Željela sam tatinog prijatelja

Zovem se Danijela i imam 25 godina. Trenutno sam sama bez dečka. Zapravo ta samoća već duže vremena traje. Živim s roditeljima u stambenoj zgradi i imam mnogo komšija s kojima sam u dobrim odnosima. Ali prvi komšija mi je uvijek bio nešto poseno;moj komšija Elvis. Čovjek je oženjen i ima sina samo 8 godina mlađeg od mene. Ali vjerujte izgledaju kao da su braća.

Elvis je često dolazio kod nas i nešto pomagao mom tati. Počela sam se izazovno oblačiti i isticati svoje atribute. Promatrala sam sa čežnjom njegove ruke. njegove snažne noge i široka leđa. Bio je nevjerojatno zgodan!! Svaki dan sve zgodniji. Jednog dana došla sam s posla i na stolu našla poruku svojih roditelja da su hitno morali otputovati kod ujaka i ujne i vratit će se tek navečer.

Nisam ni jela odmah sam otišla u kupatilo da se istuširam. Tuširala sam se i lagano si počela milovati bradavice zamišljajući Elvisove ruke koje sam obožavala. Žmarci su obuzeli cijelo moje tijelo a ugodna toplina se širila po cijelom tijelom. Odjednom me trgnulo zvono na vratima. Tko god je bio bio je uporan.

Nisam se ni obrisala obukla sam kućni ogrtač i otvorila vrata. Bio je to Elvis. Skamenila sam se i trgnula. Ljubazno me pozdravio i pitao je li mi tata kući. Odgovorila sam da sam sama i da ću ostati do navečer. Kao da ga je to zanimalo.

– “A ništa onda meni bi trebao neki ključ ali pitat ću drugog komšiju” rekao je.

– “Čekajte, dođite znam gdje tata drži alat pa si izaberite.” rekla sam i pustila ga u kuću. Zaključala sam vrata kao da sam znala što slijedi…

Elvis je našao ključ koji mu je trebao. Krenuo je kući ali je zastao.

– “Kako si lijepa…kako si poželjna…Znaš da mi se digao na tebe…A godinu dana mi se nije digao na ženu. Godinu dana nisam se seksao samo mastrubirao poput tinejđera. Ako te vrijeđam reci i otići ću kući. I opet ga izdrkati…O Bože ali želim te toliko da osjećam da gubim zrak” govorio je moj komšija za kojim sam tako dugo čeznula.

Vatra mi je udarila u obraze. Umjesto odgovora skinula sam ogrtač i ostala pred njim gola drhteći cijelim tijelom.

– “Uzmite me” glas mi je bio promukao. Poljubio me tako strasno da mi se zavrtjelo u glavi. “Oh…ah…ah…tako dugo nisam…oh…”uzdisala sam i jecala.

Odveo me u spavaću sobu mojih roditelja i polegao na krevet. Nikada nisam vidjela da se netko tako brzo skinuo. Legao je kraj mene i ljubio me po vratu i nježno milovao po grudima. Duboko je disao i uistinu sam mislila da ostaje bez zraka. Ja sam drhtala i uzdisala. Cijelo tijelo obuzela mi je neka čežnja koju dugo jaaaakoo dugo nisam osjetila. Spustio je ruku u moje međunožje.”Oh” prostenjala sam a on je uzdahnuo.

– “Kako si mokra” prošaputao je.

Lizao mi je bradavice i milovao klitoris. Sve sam teže disala i glasnije jecala. Mislila sam da ću poletjeti i baš kad sam bila u najvećoj ekstazi on je stao.

– “Šta…radiš?” pitala sam ga u transu.

Nije mi ništa odgovorio nego je spustio glavu dolje i počeo me lizati, pa nabijati jezik u moju uzavrelu a tako vlažnu unutrašnjost koja je čeznula za njegovim kurcem. Imao je veliki kurac, dugačaka a tanak. Ne pretanak onako normalan baš kako ja volim. Imao je kurac iz mojih snova kojeg sam čim prije željela osjetiti u sebi. I opet baš kada sam trebala svršiti stao je. Već sam počela biti ljuta. Podigao se iznad mene i polako i nježno počeo ga gurati u mene”Aaahhhh…”iz grudi mi se oteo dugi i blaženi uzdah zadovoljstvo.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx