Autobus pun strasti

Autobus se polako punio a vozači ubacivali kofere u bunker. Sjeo sam na svoje sjedalo po broju rezervacije na kraju autobusa. Pored mog sjedala već je sjedila mlađa cura sa ogromnim grudima, kratkim hlačama i uskom majicom.

Ubrzo sam na mobitelu čačkao po FB profil sa vozač je pogasio svjetla čim je krenuo. Djevojka je zažmirila i pokušala zaspati. Ubrzo sam bio uvjeren da spava. Gledao sam i dalje u mobitel kad je naslonila u krivični glavu na moje rame. Mislio sam da će se vratiti u sjedeći položaj kad je ubrzo na drugoj krivični njena glava skliznula da mog ramena i završila u mom krilu. Nije se ispravljala i pomislio sam da je možda u nekoj komi ili slično ali je samo malo pomakla glavu i otvorila oči gledajući u mene sa osmjehom.


– smeta ti ako ostanem ovako?
– ne ako tebi nije tako neudobno
– budem se ja već namjestila kak mi odgovara.


Pomjerala je glavu obrazom mi trljajući međunožje. Osjetio sam kako mi kurac raste. I ona je osjetila i smješila se. Rukom sam joj pomilovao kosu. Nije ništa rekla. Nastavio sam i ubrzo sam ruku imao u njenoj majici i gnječio joj sise. Ništa nije rekla već mi otkopčala šlic i izvukla već potpuno ukrućen kurac.

Osjetio sam kako vrelim usnama uzima sve dublje u sebe i uskoro ga je gutala cijelog. Otkopčao sam joj grudnjak ispod majice a ona ga je povukla dolje i skroz ga skinula . Rukama sam joj milovap velike i čvrste sise a bradavice su joj stršale. Volio bih malo jezikom do njih doći ali nisam mogao jer mi je kita bila u njenim ustima. Povremeno bi me pogledala. Pokazao sam joj da podigne glavu. Čim se ispravila poljubio sam ju. Čim je jezik došao do njenog prostenjals je i rukom mi polako drkala.

Nakon minutu smo se prestali ljubiti i šapnula mi je da imamo vremena za sve pa opet uzela usnama kurac i nabijala se na njega. Poslije par minuta je rekla da hoće bez vađenja i ubrzala sa drkanje i pušenjem.

Kad je sperma krenula drkala je korijen kurca a glavić držala u istima. Poslije svršavanje je još usisavala i lizala sve pa se izdigla i prislonila usne na moje. Malo smo se ljubili i milovali. Autobus je stao na jednoj stanici. Neki su izašli na WC, neki zapaliti cigaretu. Nas dvoje smo ostali u mraku i ljubili se i nadraživali. Šapnula je da će se svući kad bus krene i ugase se svjetla jer se želi nabiti na kurac. To je i uradila.

Čim su se svjetla ugasila svukla je hlačice i gaće. Kad sam joj uvukao prst u pičku već je bila skroz mokra i ljepljiva.

Sjeo sam do prozora a ona se polako namjestila iznad i Manila se. Grizča je svoju ruku da ne bi vrisnula. Podizala se gore dolje i neumorno se nabijala. Druge poze nismo ni mogli probati. Trajalo je to prilično. Ubrzo sam osjetio da se umirila. Vrijedilo se iz nje po mojim nogama. Svršavanje je bilo kratko i opet se nastavila nabijati.

Za desetak minuta je opet zastala i svršavala. Kad se smirila sjela je opet na kurac i rekla da joj sad napunim pičku. Gibala se sve brže. Čim je osjetila spermu nabila sedo kraja i čekala da se prestanem cijediti. Kad se kurac smanjio sišla je , obukla svoje gaće i hlačice. Ja sam se također obukao. Još malo smo se ljubili i onda se umirili svatko na svom sjedalu.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx