Upoznao sam preko neta jednu udatu ženu

Upoznao sam preko neta jednu udatu ženu, koja je bila mlađa od mene, ali sa istim problemima u braku, tj nedostatkom seksualnih aktivnosti.

Dopisivali smo se tako jedno vrijeme, a poruke su bile sve slobodnije i lascivnije, tako da bi se i neki cenzori zacrvenili. Nakon nekog vremena upitala me da li bi volio da se nađemo, onako, u četri oka, pa da isprobamo naše fantazije. Ja sam odmah bio za i jedva sam čekao.

 

Mali problem je bio samo taj što sam ja živio na moru, a ona u našem glavnom gradu, te smo morali smisliti nešto kako bi se našli. Konačno nam se posrećilo kad sam ja trebao poslovno do njenog grada, pa smo se dogovorili da se nađemo u jednom kafiću koji je njoj bio omiljen. 

Došao sam pola sata ranije, te sam se oduševio kad je napokon došla. Izgledala je predivno i čak bolje nego na slikama, a njene grudi, zbog kojih mi se i sviđala su bile impresivnije ovako, u živo, i jedva sam čekao da ih uzmem u ruke.

 

Sjela je kraj mene, te smo se upustili u razgovor kao dvoje zaljubljenih tinejđera, a kad je svoju nogu pritisla uz moju, ruka mi je odmah krenula po njenim koljenima, koja su jedina bila bez odjeće, jer je imala visoke čizmice na petu i suknju do koljena. Kako sam joj sve više milovao koljena, tako je ona bila se opuštenija, a u jednom trenutku je stavila svoju ruku na moje bedro i pogladila ga skroz do mog međunožja, te protrljala malo moj kurac preko hlača, a onda mi je šapnula:

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx