Voljela je seks više od ičega

“Dobro jutro. Marina (pseudonim), drago mi je.”, reče mi dok se njena nježna šaka gubila u mojoj u znak pozdrava i formalnog upoznavanja. Iako sam predhodne noći dobrano popio, a još kasnije zaspao, glava mi se razbistrila od spoznaje da sam dobio novu radnu kolegicu, koja stoji tu ispred mene, a o čemu naravno nisam imao pojma. Ja sam se glupavo osmjehnuo i dao glup komentar kako mi je drago da sam dobio tako simpatičnu kolegicu, i da ću se potruditi da joj adaptiranje na novom radnom mjestu bude što ugodnije.

Naravno, sa svojih 25 godina pojebao bih sve živo, pa mi je kroz glavu odmah prozujalo kako bi dobro bilo pojebati i ovu guzatu pičku ispred mene, za koju sam kasnije saznao da je od mene starija nekoliko godina.

Od dana upoznavanja, odnos između mene i Marine je bio drugarski, ali sam koristio svaki momenat da joj dam do znanja da me privlači. Inače, radi se o pički od 27-28 godina, sa povećim dupetom, ali tako izvajanim da ga na regiji nema, osrednjim sisićima, taman u šaku da stanu, ne pretjerano lijepom facom, ali izrazitim seksipilom. Kroz svakodnevne razgovore sam saznao da je ona u nekoj labavoj vezi, ili više njih, dok sam ja bio u već ozbiljnoj vezi sa djevojkom. Kroz svu našu komunikaciju, bezazlene šale i flert, kao i njene tematike o ljubavnom životu, moj subjektivni sud je bio da voli kitu i da je dobra jebulja.

Nakon nekog vremena dogovorili smo i zajednički izlazak na kome smo se dobrano nacugali, ali osim malo fatačine u autu ništa se konkretno nije desilo. Nakon toga, cijelih godinu dana smo bili više nego u hladnim odnosima, ni sam ne znam zašto, možda zbog mog revolta što je nisam povalio, ali tako je bilo.

Elem, jedne prilike na poslu, tokom više nego neobaveznog razgovora između nas dvoje, u glavu mi je došla ideja da ju ponovo pokušam pojebati. Bez imalo ustručavanja, počeo sam joj šupljirati kako me povrijedila svojim postupcima, kako ja već godinu dana prema njoj imam emocije, skrivene doduše, kako to više ne mogu držati u sebi i tak dalje, na šta je ona iznenađeno, iskreno ili ne ne znam, reagovala u smislu da sam joj to prije trebao reći, da je ona mene smatrla ženskarošem i da me zato ignorisala i sl. U krajnjem, dogovorili smo se da dođem do nje na kafu, jer je sama stanovala u stanu, kako bi navodno porazgovarali o nama. I da, naravno da sam rekao da je veza između mene i djevojke toliko labava da je pitanje dana kada ćemo prekinuti.

Dogovorenog dana, spicanio se, jednom izdrkao kurčinu kod kuće kako bi bio spreman za jebačinu zbog koje sam i išao kod Marine, i uputio se put mjesta u kome je stanovala. Dočekala me u uskoj trenerci koja je ocrtavala njenu sočnu pičkicu i majičici na bretele. Pila se kafica, dimilo se, vince, neobavezna priča. Njeni folovi su bili kako se ne može opustiti sa mnom tek tako, pa ne znamo se dovoljno, bla, bla, bla. Samo po sebi došlo je da padne poljubac, nakon čega je nastala opšta fatačina i žvalenje. Kurac samo što mi nije iskočio iz farmerica. Lagano sam je ljubio po vratu i gornjem dijelu leđa od čega se stresala, očigledno joj je godilo.Iz majice sam joj laganu izvadio sisu i počeo žvalaviti po ukrućenoj bradavici, dok me milovala po kosi i lagano uzdisala zabacujući glavu. Jednom rukom sam kružio po pičkici preko trenerke, a njenu šaku stavio preko ukrućene kurčine kako bi ga osjetila. Uzela me je za ruku i povela u spavaću sobu, gdje sam legao na leđa na velikom bračnom krevetu. Polako mi je ljubila torzo, otkopčavajući kaiš, i iz gaća je izletilo mojih 17 cm mesa. Lagano ga je drkala, pa ga dotakla usnama i oblizala jezikom, gledajući me kao prava kurva. Vidjela je da uživam, pa ga je zdušno počela pušiti oblizujući ga jezikom, što me dodatno popaljivalo. Pomogao sam joj da se skine, nakon što mi je svukla hlače, bokserice i majicu. Opkoračila me i namjestila vrh glavića na svoju uzavrelu pičkicu, lagano se spuštajući na njega, propraćajući sve dubokim uzdahom. Kurac je jedva ulazio iako je bila potpuno mokra, nisam mogao da vjerujem da ima tako usku pičkicu.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx