Zabranjeno voće

Ne znam kako bih počeo ovu priču koja je ne samo neka glupa priča koju ćete naći na internetu.
Ovo je stvarni događaj.

Zovem se darko, imam 24 godina, nemam stalnu devojku već uglavnom kratke veze i vezice.
Radim kao terenski radnik.


Imam mlađu polu-sestru po majci koja je od mene mlađa 5 godina.


Posle njenog porođaja počeo sam češće kod nje da dolazim, i ujedno u tim posetama smo počeli da se družimo sve slobodnije.
Seka se više nije krila nego se presvlačila dok sam ja u sobi, nismo zaključavali wc dok je jedan od nas unutra, tako da je drugi mogao da uđe slobodno…


I tako jedno veče, dok je njen muž bio na poslu, a beba je spavala.
Mi smo gledali neki film, pokrili smo se, i u jednom momentu, dok je bila ljubavna scena, osetio sam sestrinu ruku kod mog međunožja.


Uhvatio sam je za ruku i pogledao je pravo u oči, ona me je poljubila u usta, ja sam prihvatio i nastavili smo se ljubiti.


Brzo je skinula helanke i gaćice, i povukla me među njenim nogama, svukla mi je trenerke i bokserice i počela me drkati.


Kad mi se digo, povukla me je sebi zabijajući mi nokte u zadnjici, tako da smo se po prvi put pojebali, brzo sam bio pri kraju, nije mi dala da ga izvadim, obilno sam svršio i odmah je i ona.
Izvadio sam ga a ona je odmah uzela da ga popuši i da sve izcedi što je ostalo, zatim je uzela vlažne maramice i obrisala se. Legli smo jedan pored drugog onako goli i zapalili po cigaretu.

Čim smo ispušili, ona me je zaskočila i počela je nova runda, koja je trajala znatno duže, ona je još dva puta svršila, posle trećeg puta sam i ja bio pri kraju.


Odgurnio sam je, skočio preko nje i gurnuo joj kurac u usta, shvatila je šta hoću tako da ga je uzela i prodrkala par puta.


Svršio sam joj u usta, ovaj put manje obilno nego prvi put, sve je progutala.
Ja sam pao od umora pored nje, i počeli smo da se smejemo i pričamo kako je bilo lepo.
Posle 15ak minuta smo otišli na tuširanje zajedno.


Ja sam se obukao i krenuo kući, ona mi je samo rekla da me čeka sutra da ponovimo ovo.

Naravno sutradan sam došao i ona me je čekala u momkovoj majici koja joj je par centimetara ispod pičke, a ispod nije imala ništa. Taj dan smo se 3 puta jebali. To je bio samo početak.

A i dan danas se povremeno jebemo..

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx