Sestrična drugog koljena

Nije mi bila prva, ali je bila unikatna. Jer bila je ćaletova sestričina, a meni drugog kolena. Ja sam imao 18 i išao sam u 4. srednje, a ona je bila kod nas na 3 meseca i radila postdiplomski, a imala je 29.

Bila je kod nas već 9 dana, a meni se dizao svaki put kada bih se našao u njenoj blizini. Jer možda nije imala telo za kojim bi balavio usrani Hefner (mada bi svi ostali balavili), ali imala je nešto što kurčeve pretvara u granitne pendreke. I uvek se zezala sa svojim unukom od 184 cm , odnosno sa mnom, i to nekako uvrnuto, i uvek kada nije bilo matoraca na vidiku.

Tog petka sam ostao malo duže u krevetu, još uvek razočaran jer se sinoć ponovila priča sa jednom pičkicom iz škole koja nije htela da “idemo do kraja”. Ustvari htela je, dok nije zavukla ruku u moje otkopčane pantalone. Iz istog razloga su sva moja iskustva bila vezana za starije devojke.

I kako rekoh, kad sam se probudio, tako tužan i sa ukrućenim kurcem, rekoh sebi: ” I onako si sam u kući. Niko ti neće smetati, olakšaj muda, dečko”.

Zbacio sam prekrivač sa sebe, zavalih se, i počeo da lagano radim “Ručni Rad”. I nisam bio daleko odmakao, kada se vrata naglo otvoriše, a u sobu ulete “sestrična” govoreći:

– ” Je li mali, je’l imaš malo……” stala je, i zabuljila se u mene.

Prešla je pogledom preko mog golog tela i fiksirala pogledom “razlog” zbog kog nisam mogao da kresnem nijednu vršnjakinju.

“Razlog ” je imao prečnik i dužinu koja ne pristaje kurajberu, kao mali želeo sam velikog đoku, nisam želeo ovakvo nešto.Ali šta je, tu je. Stajala je tako nekoliko sekundi, a onda je zatvorila vrata i krenula ka meni govoreći:

– ” Šta to radiš, mali. Igraš se, a?”

i dok je sedala na moj krevet reče:

– ” Jel znaš de je greh kad muškarac prosipa seme u prisustvo žene? Je’l hoćeš da završim u paklu?” reče i pruži ruku i dohvati moju ukočenu batinu.

Uhvatila mi je rukom kurac negde oko polovine, i videla da ne može da ga obuhvati, pa reče gledajući me u oči:

– ” Što ti imaš kitu, mali….kurčinu..”

Sedela je nasuprot meni i počela da mi ga drka. Ja zavukoh ruku, kojom sam dotad drkao, ispod njene spavaćice i kliznuo prstima po njenoj butini sve dok nisam ušao prstima među njene noge. Osetio sam mekoću njenog šumarka i shvatio da je moja tetkica gola ispod kratke spavaćice. I dok je ona meni drkala kurac, a ja joj trljao klit i zavlačio prste u njenu već vlažnu pičkicu, gledali smo se i gutali očima. I dok sam prstima mrvio njen nabubreli “dugmić”, ona je ubrzala rad ruke, a onda je spustila glavu i počela da proždire moj kurac. Kada je progutala skoro pola mog koplja, počela je da mi ga dudla, gnječeći mi glavić jezikom i gornjim nepcetom, povremeno izvlačeći i gutajući ga, sve dok ne bih osetio da sam negde duboko u njenom grlu.

Rating: 3.8/5. From 11 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x