Željela bih ga vidjeti, je narastao

Imam 26 godina, visok sam 194cm i imam 88kg, a u društvu mi kažu da sam prilično lijep i zgodan. Moji roditelji imaju vikendicu u kojoj redovno (svake godine) borave, a jedne godine odlucim da idem s njima. Tu počinje moja prva priča.

Bilo je to prije četiri godine, završio sam fax i odlucio jesen provesti na vikendici sa porodicom, do nas su odmarale jako prijatne komšije i njihova kćerka Nina. Nina je bila apsolvent na pravnom fakultetu, kao djeca smo se često igrali, a nismo se vidjeli sigurno 10 godina. Nina je izrasla u prelijepu zelenooku plavušicu sa strašno dobrom guzom, lijepim ne toliko velikim sisama i prelijepim osmijehom. Nekoliko dana smo boravili skupa i jednoga dana odlucimo malo obići kraj ili bolje rečeno istraživati, otići na ona mjesta gdje smo se davno igrali. Spremimo ruksake i krenemo. Napolju nije bilo tako toplo, ali obukli smo se prilično lagano. Dva tri sata intezivnog hoda, smijanja, uživanja i stigosmo na jedan prelijep proplanak, te odlucimo sjesti nešto pojesti. Dok je servirala hranu izgledala je divno.

“Jesi li ikada pomislio ovih godina na mene” reče prilično vedro. Malo posramljen sam rekao nisam, jednostavno vrijeme je takvo. a ljudi počinju da zaboravljaju drage osobe.

Pričali smo i jeli.

” Sjećaš li se kada smo zadnji put bili ovdje, padao je pljusak, pokisli smo kao miševi, međutim nismo smjeli…

” …se vratit mokri jer nismo ni pitali da idemo, skinuli smo se goli i sušili upravo ovdje”. upadoh joj u riječ.

Nasmiješila se i rekla da sam je tad i poljubio.

Nina je sijala. Naslonila se na moje rame i tako smo pričali, cugali, pjevušili, dok ja u jednom trenutku na svom kurcu nisam osjetio Nininu ruku. Nježna Ninina ruka je milovala moj kurac, a ja sam se osjećao nelagodno.

” I dalje si stidljiv, volila bih da ga vidim, je li narastao? smiješući se reče.

” Nina veliki je, ali mislim da si malo popila”.

Poslije tih rijeci sam je nježno poljubio u vrat, naime nisam slagao imao sam prilično veliki kurac koji je zadovoljavao kriterije svake dame s kojom sam bio, a Nina je bila upravo to. DAMA!!!

Vrat, usne i tako je počelo.

“Glupane, mislila sam na tebe dugo vremena nisi dolazio na vikend, a ja svake godine dolazila u nadi da ces se pojaviti” reče ljutito i divlje me poljubi.

Rekao sam da nisam znao i da je trebala ostaviti starcima neki kontakt i ja bih se sigurno javio.

Ljubili smo se i polako skidali…

– ” Nina ja nemam kondom” rekoh prilično glupo.

– ” Spremna sam da rizikujem” reče uzdišući i tu je bio kraj. Ljubio sam Ninine male sise, a ona je provlacila ruke kroz moju kosu, osjetih u momentu i velike nokte u svojim ustima, olizao sam joj prste, a već narenog trenutka su bili u njenoj vreloj pički.

Legla je a ja počnem lizati njenu obrijanu pičku, drhtala je uzdisala, ja nisam prestajao, odlucio sam da je dovedem do vrhunca i bilo je tako, svršila je jako u moju facu.

” Hocu da ti ga pusim” reče i naglo mi svuče gaće.

Kurac mi se digao, isprekidano je rekla nesto kao “divan je” i pušila je moj tamni kurac, drkala ga nježnim rukama, ljubila vrelim usnama tako da sam mislio da ću svršiti.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare