Velike sise – II dio – Incest

Petra je umiruci od smijeha na brzinu pokupila spavacicu i zakljucala se u WC. Ja sam sjeo za stol i pokusao se sabrati kad se na vratima pojavila Ivana.

Nastavak priče Velike sise – I dio

«Zasto tu sjedis sam?», usla je i pogledala po sobi.

«Razmisljao sam. Ako vas dvije hocete silikone, ja se slazem», nasmijesio sam se dobrostivo. Iza nje je stajala Ana i kad je cula sta sam rekao bacila je vrecice na pod, dotrcala do mene i pocela me grliti.

«Sta se desava», pitala je Petra i neduzno usla.

«Tata je pristao!» Petra mi je namignula i nasmijesila se. To mi je bio odgovor. OK, jebao sam na prevaru, ali vrijedilo je. Kad su sve tri napokon izasle na brzinu sam ocistio ljepljivu baricu ispod stola. Otisao sam u kuhinju gdje je Ivana bila na telefonu. 

«Ma daj dodi,,,ne smetas, kasnije dolaze i Tomo i Katarina,,,da, u sedam,,,ok, vidimo se onda.»

«Tko je to bio?», Ana si je tocila kolu i znatizeljno gledala majku.

«Veceras dolaze Tomo i Katarina, pa sam pozvala i Mariju. Od kad je prekinula sa onim tipom iz auto servisa stalno je u depri.»

«Da? Imate tulum? Danas ni Petra i ja ne idemo nikud», odgovorila je Ana izlazeci van.

Dan smo proveli daleko jedni od drugih, svako okupiran svojim poslom. Navecer je Marija dosla prva i vec na ulazu me zagrlila.

«Cula sam dobre vijesti», saucesnicki mi je sapnula.

«A sta sam mogao», glumeci rezigniranost slegnuo sam ramenima i zavalio se pred telkac, a Marija je otisla sestri u kuhinju. Ubrzo se pojavila Ivana u ruci noseci digitalku, a iza nje su usle Ana i Marija.

«Zvonko, hoces nas slikati prije operacije? Da mozemo poslije usporediti.»

«Nas?», pitao sam u cudu.

«Da, sve tri», odgovorila je Marija.

«Gdje hocete da vas slikam?», pitao sam ih smijuci se i klimajuci glavom.

«Idemo na kat, u nasu sobu. Ovdje ima previse prozora», odgovorila mi je zena. Uzeo sam fotic i otisao u sobu. 
Sjedio sam na krevetu i namjestao fotic kad su se otvorila vrata i u sobu je usla Ivana.

«Budes jednu po jednu», rekla je i skinula kosulju i grudnjak. Bradavice su joj bile skroz ukrucene, kao dva kamencica. Pozirala mi je iz raznih uglova, a ja sam nisam mogao vjerovati kad sam shvatio kako me cijela situacija napaljuje.

«Lezi sad na krevet na leda», rekao sam i kleknuo iznad nje da ulovim sto bolji kadar njenih malih sisa i tvrdih tamnih bradavica. Nisam mogao odoljeti i ruka mi je instinktivno krenula prema njima.

«E, to neces raditi Mariji i Ani! Uopce nisi profi», rekla je i iskocila iz kreveta. Mislio sam da ce se obuci ali umjesto toga skinula je suknju i gacice i stala pred mene skroz gola.

«Hocu da mi snimis akt», rekla je.

Do sad ju nikad nisam snimao golu, ali istini za volju ne bih se ni usudio nositi razvijati takav film. Ali od kad imamo digitalku stvari su sigurne. Mogao sam u diskreciji doma snimati sta hocu, a da to nitko ne sazna. Okrenula mi se iz profila pa sam ulovio seksi obline njene guze i malu, lagano objesenu sisicu.

«A sad natrag na krevet», rekao sam. Sjela je na rub i dok je dizala noge rasirila ih je, a ja sam uspio snimiti dobro poznatu crnu dlakavicu.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx