Volim ženu,ali ženinoj sestri nisam oprostio – III dio

Stigli smo u Beograd oko podneva.Po izlasku iz automobila udario nas talas vrućine.Bilo je nesnosno toplo.Ušli smo u delta siti.Ogroman je,prokomentarisala je.Šetali smo od lokala do lokala. Držali smo se za ruke.Zadržali smo se kod jedne parfimerije.Hteo sam sebi i njoj da kupim po jedan parfem.Zamolio sam je da mi pomogne u odabiru.Na kraju se izbor sveo na Versace i Boss.Odabrao sam ovaj drugi. Rekao sam Dragani da želim i njoj da kupim jedan.Nije htela ni da čuje.

Volim ženu,ali ženinoj sestri nisam oprostio – II dio

– Nisam sponzoruša,odbrusila mi.

– Nisam ni rekao da jesi,odgovorio sam.Jednostavno želim nešto da ti kupim.Nemoj da shvataš to na neki pogrešan način.

Na moje uporno insistiranje jedva sam je ubedio da pristane.Sada je ona mene zamolila za pomoć.Zajedno smo njuškali desetak različitih i odbrali parfem koji se i njoj i meni dopao.Izašli smo iz lokala i otišli do kuglane.Zakupio sam termin na 2 sata.

– Nisam se nikada kuglala,rekla je.

– Nije ništa strašno.Paziš samo da se prsti ne zaglave kada bacaš kuglu.Ja ću prvi a ti gledaj,odgovorio sam.

Počeli smo.U početku je delovala malo nespretno ali se posle izveštila.Posmatrao sam joj dupe svaki put kada bi se sagla da baci kuglu. Njene uske pantalone su ocrtavale tange i savršeno izvajane noge.Namerno se guzila da bi me provocirala a posle kada se okrene onda bi namignula i jebozovno nasmešila.Bože,kako me ova devojka pali,mislio sam u sebi. Bio sam srećan zbog toga.Nikada se nisam tako osećao.Posle kuglanja smo otišli nešto da prezalogajimo i još malo prošetamo.Celo popodne smo proveli u Beogradu.Krenuli smo nazad oko 20h.Uz put smo pričali o utiscima o provedenom danu.Naravno,svaki momenat u kolima me mazila.Vratili smo se kući.Seli smo malo da predahnemo.

– Idemo da se tuširamo,hoćeš? pitala me.

– Može.I ja sam to hteo da predložim,odgovorio sam.

Skinuli smo se i otišli u kupatilo.Dok smo se tuširali gutali smo pogledima jedan drugog.Njeno golo telo izazvalo je erekciju kod mene.

– Ti si se napalio a? Nešto si „teo“? vragolasto je dobacila uz osmeh aludirajući na poznatu reklamu.

– To što sam „teo“ to i dalje hoću,odgovorio sam uz nežan poljubac.

Počeli smo da se mazimo pod tušem i naše „ljubakanje“ je preraslo u strasno i divlje žvalavljenje.Želeli smo oboje isto: sex,sex i opet sex.Otišli smo do sobe.Tada mi sinula ideja.Uzeo sam veliki peškir i stavio preko kreveta.

– Šta će ti? pitala je.

Nisam joj dao odgovor. Lezi i uživaj, rekao sam.

Uzeo sam iz kupatila bebi ulje.Sada ću da te namažem celu.

– Vau!!Pa ti stvarno imaš mašte!Hajde već jednom.Požuri.Nemogu da čekam,prokomentarisala je.

U tim momentima sam imao inspiraciju da joj svašta radim.Naneo sam ulje u šake i krenuo u akciju.Polako sam joj masirao cela leđa.Kada sam došao do guze tu sam se malo zadržao.Raširio sam guzove i prešao rukom preko već vlažne pičke.Počela je da meša kukovima.Stenjala je.Stavi ga,rekla je.Nisam je poslušao.Hteo sam da predigra traje.Nastavio sam da je mažem uljem po butinama i listovima.Želeo sam da je palim što duže.Telo joj se presijavalo.Koža je bila klizava,glatka i nežna.Uživali smo u svakom dodiru.Dragana se naguzila.Pička joj se blago otvorila.Želela je nešto tvrdo da je zasiti.Želela je moj debeli kurac.Prislonio sam glavić na ulaz i nežno ga ugurao.Ušao je gotovo bez otpora. Uhvatio sam je za struk i nabio kurac do kraja.Nastavio sam da prodirem i vadim kurčinu.Bio je natopljen njenim sokovima.Jebao sam je i mazio njeno nauljeno dupe.Klizila mi je kroz ruke.Stenjala je i mumlala.Uživala je.Jaja su lupala po njenoj pički.Dupe je talasalo sa svakim naletom.Nastavio sam da je razvaljujem.Nabila je glavu u jastuk i vrištala.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Denis
Denis
1. srpnja 2021. 02:22

Nastavi.

Roki
Roki
Guest
1. srpnja 2021. 09:00

???

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx