Vidjela sam svoju kćerku u orgijama

Te večeri je trebalo da prenoćim kod Predraga. Međutim Predrag je preterao sa pićem pa sam se predomislila, i čim su naši prijatelji otišli i sama sam odlučila da krenem kući. Inače zovem se Nadežda, imam 39. godina, samohrana sam majka, i živim u Nišu sa svojom devetnaestogodišnjom ćerkom Tamarom. Predrag i ja se viđamo već skoro dve godine i sve u svemu imamo predivan odnos. Ipak niko nije savršen, pa tako i Predrag. Jednostavno nema mere u piću. Daleko od toga da je alkoholičar, zaista ne pije često, ali kada popije nema meru. Pošto ne podnosim pijane muškarce, bez svađe i rasprave sam pokupila svoje stvari i krenula kući. Taksi me je dovezao do vrha ulice gde stanujem i zbog snega na putu sam morala peške do ulaza u zgradu. Lagano sam se spustila niz klizavu ulicu i ušla u zgradu. Otključala sam vrata stana i čula muziku iz Tamarine sobe. Znala sam da je Tamarina drugarica Jasmina tu i da će večeras prespavati kod nas pa se nisam obazirala na muziku, međutim iz Tamarine sobe su takođe dopirali neki muški glasovi.

Ni danas ne znam zašto sam u tom trenutku postala toliko znatiželjna jer jednostavno nemam običaj da guram nos tamo gde mu nije mesto, ali činjenica da me niko nije primetio dok sam ulazila u stan mi je dala ideju da se ušunjam u svoju spavaću sobu, izađem na terasu koja je zajednička sa Tamarinom i malo špijuniram. Tiho sam se ušunjala i samo spustila torbu i kesu na krevet, i onako u bundi izašla na terasu. Dok sam se na prstima šunjala do Tamarinog prozora začula sam par muških uzdaha kroz prozor koji je bio otvoren na kip. Adreanalin je već počeo da mi ubrzava rad srca i moja znatiželja se pretvarala u strah da ću videti nešto zbog čega ću se možda pokajati. Znatiželja je ipak pobedila i stigla sam do poluzamagljenog prozora na sobi svoje ćerke.

Dočekao me je šokantan prizor! Moja ćerka Tamara, kao od majke rođena, samo u sandalama sa visokim potpeticama sedi zavaljena u dvosedu dok je neki mladić, takođe potpuno obnažen oralno zadovoljava. Na drugom delu dvoseda, njena drugarica Jasmina, u crnim kožnim čizmicama, gaćicama i brusu, sedi na obodu dvoseda i oralno zadovoljava drugog, takođe nagog, mladića…

Umesto da padnem u nesvest, skočim sa terase, ili slično, ja sam jednostavno nastavila da gledam kroz prozor! Ne znam kako, ne znam zašto ali mene je taj prizor izuzetno zaintrigirao. Gledala sam njihova mlada obnažena tela. Momci su bili izuzetno zgodni, visoki i atletski građeni. Mladić koga je Jasmina oralno zadovoljavala ponosno je gledao kako njegova pozamašna alatka nestaje u njenim ustima. Jasmina je uživala dok se trudila da ugura što više te batine u svoja usta. I moja Tamara je uživala. Pogled joj se caklio dok je oblizivala svoje usne gledajući u mladića koji joj je kružio jezikom po međunožju.

Čučeći ispred nje, zabijene glave između njenih nogu, levom rukom šarao je po svom međunožiju masirajući svoje testise i nabreku alatku koju još uvek nisam uspela da ugledam u svom punom sjaju jer mi je bio okrenut leđima. Bili su totalno opušteni, nesvesni da ih neko posmatra. Odjednom je mladić koga je Jasmina zadovoljavala pridigao Jasminu sa dvoseda i počeo da je ljubi. Jezici su im se uplitali dok su se samozadovoljavali. Zatim je i Tamara naglo ustala i prekinula mladića koji se oblizivao ispod nje.

Brzo je prišla Jasmini i njenom partneru, stala iza njega, obgrlila ga i pridružila se poljupcu. Sada su se svo troje ljubili ili bolje reći lizali jezike jedni drugima. Drugi mladić je diskretno prišao ostalima, još uvek na kolenima i na moje veliko iznenađenje rukom uhvatio nabrekli penis svog prijatelja. Bukvalno sam stavila ruku na usta kako bih sprečila svoju reakciju na taj prizor. Još se nisam potpuno pribrala, a mladić je već oralno počeo da obrađuje alatku svog druga. Tamara i Jasmina su se i dalje ljubile sa njim. Ruke su im se preplitale po telima dok je batina jednog mladića nestajala u ustima drugog. Sada sam mogla da vidim i alatku onog mladića koji je čučao. Neznatno manji ali dosta deblji od njegovog prijatelja, i on je imao čime da se ponosi. Shvatila sam da mi je desna ruka između nogu i da već neko vreme nesvesno stiska moju osetno vlažnu vaginu. To je bilo previše za mene!

Brzo sam se odšunjala u svoju spavaću sobu i onako izgubljena sela na krevet. Tek tada sam shvatila da sam se, uz to što sam upravo posmatrala svoju ćerku u orgijama i pritom mazila samu sebe, još i smrzla. Tresla sam se, uglavnom zbog hladnoće, ali verovatno i zbog svega što sam videla. Đavo mi nije dao mira. Deo mene pokušavao je da shvati šta se događa samnom a drugi deo me je terao da se vratim na terasu i nastavim sa voajerisanjem. Ponovo je pobedila znatiželja, i ja sam se ponovo našla na terasi. Dok sam se šunjala prema prozoru bukvalno sam se pitala jesam li ja to poludela!?

Ponovo sam stajala u polučučećem stavu pred prozorom i širom otvorenih očiju posmatrala tu pohotnu četvorku. Za razliku od mene oni nisu pauzirali. Sada je Jasmina sedela na naslonu dvoseda dok ju je Tamara oralno zadovoljavala. Iza Tamare bio je onaj „veći“ mladić koga je onaj drugi maločas oralno zadovoljavao, i lagano se nabijao u moju ćerku. Drugi mladić je stajao na dvosedu i sada je njegova batina bila u ustima njegovog prijatelja. Svi su bili zauzeti. Jasmininu vaginu obrađivao je Tamarin jezik, Tamarinu vaginu je ispunjavao jedan mladić, alatka drugog mladića bila je u ustima mladića koji je pumpao moju Tamaru dok se Jasmina ljubila sa njim.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare