Žena nam skuhala kafu 2-dio

Voljeti svoju ženu na sve nacine.

I reče : Sad sam ja na redu !!! 

Žena nam je skuhala kafu

Ali nama kurcevi tek frisko iscrpljeni draga trebati će nam vremena malo da odmorimo. Kaže ona : Znam ja kako ću vam pomoći

I ode ona u spavaću sobu. Pita me drug šta će sad biti kažem njemu i ja se pitam. Posle možda nekih 5 minuta izlazi mi žena i sobe. 

Jeeeeeboooooteeee !!!! vice drug

Žena nabila se na visoke štikle, haltere čarape neki malo providni grudnjak sva utegnuta ma sva zgoda. Ista Monicca Belucci. Sjaji kao da zna da će biti dobro izjebana. Stoji ispred nas i kaže : Kome se prvome digne ima pravo da mi ga stavi u usta. Na žalost moju drugu se digao hoće da pukne okrenu se prema meni i lagano i zavodljivo na onim stiklama ide prema njemu.

A štikle se čuju Tak Tak Tak. Kleknu ispred njega pravo u oči ga gleda s malim osmijehom poče da mu ga pusi. Čim sam to vidio meni kurac kao bandera. Malo kosu skrajnula preko ramena i okrenu se prema meni i gleda mene dok njegov kurac puni zenina usta. Počeo sam da ga drkam. Drug stavio njegovu ruku na obraz moje žene i polako joj pomaže da ulazi.

U tome pocinjes da čuješ lagano kako stenje. Izvadi njegov kurac iz usta i lagano poljupcima po njegovom tijelu pita ga jel ti dosta jer mi je sad muž na redu da mu ga pusim i ustade i reče mu jednim kurvanjskim tonom : Ali zato mogu da ti se naguzim pa da me obradiš malo ?! On je uhvati malo jače za kosu i kaže : Ustani sad da te povedem muzu malo da mu nabijam tvoju lijepu glavu na njegov kurac dok ti ja razvaljujem tu socnu picku ! 

Prilazu oni meni polako drži je i dalje za kosu i reče joj : Sad svom muzu pusi kitu !! I žena ga stavi u usta a on joj nabija glavu. Kad ju je vidio naguzenu okrenu se prema meni i reče : Brate svaka ti čast pa su ulovio ovako dobru i zgodnu drolju i možeš da je jebes ovako urnebesno ! 

Skrajnio joj tange pipnu joj picku ona vlažna gdje samo ocekuje da joj ga neko stavi. Malo joj glavicem mazio dok svoj kurac nije malo natopio i povika : Vidio sam kako ti muž to radi izgleda da ti se sviđa na šta ona odg : Ahaaaaa volim kad me tretirao kao drolju jer tad znam dam sam dobro izjebana. Uvuče joj kurac pa je nategnuo jednom pa onda drugi put pa treći put i malo stade. Pa je počeo da je razvaljuje jako i snažno nabijao a ona skici , vrišti stenje ne može da mi ga pusi kako treba. Ja samo posmatram i uživam u prizoru i odlučim malo da se izmaknem jer sam čuo da ima ljudi Cuckold koji vole to i kad sam ženu vidio da se nabija na tuđu kitu mogao sam da shvatim zašto vole. Pogled je bio predivan.

Žena moja uživa na njegov kurac i ne želim da ih ometam. Posle nekoliko minuta njihovog jebavanja i mog posmatranja kažem ženi pokaži mu šta znaš da radiš tim guzovima na šta se ona nasmijala i rekla : Da šefe danas sam vaša drolja a ti biraš kako ce me jebati ! I reče mom drugu ajmo na krevet. Uhvati ga za ruku i sto prije da joj ga opet stavlja. Rekla mu da legne sto je i uradio, iskreno nije znao šta ga čeka. Inače je to moja slaba tačka jer zna da ja tu najbrže svrsavam.

Opkoracila stavila njegov kurac u picku i počela da se nabada gdje se moglo čuti lupanje 2 tijela. A on je počeo da stenje : Uuuuhhhhh ! Uuuuhhhh ! Pa ga uhvati za ruke iznad njegove glave i počela da mijesa guzovima njenim predivnim i onda gore dole. Gutala mu je kurac. I nabijala se sve jače i jače. Reče drug ako nastaviš tako ubrzo ću svrsiti na šta mu je rekla ; To se ne smije desiti i iznenada njegov kurac izađe iz picke na šta će ona strasno : Ljubavi moja sad si ti na redu da jebes ovu KURVU 

Pridoh joj pozadi kurac oštar i uzmem malo njenog soka da stavim na kurac pa onda ja nabijem jednom pa drugi put pa treći put i onda stanem. Pa iznenada joj explodiram picku dok se moj drug igra zeninim sisama pa mu onda rekoh : Brate uzmi je za guzove pa ih raširi i drži tako. Izmaknuo sam se malo da vidim na sta to izgleda. Prelijepooo !!!!! Nabijao sam je najjace sto mogu gdje je počela da se grci i da vrišti ; Ne prestaj ljubavi Ne prestaj gotova sam. Ahhhhh ahhhhh aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!

Poludio sam kad sam je čuo i  onda rekoh da uskoro svesavam kad onda drug govori : Druže smijem li joj napuniti usta? Rekoh smijes ali zajedno ćemo joj napuniti usta i poprskati je cijelu i polako je skrajnuo na stranu drkajuci joj prilazimo a ona lezi na krevet iznemogla i mazi se svuda. Ja i drug moj svrsavaamo u isto vrijeme i prskamo je spremom a ona :

Mmmmmmmmmm još sperme!!!

Kako joj sperma po sisama pocelo da razmazuje po njoj. I moja i njegova sperma se pomiješala na njeno tijelo a posto joj je moj drug bio bliži rekla mu lagano umorno : Molim te daj mi te zadnje kapi u usta. Stavi joj kurac usta i pomalo guta kurčinu njegovu i onda meni reče :

Muzu moj polizi me po cijelom tijelu i dobiti ćeš iznenađenje ( To ću ostaviti drugu priču jer će treća osoba biti žensko ) i znao sam o čemu priča i odmah se bacio na pos’o. Preumorni nas 3 lezimo sad na krevetu lizem ženu a ona njegov kurac onako lezeci pu cucla počinjemo polako da se vraćamo u realnost i saznajemo šta smo ucinili. Samo smo se nasmijali i reče ona nek smo i ovo probali sad nećemo više  ona ustade pa mu zavika :

Ništa nisi bolji od muža ! ? i ode pod tus. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
2 Komentari
  1. zana komentira

    o najuzvišenijem odnosu među ljudima ti pišeš nekako brzo…bezosećajno, ne emotivno…bezizražajno. tema ti je dobro izabrana, ali kuda žuriš?

  2. Mladen komentira

    Meni je dobra prica a tema je super

Komentiraj