Tamarin mali braco – I dio

Igor je oduvijek znao da je sretan što ima stariju sestru kao što je Tamara. S tako savršenim tijelom i urođenim seksipilom bila je glavni hit među njegovim prijateljima. Niti jedan nije mogao skinuti pogled s 22 godišnje zavodnice. Iako je imao tek 16 godina, često je razmišljao kako je baš prava šteta što mu je to sestra.

Često se zavlačio u njenu sobu kako bi osjetio sladak miris djevojke; mješavinu parfema, pudera i laka za kosu koja ga je izluđivala. Povremeno, kada bi znao da je sam u kući, tražio je njeno rublje, trljao ga po koži, upijao svilenu mekoću. U nekim slučajevima drkao je i u njene prljave gaćice.

Tamara je prvo bila izbezumljena od bijesa na svoje starce, koji su inzistirali da cijeli vikend mora biti kod kuće, i paziti na malog bracu, dok se oni zabavljaju na moru. Nekako su se uspijeli dogovoriti tek kada je Tamara taj babysitting uvijetovala dolaskom svojih prijateljica, jer tako bi sve skupa moglo biti čak i zabavno. Njene cure, blizanke Novak, Tina i Petra, i čatvrta članica ekipe, Lana, bile su u srednjoj školi poznate kao najpopularniji komadi. Tina i Petra bile su identične, jednojjajčane blizanke duge plave kose i električno plavih očiju. Neki dečki zvali su ih Barbike. Lana je imala kosu tamnu kao i Tamara, samo što je njena bila crna, no najjačim oružjem smatrala je svoj zločesti osmijeh i snježno bijele zube.

Roditelji nisu imali ništa protiv ideje, djevojke su poznavali godinama i smatrali su ih zrelim i odgovornim ženama. Blizanke su imale 21 godinu, a Lana 22. Sa njima neće biti nikakvih problema. Čak je i Tamara planirala taj vikend provesti mirno, možda otići u šoping, a ostatak dana provesti u sunčanju na terasi. Ako se ne računa njen mali braco, biti će to pravo žensko druženje, no on im neće smetati… sigurno se neće micati od televizora i play stationa.

Cure su u petak došle odmah poslije posla, tek koji trenutak prije no što su roditelji smireno otišli. Tata je čak bio i malo ljubomoran kada je vidio da će mu mali sin biti u društvu takve seksualne ljepote.

Igor je sjedio pred televizorom, ali zapravo je slušao je kako se 4 cure smijulje u susjednoj sobi. Kako se tako stare ženske mogu ponašati kao klinkice, razmišljao je. Što su bile glasnije, to se manje koncentrirao na program. Mogao ih je zamisliti…. Petra u maloj crnoj haljinici tankih naramenica ispod kojih bi joj svako malo provirivale bretelice ružičastog grudnjaka. Njena sestra, Tina, u jenostavnoj bijeloj košulji rastegnutoj preko velikih sisa. I Lana, tamnoputa pička u kratkoj jeans minici i crvenom topu. Tamara je bila odjevena u uske traperice i jednako izazovnu crnu majicu preko koje se razlijevala tamna kosa.

Spontano je spustio ruku na međunožje, kurac mu se dizao dok je razmišljao o seksi curama. Znao je da će ovo biti vikend za pamčenje. Protrljao je lijevicom glavić i iscijedio malo sperme u gaće.

«Bok Igor!» Glas ga je toliko zbunio da je odskočio na stolici. Bila je to Tina, stajala je iznad njega i buljila u balavca sa širokim osmijehom. Slatki parfem ispunio je zrak.

«Oh…to si ti…, bok», promucao je.

«Tamara nam je naručila picu», rekla je visoka plavuša očiju uprtih ravno u njegove prepone. «Da te pozovemo kad stigne?»

«Um…da, …može, super», stidljivo je procijedio izvlačeći ruku iz gaća.

«Cool», Tina je odgovorila. «Zabavljaš se? Mislim, možeš doći i nama ak hoćeš.»

«Ma ne, dobro mi je ovak, neću vam smetati», osmjehnuo joj se. Osjećao je kako mu se lice crveni. «Sam me pozovite kad ćete jesti.»

Tina se smijuljila dok je izlazila iz sobe. Mali ju je cijelo vrijeme gledao. Zapazio je kako joj se okruglo dupe ljulja i da joj se sve vidi kroz te uske hlaće. Ispod njih nisu se nazirale gaćice, i njemu je, kada je to shvatio, kara opet skočila.

Nekako se uspio koncentrirati na televiziju odlučivši da će ga pošteno izdrkati kad se ove pokupe u krevet.

Na vratima se začulo zvono, po čemu je zaključio da je pica stigla. Igor se nije ni pomaknuo, zvuk potpetica na hodniku bio je jasan znak da će otvoriti jedna od cura. Nejasni ženski glasovi dolazili su s ulaznih vrata.

«Evo!», bio je to Petrin glas.

Igor je pogledao seksi plavušu koja je na vratima njegove sobe stajala s tanjurom vruće pice u jednoj ruci i konzervom coca-cole u drugoj. Skenirao joj je peticu u grudnjaku diveći se kako joj uska crna haljina tako savršeno klizi niz tijelo. Ružičasta naramenica grudnjaka pala joj je niz rame dok mu je pružala večeru.

«Wow, posluga u sobu», nasmijao se dok je uzimao pladanj i uspravio se u fotelji. Cijelo vrijeme piljio joj je u te predivne sise.

«Gle ti njega, odmah se bahati! Nismo ti mi tu sluškinje, znaš», rekla je i namignula mu. «Ti pereš suđe, ok?»

«Yes sir!», isplazio joj je jezik i kao i kod njene prijeteljice, pažljivo zurio u dupe dok je napuštala sobu. Malo joj se treslo, ali ne zato što je bilo mlohavo već kao da inaće nije navikla hodati na ovako visokim potpeticama.

Brzinski je progutao picu, odgledao film i opet razmišlajo o curama dok se na ekranu vrtjela uvodna špica Zvjezdanih staza. Hrana je bila dobra, cola osvježavajuća a njegova kara napokon spuštena.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- ... -- Next → -- Last

Komentiraj

New Report

Close