Znam da ti je bio prvi put, ne sekiraj se što sam ti seka

Taj dan, krajem agusta, krajem leta cu pamtiti do kraja zivota. Bio je to kraj moje seksualne apstinencije, ali i pocetak jednog burnog i svestranog seksualnog zivota. Ali o tom potom.

Uznemiren, srecan, bojazljiv, stidljiv sedeo sam tog dana za ruckom preko puta sestre Angele i plasio se da ce moji i njeni roditelji skontati da je jutros pao zestok seks i zmedju njihove dece koji su povrh svega i brat i sestra. Moju zamisljenu facu je prekinuo dodir necije noge ispod stola, mahinalno sam pogledao preko i susreo se sa prelepim plavim ocima moje seke. Izbegavao sam razgovor sa njom jer bih se uzbudio i poceo zamuckivati, sto zbog srama sto zbog uzbudjenja.

Posle rucka Angela i ja smo dobili zadatak da pospremimo sto i operemo sudje dok su se matori preselili na terasu da uzivaju uz pivce posle rucka. Sama pomisao da cu ostati u kuhinji sam sa Angelom stvori strah i uzbudjenje kod mene. Stvori se drhtavica u stomaku, nelagodnost i sram u mislima. Cim su svi izasli Angela mi je prisla i zagrlila.

– Ne boj  se braco, sta si se sav zajapurio? Koji ti je kurac?

Hteo sam da sakrijem drhtavicu koja je prozimala celo moje telo, ali nisam uspeo. Nezno me je poljubila u usne.

– Znam da ti je bio prvi put. Bio si divan. Ne sekiraj se sto sam ti seka, to je danas vec normalno.

Izmamila je osmeh na mom licu. Usne su nam se ponovo spojile, ali sada mi je nezno oblizala usne. drhtavica me je polako prolazila, a u gacama se poceo buditi moj ponos. Matori sa terase nisu mogli da nas vide od zavese ali smo mi imali odlican preegled na desavanje spolja. Primetila je da mi se digao i dok smo sklanjali tanjire sa stola zadirkivala me je, stipkala za guzu, kao slucajno dodirivala rukom mog malisu. ovo njeno zadirkivanje me je dodatno oslobodilo tako da sam joj prisao sa ledja dok je prala sudje i nezno poljubio u vrat. Priljubio sam se uz nju tako da je osetila dignut mi kurac.

Pocela se uvijati , meskoljiti i trljati guzom po mom kurcu. Uhvatio sam je za sise i poceo pribijati uz sudoperu. Ljubio sam je po vratu i nezno stiskao bradavice preko majice. Nisam  mogao vise da izdrzim zavukao sam joj ruku medju noge, na moje veliko iznenadjenje ispod kratke mini suknje nije nosila  gacice, osetio sam toplinu vlazne pickice. Kurac mi je hteo da eksplodira. Poceo sam drhtati od strasti i zelje za tom vrelom pickicom. I ona se uzbudila, dahtala je , Zavukla mi je vlaznu ruku u sorc i izvadila kurac na svetlost dana.

-Pazi na terasu rekla je okrecuci se i za tili cas nabila sebi u usta moj ko kolac tvrdi kurac.

Pratio sam na terasi nase roditelje kako se od srca smeju nekim svojim salama, dok je Angela gutala moj kurac. Osecao sam toplinu njenih usta ali od velikog uzbudjenja osecaji u kurcu su mi nekako otupeli. Gutala ga je skoro celog i nabijala se na njega.

– nabij mi ga u pickicu .

Prosiktala je dok se ustajala i naginjala na trpezarijski sto . Zadigla  je suknjicu preko guze . Prizor je bio velicanstven, predivna guza i pickica su stajale ispred mene i cekale da se zarijem u njih. Ruku je vec ispruzila nazad da me uhvati za kurac i uvede u svoj rajski vrt. stavio sam joj ga u ruku malo se namestila i pocela me vuci da joj ga uteram, oklevao sam jer sam taj prizor hteo da zapamtim za ceo zivot.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Denis
Denis
2. studenoga 2021. 02:15

Jebao bih ti sestru.