Moja sestra Suzana *INCEST* – V dio

 

Ni dan bez sexa», bila je moja i sestrina deviza. Bilo gdje i bilo kako. Suzana je ponekad dolazila usred dana, kao «na ručak», vrzmala se po kući i tražila način da me namami u krevet. Zapravo igrali smo igru – sex nabrzaka.

Moja sestra Suzana *INCEST* – IV dio

Ona bi upadala u kupatilo na tuširanje, a zatim me pozivala «da joj nešto dodam. Ručnik, čistu majicu… Ja bih ulazio i obično nailazio na žestok prizor – Suzanu u tuš-kabini kako sapunom trlja klanac među guzovima, pjenom prekriva dojke pa ih sapire tušem, piški u slivnik i trlja se po pici… Naravno, nije mi puno trebalo . Brzo sam se skidao u ulazio u kabinu pored nje i igra je počinjala.

«Nasapunaj seki ledja… samo polako… nježno…» mazila se ona, a ja sam je lagano trljao sapunom po cijelom tijelu i zatim se prislanjao na njeno sklisko tijelo.

Uvijao sam se uz nju, hvatao je za velike dojke i stiskao ih, a one bi mi bježale iz ruku. Kurac mi se eksplozivno dizao čim bih ugledao prizor njene guze i već je i sam znao put. Suzana je širila noge i čim bi ga osjetila među butinama, pružala je ruku hvatala ga i prislanjala glavić na usmine. Znao sam, tad će napraviti svoj uobičajeni manevar… trznula bi dupetom unatrag i nabila se na glavić uz grleni uzdah. Imala je vrelu picu. Mrdnula bi još malo guzom lijevo-desno, nabila ga dublje, a zatim kao da se predaje, raširila bi ruke oslonivši se na zid potpuno prepuštena meni.

«Sad ti braco…. lagano me jebi… polako… oooohhh… Tako, tako… ubadaj svoju seku…ooouh… do jaja. To brate, to… Mmmmm… kako tvoja seka voli da je jebeš… Oh, to, to, to tooooo….» vrištala je Suzy u kupaonici koja je odzvanjala od njenog glasa.

Napaljivalo me to i nikad mi nije bilo jasno da li je njen prostački repertoar bila spontana reakcija na dobar sex, imitiranje pornića ili je ciljano gradila image žestoke, neobuzdane jebačice kojoj su popustile sve kočnice. Bio sam sklon da povjerujem u to da je iz nje isplivala njena prava priroda naslijeđena od mame. Nezasita, razvratna ovisnioca o sexu i orgazmima. To su bile obje, i mama i sestra. Zato je insistirala i na mom otkrivanju i principu

«žestoki sex bez ikakvih moralnih ograničenja do bestijalnosti i krajnjih granica naših tijela».

Tako naguženoj pod tušem zavlačio sam sapun među guzove i utrljavao ga u čmar. Ona je znala šta slijedi. «Braco, karaj me još malo da prvo ja svršim… poslije ćeš mi ući pozadi…» molila je i ja sam je odrađivao do kraja. Nabijao je sve žešće. Kako sam viši od nje u naletima sam je podizao sa poda kabine i ona je smiješno odskakala držeći se za cijev tuša.

To brate, to… oh kako me nabijaš… tako, samo još malo… mmm… još, još, još, jooooš…»
«Evo ti ga seko… do jaja… cijeli je u tebi… mmmm kako se dobro jebeš, mila moja Suzana… daj mi te sisetine… uh što volim da te muzem… i da te jebem… i da te sve…» Moje siktanje na njeno uho prekinulo je njeno «joooojkanje»,

siguran znak da je počela svršavati te ja pojačah ritam ubadanja, dok se nije sasvim smirila i ušutjela. Stajali smo tako kratko držeći se onako klizavi grčevito jedno za drugo, a onda sam čuo kako govori:

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx