Žena se pojebala za unapredjenje

Supruga Irma i ja smo u braku vec 8 godina. Nemamo nekih vecih problema, normalan zivot, drustvo, stambeno pitanje i sl. Ja radim u banci, ali to vec znate iz prethodne pirice ;-), a ona u jednoj medjunarodnoj organizaciji.

Irma je sa svojih 38g vec usla u kategoriju MILF i cak i u lezernom izdanju izgleda odlicno. 175cm, 70kg, duga smedja kosa, smedje oci, sise i dupe porno zvijezde. Nas brak je bio kako plod ljubavi tako i nekog presutnog dogovora. Nismo neke konzerve koje vide samo jedno drugo, malo flerta i zezanja sa strane je dozvoljeno dok god se to ne donosi kuci i nije u nekoj cestoj varijanti, a mi smo jedno drugom prioritet.

Jednu noc, dok smo gledali neku seriju, Irma je dosla i rekla mi kako moramo o necemu porazgovarati. Na poslu joj se nedavno pruzila prilika za napredovanje. Imala bi manji obim posla, fokusirala se samo na jednu sferu istog i dobila bi osjetno povecanje plate. Ta opcija se njoj provlaci vec neko vrijeme ali nikad nista konkretno.

Sada je doslo i to konkretno ali ne bas na nacin na koji je ona to ocekivala. Naime, dosao joj je sef i rekao kako ide na neku konferenciju po pitanju sfere u kojoj bi ona trebala poceti raditi i da bi volio da ga ona prati tamo pa da popricaju o tom njenom angazmanu.

Kaze da joj ne bi bilo nista neobicno da nije upotrijebio upravo tu rijec da ga ona prati. Ne da idu zajedno, ne da ide i ona na konferenciju, ne da vidi i ona o cemu se radi, nego bas ta rijec PRATI. Ja sam kroz salu konstatovao da sef hoce da je pojebe na sta je ona mrtva ozbiljna rekla i ja mislim tako. U tom momentu sam se i ja uozbiljio i pogledao je.

Nakon citave jedne minute sutnje i gledanja u oci, pitala me je „I, sta ti mislis o tome?“. Ja jos uvijek pod dojmom pocnem filozofirati kako to nije ok sa eticke strane ali da isto tako to nije ni rijetkost, da se desava, on je neki pacenik, ona je riba i po, bla, bla, bla. Tada me ona prekida i govori „Ma ne mislim na to bolan, nego te pitam sta mislis da li da prihvatim ili ne?“. Ja sam zakocio u tom trenutku. Ona tada postavlja direktno pitanje „Ako je stvarno ovako kako mislimo, da li da se pojebem sa njim za radno mjesto?“

„Ti odluci, ja te podrzavam.“ je bilo sve sto sam rekao. Odgovorila je da ce jos razmisliti, na put idu za vikend, vracaju se u nedjelju. Ako joj se to sve ne svidi kako izgleda, odbit ce i njega i posao. Ja sam samo rekao ok. Nastavili smo sjediti u mraku i gledati seriju. Krajickom oka sam gledao u njenaa stopala i prstice savijene ispod dupeta, butine ispod zategnute pidzame, sise kako joj se dizu i spustaju ispod majice, i ukrucene bradavice.

U tom trenutku osjetim da mi se kurac digao. Vidjela je i ona i samo se nasmjesila i rekla ne mogu vjerovati da te ovo napalilo. Uzela ga je u ruku, izvadila i pocela polako drkati. Ustala je, skinula pidjamu i gacice, opkoracila me i sjela.

Namjestila ga je na pizdu i samo ga progutala. Uvijek je bila uska sto me dovodilo do ludila, ali sada kao da sam ga gurnuo u grlo flase. Nabijala se na mene dok su joj sise slobodno skakale ispod jedne od mojih majica. Drzao sam je za guzove i lagano joj pomogao u ritmu prilikom nabijanja. Svrsio sam nakon svega jedne minute, ako ne i manje. Iz picke joj je pocelo samo curiti. Nasmijala se i rekla „Mozda sef izdrzi duze.“ Ne pamtim kada sam bio tako napaljen. Uglavnom, dosao je i vikend.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx