Varali smo bračne partnere i ostala u drugom stanju

Imam 36 godina i prošlo je već skoro četrnaest godina od kako sam diplomirao na faksu, a poslije i magistrirao. Sad radim u jednoj stranoj firmi koja ima podružnicu kod nas. Nije loš posao jer sam dosta putovao, ali su me živcirali raznorazni seminari i edukacijski vikendi koji su mi oduzimali i ono malo slobodnog vremena.

S obzirom da sam se nedavno oženio i dobio sina, tako su mi vikendi predstavljali nešto neprocijenjivo. Međutim, direktor me je pozvao i rekao mi da ovaj put baš moram ići, pošto će na ovoj edukaciji biti generalni direktor, a ujedno i osnivač firme. Srećom je supruga imala razumijevanja, pa sam u petak popodne otišao u Munchen i istu večer se prijavio u hotel. Čekao sam pred liftom kad sam začuo glas iza sebe:

– Gorane? ! ? Jesi li to ti? -ženski glas na hrvatskom me trgnuo, pa sam se okrenuo i vidio divnu crvenokosu ženu ispred sebe koja je imala širok osmijeh na licu, poznatog lica, ali ju nisam mogao nigdje svrstati.

– Da, izvolite -rekao sam malo zbunjeno.

– Ne prepoznaješ ma? -gledala me i smješkala se, a ja sam se pokušavao sjetiti odakle ju znam, kad se podbočila i tobože ljutito rekla- Zar si zaboravio svoju simpatiju sa faksa?

– Isuse, Janja! ? ! ? ! Nisam te uopće prepoznao -lupio sam se po čelu, te se i ja široko osmjehnuo, a onda ju upitao- A što ti radiš tu?

– I ja sam na ovoj edukaciji, samo ne kao gost, već kao domaćin.

– Kao domaćin? ! Kako to?

– Ja sam već godinama u upravi firme ovdje u Njemačkoj, a već sam par puta primjetila tvoje ime na ovim edukacijama, pa rekoh da se napokon i nađemo. -tu se nasmješila nekako sramežljivo, ili se to samo meni učinilo, dok su se iza mene zatvarala vrata lifta.

– Idem odnijeti stvari u sobu, pa dođem do bara za dvadeset minuta, može? -upitao sam, a ona je samo kimula glavom, pa sam otišao liftom gore.

Vratio sam se za manje od dvadeset minuta i našao ju u hotelskom baru, te sam naručio piće i sjeli smo u ugodne fotelje, te pričali o svemu otkako smo se razišli nakon faksa. Ja sam se sjetio da je ona inicirala prekid pošto je naletjela na nekog sportaša, mislim da je bio nogometaš, klasika, ali kako je kasnije rekla bilo joj je poslije krivo, jer se sa njime razišla nakon par mjeseci. Nisam ništa komentirao, ali kad je rekla da je sad u braku sa vlasnikovim sinom, te da je sretna, u očima sam vidio da je to laž. Nisam ju ništa ispitivao, već sam popio piće i rekao da sam umoran od puta, pa da idem u krevet. Pozdravili smo se i ja sam otišao.

Drugi dan je počela edukacija i vidio sam da se uvode neke nove stvari na tržište, te da nije loše što sam došao. Za ručkom mi se ponovo pridružila Janja, te me upoznala sa njemačkim kolegama, od kojih sam neke već poznavo od prije, ali s obzirom da je ona bila gazdina snaha, sad su bili puno ljubazniji prema kolegi iz Hrvatske. Ručali smo skupa, a onda sam u jednom trenutku osjetio njenu ruku na svojoj nozi, a ona se ponašala kao da je bilo nehotice, mada se u njenim očima vidjelo nešto drugo. Kad je završilo predavanje kasnije te večeri, Janja me pozvala da idemo van na večeru, a ja sam nevoljko pristao, te me ona pričekala dok sam se otuširao i presvukao, dok je ona ostala u svom poslovnom kompletu plave boje koji je savršeno pasao uz njenu crvenu kosu i plave oči. Taj kompletić nije ostavljao puno mašti na volju, već je haljina ispod sakoa isticala njeno bujno tijelo sa oblinama na pravim mjestima. Dobro sam se sjećao tog tijela i nakon toliko godina. Znao sam koliko je nezasitna u seksu, a dok sam se sjećao toga kurac mi se počeo lagano dizati. Ona je nešto pričala dok je vozila, a ubrzo smo stali ispred jednog restorana. Dok sam izlazio iz auta vidio sam da mi je pogledala međunožje i lagano se nsamješila, mada ja nisam imao nikakve skrivene namjere sa njom. Večerali smo u tišini, tek tu i tamo malo progovorili. Vidio sam da ju nešto muči, pa sam joj rekao:

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare