Zavoljela sam svu četvoricu jer su mi pružali nevjerojatan užitak

Moja prva seksualna iskustva počela su prilično rano i bila prilično čudno.Događalo se to u jednoj obližnjom šumici moga mjesta sa četvoricom mojih komšija.Nikola, Marko, Saša, Darko i ja od rođenja bili smo nerazdvojni i zajedno se igrali. Bili smo otprilike parci svi petoro. Voljeli smo se igrati u toj šumici kraj rijeke.

Prvi put sam ih vidjela kako drkaju. Obuzeo me do tada ne zapamćen i nikada prije poznat osjećaj. A bio je jako lijep. Tako je bilo nekoliko puta. Promatrala sam njihove kite i Darko je imao najveću i najdeblju. Od svih njih najviše mi se dopadao Nikola. Jednog dana sam se ohrabrila. Uhvatila sam Nikolinu kitu i počela je navlačiti onako kako je on to radio. Ispuštao je razne zvukove mnogo slađe i uhu ugodnije nego kada je sam drkao. Svršio je ispuštivši mnogo sperme po mojoj ruci. Polizala sam je i mogu reći da mi se dopao njezin okus.

– “Daj i meni, daj i meni” vikali su napaljeno ostali.

Učinila sam to. Nekih dvije godine trajale su naše igrice. Moram se pohvaliti da sam bila razvijenija i bujnija od većine mojih vršnjakinja. Što sam se više družila s njim četvoricom sve više sam se napaljivala. Moja pičkica počela je bridjeti i gorjeti. No ja sam tada bila dama i nisam se smjela dopustiti da radim što i oni. Taj dan sam prvi put probala njihove kite. Vidjela sam krišom kako ujna to radi ujki. Naravno prvo Nikoli. Prvo sam je polizala i izljubila a onda je strpala u usta. Sisala sam ga i jezikom palacala njegov glavić Nije dugo trajalo Nikola je svršio.

– ”Oh kako je lijepo” uzdisao je. Tada sam to isto učinila i drugima. Najviše je izdržao Saša. On je bio i najstariji od nas. Mislila sam da će mi se gaditi ali nije. Jako sam zavoljela kite. Prošla je još godina i po. Za svoje godine imala sam ogromne sise.

– “Već 4 godine mi se ovako igramo a još tebe nismo vidjeli golu” rekao je Darko.

– “Tako je. A to nije fer” rekao je Marko.

Bilo je proljeće i nisam bila puno obučena. Saša je sjeo iza mene i zavukao mi ruku ispod košulje a Nikola počeo skidati kratke hlačice. Zatvorila sam oči i zadrhtala. Disala sam sve dublje i uzbuđenije. Saša mi je dodirnuo sise i bilo je prelijepo. Počeo ih je mijesiti i duboko disati.

– “Skini joj majcu da ih vidimo” rekao je Marko.

Saša ga je poslušao. A Nikola mi je polako skinuo i gaćice. Ostala sam potpuno gola. Vidjela sam kako je Darku kita postala još deblja i odmah ju je izvukao iz svojih gaća i počeo drkati. Isto je učinio i Marko. Nikola je počeo istraživati moju pičkicu. Milovao ju je i polako rastvorio usmine.

– “Ovo je nešto najljepše što sam vidio. Kako lijepo miriše” rekao je zaneseno.

– “Diraj me Niđo” prošaptala sam a usne ponudila Saši koji ih je odmah prihvatio.Uvalio mi je jezik i počeli smo se žvaliti. Cijelo vrijeme držao je u rukama moje sise. Tada sam osjetila kako mi se tijelo diže u neko neopisivo uzvisenje. Tome je bio zaslužan Nikola koji je dirao i lizao moju pičku. O kako je to dobro radio. Počela sam jecati, stenjati i uzdisati. Marko se spustio kraj mene i ljubio mi jednu sisu a Darko drugu. Palacali su jezikom po mojim bradavicama. Saši sam uhvatila kitu i počela je drkati.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
deniselvedi32
Denis
13. ožujka 2021. 02:14

Dođi u Osijek kod mene, oplodio bih te.

Gaga
Gaga
Guest
Reply to  Denis
8. veljače 2024. 13:15

Mogu li ja

2
0
Ostavi svoj komentarx