Andreja iz osiguravajuće kuće

Ovo je 1 dio od 2 u seriji Andreja iz osiguravajuće kuće

Oduvijek nisam volio raznorazne prodavače osiguranja, kojekakvih proizvoda viđenih na TV-u, i ostalih gluposti koji su te gnjavili na kućnom pragu ili preko telefona. Nisam do nedavno, kada sam upoznao Andreju, iz jedne osiguravajuće kuće. 

Prvo se moja mama javila na telefon kad je bila kod mene radi nečega, a ni ja ne znam više čega, dok sam ja radio nešto u garaži, pa mi je dogovorila dolazak njihove predstavnice sutra popodne. Normalno, nije mi rekla ništa. 

I tako ja se vratio drugi dan sa posla, taman se otuširao i samo u trenirci odšetao u kuhinju da vidim šta da si napravim za ručak kad me prekinulo zvono na vratima. Znao sam da nije mama, jer bi ona samo ušla u kuću, a i imala je ključeve.

Uzdahnuo sam, zatvorio frižider i otišao otvoriti vrata, a pred vratima predivna mlada žena, duge kose, zelenih očiju i razoružavajućeg smješka. 

– Dobar dan, ja sam Andreja iz osiguravajućeg društva. Moji su Vas jučer kontaktirali i dogovorili sastanak za pola pet. -izdeklarirala je u jednom dahu valjda naučen tekst, pa sam zaključio da su razgovarali sa mojom mamom, a što mi je potvrdila i ona pročitavši nešto sa papira

– Mislim da je kolegica razgovarala sa Vašom.. hmmm.. mamom? 

– Da.. -promrmljao sam mrzovoljno, ali s obzirom da je bila ovako zgodna odmaknuo sam se u stranu, te ju pustio unutra rekavši sam sebi da moram razgovarati sa mamom o nekim stvarima- Izvolite, uđite.. 

Sjeli smo u kuhinju za stol, pa sam ju ponudio sa kavom, žestoko je odbila, ali je prihvatila sok. Sjeli smo i počela je objašnjavati o osiguranju, ali ja sam nju promatrao, od glave do pete i mogu reći da mi se jako sviđalo ono što sam vidio.

Kad je skinula jaknu vidio sam da ima bujno poprsje, bila je malo niža od mene i imala je mišićave noge u uskim hlačama koje su naglašavale iste i njenu guzu. Izgleda da je primjetila da ju promatram, jer je stala sa pričom i sad me gledala, pa upitala:

– Gospodine Robert da li Vam se sviđa što ste vidjeli? 

– Hmmm.. oprosti, ali nisam si mogao pomoći -rekao sam sa smješkom pa nastavio- Uostalom ne moramo biti na Vi, nismo baš velike razlike u godinama, zar ne? 

– Ne -rekla je i ona sa smješkom i pogledala u moje podatke na papiru, pa nastavila- Samo si godinu i nešto stariji od mene.. 

– Onda super -rekao sam i prekinuo ju- I da, sviđa mi se to što sam gledao -rekao sam i gledao ju direktno u oči uz smješak, pa mi je uzvratila, a uto je zavrijala voda za kavu, pa sam ustao i završio sa kuhanjem. 

U odsjaju stakla na ormariću iznad sudopera vidio sam da me promatra, pa sam se naglo okrenuo i vidio kako je brzo spustila pogled. Samo sam se nasmješio, a onda shvatio da mi se kurac malo digao, valjda dok sam ja nju odmjeravao, a s obzirom da nisam imao gaće ispod lijepo se vidio. Brzo sam sjeo, pa nam natočio kavu.

Sjedili smo još neko vrijeme dok je ona ispunjavala onaj upitnik, a meni se od njenog glasa i pogleda njenih očiju sve više dizao kurac. Uto je nehotice prolila sok, pa sam skočio i dohvatio krpu, a kako sam sad brisao sok sa stola lijepo je mogla vidjeti kako mi se digao kurac. Mora da joj je stvarno bilo prigustilo po pitanju nejebice, a nisam ju nikad poslije to pitao, ali Andreja je jednostavno pružila ruku i primila mi kurac preko trenirke. Ja sam stao kao ukopan sa onom krpom u rukama i nisam se micao da vidim što će biti. Ona me gledala u oči i počela mi trljati kurac, a onda je promuklim glasom rekla:

NastavciAndreja i ja smo se nastavili družiti >>
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx