Ja sam žarko želio ostaviti utisak na Vlastu, toliko sam je želio jebati da je to bilo neopisivo. Doslovce htio sam je jebat 24 sata na dan i za to mi je trebala pomoć. Znate kako je kad ste mladi, znate sve žive, svi znaju vas, znate kamo se treba obratiti i tako..

Tako sam se ja obratio kompiću koji mi je dostavio plavu tableticu. Jebao sam ja po sat vremena, mogao 5-6 puta dnevno, al htio sam ju jebat stalno. Da mi je srce moglo preskočit, moglo je al bi vrijedilo mislio sam.

Došao je četvrtak i tako sam se ja uputio prema njenoj vikendici. Uz njene upute pronašao sam to izolirano mjesto, sa malo off road vožnje došao sam kroz šumu na mjesto gdje su bile samo dvije kućice odvojene nekih 50tak metara jedna od druge. Taman sam dolazio, mrak je bio već odavno, a Vlasta je na vratima me čekala. Vidjevši kako dolazim krenula prema meni i pokazala gdje da parkiram auto da ga nitko ne vidi. A tko će ga vidjeti kad nema nikoga osim one kućice u kojoj je mrak, pomislio sam. Izašao sam iz auta a Vlasta me dočekala u onakvoj radničkoj kuti bez rukava, al nekih šarenih i veselih boja, raskopčanih zadnja dva gumbića koji su otkrivali njen dekolte. Poljubili smo se u obraz, a ja sam izvadio stvari van. Uzeo sam sebi torbu, al i 10l vode kako me je zamolila.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj


Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 35

Warning: Undefined array key "host" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 38