Žena nam je skuhala kafu

Bila to sasvim obična nedelja. Ne radi se ništa gleda se tv,dosadno ali nekako polu napaljen i kao da mi nije do toga. Mislim se ajde možda kasnije se oraspolozim. Šalje mi drug poruku i kaže da hoće da navrati, mislim se nije mi bas do druženja ali hajde nema veze.

Dođe on, zena stavila kafu. Pričamo on i ja a draga u drugoj sobi nešto sprema. Imamo drug i ja običaj da pričamo o sexu onako kako muškarci znaju i reče da je sa djevojkom probao nove poze itd. Pocelo se nešto buditi u meni kao da i ja želim probati te poze bas u tom trenu. Žena i ja volimo da se igramo igrica u sexu pogotvo gdje adrenalin skače. Kao npr jebanje u auto, u parku ili čak odmaralistima na autoputu.

Mislim da nas je draga moja čula kako pričamo o tim pozama i da zna mene obukla je jednu kratku haljinicu i tange bez grudnjaka i prošla ispred nas i pitala nas hoćemo li još kafe da nam skuha a ja kao iz topa Da ljubavi. Drug ništa nije primjetio ali sam osjetio da mačka želi da se igra. Nismo to prije radili jer bi rijetko bili sami pa ua obaveze se izgubimo.

Možda 30 sekundi nakon sto nas je pitala za kafu otišao sam u kuhinji da je vidim. Inače zena je jako jebozovna. Crna duga kosa sise puna šaka i to čvrste ali dupe nijedna nema takvo. Kukata a zatezen stomak. Gori mi draga.

Ulazim u kuhinji pogledam je kako čeka da prokljuca voda okrenu se prema meni i pomalo se naguzila i reče mirnim tonom da nas drug ne skonta eto je kafa još malo ali njen pogled je skroz nešto drugo zelio reci. Kurac mi se za sekundu digao sto je i primjetila i odmah podigla haljinu iz koje je dupe iskocilo. Odmah sam te guzove zgrabio i počeo da lizem, skrajnio tange i počeo picku i supak da lizem. Dok sam jok lizao picku počela je malo da stenje ali ne toliko da nas možda drug čuje jer je kuhinja daleko od salona. Picka joj je bila toliko vlažna i vrela da je kurac htio explodirati.

Reče ona vadi ga i karaj drolju vidiš da je spremna.

Nisam htio da mi ga pusi niti je imalo potrebe. Ušao joj je kurac glatko u mokru picku i kad se malo ovlazio nabio sam je jednom jako jer volim da joj guzovi igraju dok je karam tad je ispustila jedan glasan jecaj. Nije me više zanimalo hoće li nas čuti jer je kurac moj bio u naljepse mjesto. Jebao sam je jače i jace dok drug sjedi u salonu. Naši uzdasi su bili glasniji i glasniji a njeno dupe se još više čulo čak sam joj ga lupio koji put. Toliko nam je bilo lijepo da smo mislili da je to trajalo 20 min ali zapravo su to sekunde.

Tako jebajući moju ženu drug se pomolio na vrata. Zapravo je on bio tu neko vrijeme i posmatrao nas ali ga mi nismo skontali. Žena kako mi se nabijala od jednom stade ja začuđen šta li joj pogledam na stranu kad on gleda u nas i preko utegnute trenerke vidi mu se nabrekli kurac ali zanimljiva stvar je da zena niti ja nismo se krenuli oblaciti i tako dok nas posmatra ja počinjem pomalo nabijati ženu a i ona guzovima počela uzvracati. Jbt jebem ženu ispred svog druga.

Posle možda 20 sekundi jebanja kažem mu da sjedne na stolicu kod trpezarijskog stola i nek gleda. Žena i ja smo bili u svom svijetu, neopozivo je to da znam da nas posmatra ali s druge strane ne mogu da prestanem je jebavati. Okrenuo sam se prema njemu i vidio ga da ga drka sto me poptuno iznenadilo. Nisam znao da ima toliku smjelost ali možda je mislio kad vi možete da se jebete mogu i ja da drkam.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx