Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom.

Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge…sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, “nacrta” onako kako samo ona to ume.

Bio je skroz sam u bašti kafića, nikog nije bilo. Bili su to popodnevni sati. Malo malo, pa je gledao Ljilju. Često je u proteklih nekoliko godina maštao o seksu sa njom i drkao na nju. Bio ju je jednom prilikom pitao, to jest izjavio joj da je voli.

Ona se zahvalila, i rekla mu je da je verena. Od tada je nije muvao. Inače je bio po prirodi stidljiv i povučen dečko.

A ono što ga je oduševilo je to kada je u unutrašnjem delu kafića ugledao Ljiljanu kako je izašla iz toaleta presvučena u neku lepu kratku haljinu braon-zelene boje. Po prvi put je video njene noge. Baš su bile lepe.

Ona je sela za sto na kojem inače sede konobarice, koleginice i obuvala neke žute seksi cipele na vezivanje sa štiklama. Prosto nije mogao da veruje. Kako je jebozovna i izazovna ona bila tada. San njegovih snova. Kurac mu se odavno digao. Nije mogao da odoli, pa se dirao, milovao ga je polako. Po prvi put ju je video u tom izdanju. Obično se skromno oblačila, nije isticala svoje atribute.

Razmišljao je: “Kuda ide? Da li ide da se vidi sa nekim dečkom?”.

Kad je završila sa obuvanjem, ostala je još malo, a zatim se pozdravila sa koleginicom i izašla napolje. Gledao je njene noge kako sevaju, neko ludilo ga je obuzelo za njom.

“Ljubio se sa dragom Ljiljanom na njihovom venčanju. Dobili su ovacije od svih gostiju. Još jedna ljubav je ozvaničena. Stali su na “lud kamen”, što bi se reklo. Sretni su što su se uzeli.

Zatim ide scena gde su u sobi nekog luksuznog hotela na “medenom mesecu”. Spremaju se za seks. Polako se ljube i skidaju. Ona ga dira po kurcu preko pantalona, a zatim otkopčava njegov šlic i vadi kurčinu.

Počinje da ga puši: “Mnnnnn, mnnnnnnn, što ja vilim da ga pušim, Miki”.

On je izbezumljen zabacio glavu pozadi, uživao svakom svojom ćelijom tela. Zatim je počela da lupka njegov kurac o njene nabrekle predivne grudi. Sad mu se skroz digao, bio je na vrhuncu. A zatim je mesila njegov kurac i milovala ga sa sisama. Ovo je bilo neverovatno.

Izustio je: “Ahhh, Ljiljo, ne mogu više, moram da te pojebem!”.

Ona je stala i rekla: “Pa naravno, dragi, još kako ćeš da me krešeš!”.

“Okreni se, naguzi se brzo!”, i ona je to učinila.

Gurnuo ga joj je od pozadi i jebao silno. Ona je vrištala i stenjala govoreći: “To, Miki moj, jebi me, karaj me, tucaj me, pocepaj mi picu!”.

“Aaaaaaaaah, aaaaaaaaaahhh, oooohhhhh, uuuuuh, aaaaaaaahh”, probudio se iz transa gledajući kako jako svršava po podu, stolu, šolji kafe, po sebi.

“Aaaaaaah, jebote, šta je ovo….uuuuuhhhhhhh”, uzdisao je pitajući se da li je moguće da je zaspao ili otišao u seksualni trans, totalno se bio izgubio.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx