Please wait...

Uspaljena Nela

Dok sam ja bespomoćno i iznenađeno ležao na leđima, Nela je iznenada i žustro nabila svoju svježe uređenu pičku na moju glavu i lice. Nisam se uspio ni snaći, a usmine njene slatke pičke su se našle iznad mog lica. Nije gubila vrijeme i spretnom rukom je izvukla moj kurac koji ju je nespremno dočekao. Osjetio sam njen dah na mom glaviću i junak se odmah propeo. Nisam imao izbora, ali me je takva njena drskost i inicijativa još dodatno palila, pa sam je nagonski uhvatio za guzove i snažno poljubio u balavu picu.

“To…vidiš kako hoćeš…”, rekla je odvažno, ali sretno i napaljeno.

Divljački sam je ljubio po svim djelovima njene uske pičkice. Gurao sam svoj jezik unutra, a povremeno sam usisavao klitoris. Igrao sam se oteklim usminama, cuclajući i njih, a potom ih pokušao ugurati jezikom u njenu slasnu rupicu. Ona je istovremeno ustima ljubila moj kurac, lickala njegov vrh, kupila kapljice koje su se pojavljivale na njegovom vrhu i žustro ga pušila. Gutala ga je brzim pokretima glavom i nije prestajala sa intenzitetom, a svaki njen novi zalogaj ga je učvršćavao i povećavao u dužini i širini. Osjetio sam da se u tolikoj mjeri ukrutio, kao da je od drveta. Htio sam da joj vratim to zadovoljstvo što mi je činila u tom trenutku i intenzivno sam joj jezikom lizao klitoris od dole prema gore i nazad. Povremeno sam usisavao njen slatki klitoris, koji je bubrio u mojim ustima, i zubima nježno grickao. Nela je trzala kukovima u znak da joj to pričinjava veliko zadovoljstvo, duboko je udisala vazduh kroz nos ne želeći ispustiti iz usta moj sad već u punoj snazi kurac. Zauzvrat je mogla da se revanšira njenim usnama koje su jebale moj kurac i svakog trenutka je povećavala brzinu podizanja i spuštanja glave niz njega. Uporedo s ovim, stiskao sam njene sisice i šiljio bradavice.

Kao da smo se takmičili ko će koga bolje zadovoljiti. Nastavio sam žestoko šamarati jezikom klitoris, a Nela je pušila moju kitu kao prava profesionalka iz porno filmova. Gnječio sam njene guzove, a usnama pokrivao cijelu regiju njene pičkice. Par puta sam joj ugurao jezik u rupicu, a onda opet zubima lagano grickao nabubreli klitić, dok se ona se trzala od užitka novog orgazma koji je doživjela.

 

“To….samo nastavi tako….”, govorila je jedva.

Usisavao sam klitoris i držao tako par sekundi u ustima, potom bi ga pustio i 3-4 puta brzo palacao vrhom jezika preko njega. Nela je uvlačila stomak u sebe i tiho jecala, tako da sam po tome utvrdio da je to strašno pali i da kreće putem novog orgazma. Ponovio sam to još nekoliko puta, a onda sam polizao cijeli pičić. Lizao sam je dugim potezima zastajući oko vlažne rupice, kao da ližem sladoled pazeći da se ne istopi, usisavajući sokove koji su curili iz nje. Kada sam ponovo gricnuo njen klitoris, Nela više nije mogla da izdrži. Ispustila je moj kurac iz usta, jako ga stegnula u dnu i preko jaja, ujednon ispuštajući krik zadovoljstva i prepuštajući se užitku koji sam joj pričinjavao. Potom ponovo počela da ga divljački puši i drka tako smo naizmjenično
zadovoljavali jedno drugo.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare