Vidjela sam svoju kćerku u orgijama

Te večeri je trebalo da prenoćim kod Predraga. Međutim Predrag je preterao sa pićem pa sam se predomislila, i čim su naši prijatelji otišli i sama sam odlučila da krenem kući. Inače zovem se Nadežda, imam 39. godina, samohrana sam majka, i živim u Nišu sa svojom devetnaestogodišnjom ćerkom Tamarom. Predrag i ja se viđamo već skoro dve godine i sve u svemu imamo predivan odnos. Ipak niko nije savršen, pa tako i Predrag. Jednostavno nema mere u piću. Daleko od toga da je alkoholičar, zaista ne pije često, ali kada popije nema meru. Pošto ne podnosim pijane muškarce, bez svađe i rasprave sam pokupila svoje stvari i krenula kući. Taksi me je dovezao do vrha ulice gde stanujem i zbog snega na putu sam morala peške do ulaza u zgradu. Lagano sam se spustila niz klizavu ulicu i ušla u zgradu. Otključala sam vrata stana i čula muziku iz Tamarine sobe. Znala sam da je Tamarina drugarica Jasmina tu i da će večeras prespavati kod nas pa se nisam obazirala na muziku, međutim iz Tamarine sobe su takođe dopirali neki muški glasovi.

Ni danas ne znam zašto sam u tom trenutku postala toliko znatiželjna jer jednostavno nemam običaj da guram nos tamo gde mu nije mesto, ali činjenica da me niko nije primetio dok sam ulazila u stan mi je dala ideju da se ušunjam u svoju spavaću sobu, izađem na terasu koja je zajednička sa Tamarinom i malo špijuniram. Tiho sam se ušunjala i samo spustila torbu i kesu na krevet, i onako u bundi izašla na terasu. Dok sam se na prstima šunjala do Tamarinog prozora začula sam par muških uzdaha kroz prozor koji je bio otvoren na kip. Adreanalin je već počeo da mi ubrzava rad srca i moja znatiželja se pretvarala u strah da ću videti nešto zbog čega ću se možda pokajati. Znatiželja je ipak pobedila i stigla sam do poluzamagljenog prozora na sobi svoje ćerke.

Dočekao me je šokantan prizor! Moja ćerka Tamara, kao od majke rođena, samo u sandalama sa visokim potpeticama sedi zavaljena u dvosedu dok je neki mladić, takođe potpuno obnažen oralno zadovoljava. Na drugom delu dvoseda, njena drugarica Jasmina, u crnim kožnim čizmicama, gaćicama i brusu, sedi na obodu dvoseda i oralno zadovoljava drugog, takođe nagog, mladića…

Umesto da padnem u nesvest, skočim sa terase, ili slično, ja sam jednostavno nastavila da gledam kroz prozor! Ne znam kako, ne znam zašto ali mene je taj prizor izuzetno zaintrigirao. Gledala sam njihova mlada obnažena tela. Momci su bili izuzetno zgodni, visoki i atletski građeni. Mladić koga je Jasmina oralno zadovoljavala ponosno je gledao kako njegova pozamašna alatka nestaje u njenim ustima. Jasmina je uživala dok se trudila da ugura što više te batine u svoja usta. I moja Tamara je uživala. Pogled joj se caklio dok je oblizivala svoje usne gledajući u mladića koji joj je kružio jezikom po međunožju.

Čučeći ispred nje, zabijene glave između njenih nogu, levom rukom šarao je po svom međunožiju masirajući svoje testise i nabreku alatku koju još uvek nisam uspela da ugledam u svom punom sjaju jer mi je bio okrenut leđima. Bili su totalno opušteni, nesvesni da ih neko posmatra. Odjednom je mladić koga je Jasmina zadovoljavala pridigao Jasminu sa dvoseda i počeo da je ljubi. Jezici su im se uplitali dok su se samozadovoljavali. Zatim je i Tamara naglo ustala i prekinula mladića koji se oblizivao ispod nje.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx