Sestrična drugog koljena

Nije mi bila prva, ali je bila unikatna. Jer bila je ćaletova sestričina, a meni drugog kolena. Ja sam imao 18 i išao sam u 4. srednje, a ona je bila kod nas na 3 meseca i radila postdiplomski, a imala je 29.

Bila je kod nas već 9 dana, a meni se dizao svaki put kada bih se našao u njenoj blizini. Jer možda nije imala telo za kojim bi balavio usrani Hefner (mada bi svi ostali balavili), ali imala je nešto što kurčeve pretvara u granitne pendreke. I uvek se zezala sa svojim unukom od 184 cm , odnosno sa mnom, i to nekako uvrnuto, i uvek kada nije bilo matoraca na vidiku.

Tog petka sam ostao malo duže u krevetu, još uvek razočaran jer se sinoć ponovila priča sa jednom pičkicom iz škole koja nije htela da “idemo do kraja”. Ustvari htela je, dok nije zavukla ruku u moje otkopčane pantalone. Iz istog razloga su sva moja iskustva bila vezana za starije devojke.

I kako rekoh, kad sam se probudio, tako tužan i sa ukrućenim kurcem, rekoh sebi: ” I onako si sam u kući. Niko ti neće smetati, olakšaj muda, dečko”.

Zbacio sam prekrivač sa sebe, zavalih se, i počeo da lagano radim “Ručni Rad”. I nisam bio daleko odmakao, kada se vrata naglo otvoriše, a u sobu ulete “sestrična” govoreći:

– ” Je li mali, je’l imaš malo……” stala je, i zabuljila se u mene.

Prešla je pogledom preko mog golog tela i fiksirala pogledom “razlog” zbog kog nisam mogao da kresnem nijednu vršnjakinju.

“Razlog ” je imao prečnik i dužinu koja ne pristaje kurajberu, kao mali želeo sam velikog đoku, nisam želeo ovakvo nešto.Ali šta je, tu je. Stajala je tako nekoliko sekundi, a onda je zatvorila vrata i krenula ka meni govoreći:

– ” Šta to radiš, mali. Igraš se, a?”

i dok je sedala na moj krevet reče:

– ” Jel znaš de je greh kad muškarac prosipa seme u prisustvo žene? Je’l hoćeš da završim u paklu?” reče i pruži ruku i dohvati moju ukočenu batinu.

Uhvatila mi je rukom kurac negde oko polovine, i videla da ne može da ga obuhvati, pa reče gledajući me u oči:

– ” Što ti imaš kitu, mali….kurčinu..”

Sedela je nasuprot meni i počela da mi ga drka. Ja zavukoh ruku, kojom sam dotad drkao, ispod njene spavaćice i kliznuo prstima po njenoj butini sve dok nisam ušao prstima među njene noge. Osetio sam mekoću njenog šumarka i shvatio da je moja tetkica gola ispod kratke spavaćice. I dok je ona meni drkala kurac, a ja joj trljao klit i zavlačio prste u njenu već vlažnu pičkicu, gledali smo se i gutali očima. I dok sam prstima mrvio njen nabubreli “dugmić”, ona je ubrzala rad ruke, a onda je spustila glavu i počela da proždire moj kurac. Kada je progutala skoro pola mog koplja, počela je da mi ga dudla, gnječeći mi glavić jezikom i gornjim nepcetom, povremeno izvlačeći i gutajući ga, sve dok ne bih osetio da sam negde duboko u njenom grlu.

Jednostavno nije mogla da mi potroši celu kitu jer je bila predugačka i predebela za nju. I kako više nisam mogao da se kontrolišem počeo sam drugom rukom da joj guram glavu nadole, a ona se pokoravala, ali je pri tom postala grublja, jer je počela da koristi i zube u obradi mog glavića. Posle samo nekoliko minuta divljačkog dudlanja, eksplodirao sam i počeo da se izlivam i njenim ustima. Ona je samo mumlala i gutala i lagano milovala moje testise. Kada se i poslednja kap prelila preko njenog jezika, podigla je glavu i poljubila me. Sisala mi je jezik i usne, a meni se kosa dizala na glavi jer sam osećao kako gutam deo sopstvene sperme. Ljubili smo se nekoliko minuta a ona mi je i dalje lagano drkala kurac koji nije izgubio ništa od svoje čvrstine, već se naprotiv ukrutio toliko da sam osetio bol. Ona je samo zadovoljno stenjala, jer je moja igra sa njenim klitom i njenom pičkicom polako davala rezultate. Odjednom ona ustade i uzviknu:

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare