Vidim da nikad nisi bio u bisex trojci

To sam jutro mrzio sve i svakoga. Dobio sam nalog da opet, po tko zna koji put odem u jednu zgradu vidjeti zašto im lift opet ne funkcionira. To je za mene značilo ranu jutarnju tjelovježbu, jer trebalo je da se popenjem na 9. kat i tamo da uzmem ključ od lifta. I tako, mrzovoljan otišao sam i ne trebam ni govoriti kako mi je hladno bilo dok sam čekao na hladnoći Mostarske bure da mi se netko od stanara udostoji otvoriti ulazna vrata ujutro u 7 sati. Uhh ludio sam, ali što ću, tješio sam se da će to biti još samo malo vremena dok fakultet konačno ne dovedem do kraja.
I tako, kada sam ušao u zgradu počeo sam se lagano penjati ka samome vrhu. Ne moram ni govoriti da sam umrlo već na petome katu ali što ću, što se mora nije teško. Došao sam na sam vrh i počeo da zvonim kod ljudi koji su imali ključ. Nitko nije otvarao, i već sam počeo da psujem zlu kob što nitko nije u stanu, kada su se otvorila susjedna vrata. Na vratima je stajala djevojka od svojih 23-24godine. Bila je preljepa. Crvena duga kosa, preljepe zelene oči, tako skladno lice, a tek tijelo. Uhhh, odmah sam se zacrvenio. Imala je na sebi samo svileni kućni ogrtač, ispod kojeg su se nazirale ukrućene bradavice jer je bosa stajala na hladnim pločicama.

Na trenutak sam samo šuti. Mislim, šutio bih ja i dalje ali onda je božica progovorila:

“Vi sigurno da ste onaj što je zvonio na interfon? „

Rekao sam da sam to ja i da sam morao zvoniti svima jer me njezini susjedi nisu puštali a da sam ja tu zbog lifta. Božica se je samo nasmijala i rekla mi:

“Ma ne brinite, susjedi su otišli na selo, ključ su ostavili kod nas. Evo uđite pa budući da ste me probudili iz jako lijepoga sna morat ćete sa mnom da barem kavu popijete.“

Cijeli sam se izgubio. Počeo sam da zamuckivam, jer su mi svakakve prljave misli prošle taj tren kroz glavu, samo što sam sam sebi počeo da govorim da nisam normalan i da je ona samo ljubazna. Naravno da me je moj „drug u svemu“ odmah izdao. Napeo se i mene je još više sram uhvatio kada sam vidio da je i ona primjetila isto. Držala se je hladno, i samo pokazala rukom da uđem. Naravno da sam pristao i pokunjeno poput maloga djeteta prošao kraj nje. Pritom sam ju kao slučajno dodirnuo ali ona kao da ništa nije primjetila. Ušao sam u dnevnu sobu i ona je pojačala grijanje. Pokazala mi je rukom gdje da sjednem i pošla u kuhinju da stavi vodu za kavu. Ja sam sav nervozan trudio se da ne mislim ništa loše i da uspavam svoga „druga“ jer mi je već i ovako bilo neugodno zbog svega. Kada je ušla na vrata dnevne sobe rekla mi je:

“Morat ću da Vas zamolim nešto, izgleda da sam pogrešno spavala pa mi je cijeli vrat ukočen, pa ako biste mogli da mi ga samo dva-tri puta stisnete“.

Uhhh, kako sam se samo osjećao kada je to rekla, ali opet, bila je tako službena sa mnom, i davala mi je dvosmisle signale. Rekao sam joj da me ne persira jer da nisam ja stariji od nje nego možda dvije-tri godine, a da ću ju vrlo rado izmasirati. Sjela je do mene na kauč i okrenula mi se leđima. Malo je opustila kućni ogrtač i maknula svoju prekrasnu kosu. Uhhh odjednom mi je krv udarila u glavu, morao sam ju imati. Počeo sam lagano da ju masiram a ona se je poput mačkice izvijala i tražila još. Nakon par minuta masaže ohrabrio sam se i spustio ruku u otvor njenog kućnog ogrtača i primio ju za grudi. Ona se je okrenula, i samo tihim napaljenim glasom rekla:

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx