Zavoljela sam svu četvoricu jer su mi pružali nevjerojatan užitak – II dio

Bila sam jako uzbuđena dok sam putovala u svoje rodno mjesto. Dugo jako dugo nisam se ševila a sada putujem na grupnjak sa 4 komada koje dugo nisam vidjela.Dogovoren susret bio je u Nikolinoj kući.

Zavoljela sam svu četvoricu jer su mi pružali nevjerojatan užitak

Svi su oni već tu bili ja sam došla zadnja.Susret je bio dirljiv.Prvo smo pili i pričali o sebi. Govorili su mi da sam komad i da jedva čekaju da vide da li sam se još više razvila.Oni su naravno imali druge djevojke a ja nisam imala nikoga. Navikla sam se na njih.

– ”I jesi spremna?” upitao me Darko.

Rekla sam da se idem malo osvježiti.Na brzinu sam se istuširala i izašla gola iz kupatila. Nasmijala sam se kada sam vidjela kako im se svoj četvorici dignuo. Tako brzo. Otišla sam u sobu i legla na krevet a oni su se počeli skidati.Nikola mi je prvi prišao i poljubio me uvalivši mi jezik.Jedva sam disala. Marko mi je milovao sise i vrhom jezika palacao bradavice.

– “Uuuhh…aaahhh…” uzdisala sam i po tiho stenjala od užitka.Saša i Darko polako su nabijali svoje prste u moju vrelu pičku. Sve sam se teže kontrolirala.Tada je i Nikola spustio prst dolje i nježno mi počeo masirati klitoris.Cijelo tijelo su mi zahvatili valovi užitka.

– “Ooohh…aaahhh…joooojjjj…nemojte stati…ah…oh Bože!Oh Bože! Ah kako je dobro” stenjala sam i dahtala. Saša i Darko sve brže su počeli nabijati prste u mene i tako pojačavali moju strast.Gorjela sam i mislila sam da ću eksplodirati. Svršila sam u transu nesvjesna ičega oko sebe. Vrištala sam i plakala od ljepote uzvišenja.

– ”Oh dečki!!!” jecala sam i borila se za dah. Nikola je polizao moje sokove a ja sam bila jako, jakoooo napaljena.Nisam prestajala stenjati i jecati.Nikola je kleknuo na koljena i uhvatio svoj kurac.Glavićem je prolazio od klitorisa na dolje i tako još više potpaljivao vatru u meni.Lagano je trljao glavićem moj nabubrli klitoris.

– “Daj…aaahhh…daj mi ga Niđo…Želim ga u sebi…Jeeebiii me…” govorila sam isprekidano i kroz jecaje.Darko je svojim glavićem dražio moje bradavice a ja sam Marku i Saši drklala.Oči su mi bile zamagljena a temperatura činilo mi se 250 stupnjeva.Darko je svršio po mojim sisama i onda to polizao. Lizao mi je bradavice a Nikola se još igrao po mojoj vreloj pički koja je jedva čekala da ga primi.

– ”Molim te…” prostenjala sam. Napokon sam osjetila kako ga gura. Prvo svoj veliki glavić. Prodirao je lagano i polako u mene.”Jebote u tebi ima hiljadu stupnjeva” rekao je.Počeo je uzdisati kako je sve dublje ulazio u mene. Ja sam se počela nekontrolirano tresti i jecati.Bilo je božanstveno.

– ”Oh…oh…aahhh…uuhhh…o da…daa…tooo…aj kako je lijepo…to je dobro…suupeeer!!Ohhh Niđo!!!!!”stenjala sam i uzdisala. Nabijao ga je polako ali snažno.Tresao je cijelo moje tijelo a užitak je bio sve jači i snažniji. Od ugode i ljepote sam zaplakala i zavrištala u naletu snažnog orgazma koji je potresao moje tijelo i iznenadio me.Nikola je malo usporio.Držao ga je u meni i pustio me da se smirim. Bio je natopljen mojim sokovima.Tada ga je izvadio do pola i snažno vratio. Cičala sam i stenjala.Sve brže i snažnije nabijao me i sve glasnije stenjao.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx