Gledao sam suprugu na kameri kako me prevarila sa klincem

Ja i moja zena, u ovoj prici cu ju zvati Selma, smo u braku vec 5 godina. Zanimljivo je kako vrijeme brzo leti. Ko bi rekao da je vec pet godina proslo.Prije braka smo imali vezu od 4 godine tako da smo zajedno nekih desetak godina. Selma ima 29 godina, godinu manje od mene i par centimetara je niza, oko 170. 55 Kilograma koje ima ju cine iznimno atraktivnom, samo joj relativno male grudi krase inace divno izvajano tijelo. Njen najveci adut kojeg je i sama svjesna je njena divna okrugla zadnjica, savrsene noge i stomak te duga kovrdzava crna kosa.

Nas zivot poslije par godina prelazi u klasiku, no to i nije nista cudno, djece jos uvijek nemamo, ali barem smo neke druge stvari u zivotu doveli na pravo mjesto, stan, auto, oboje smo zaposleni tako da je i ta tema dosla na red. Bas taj posao nekada zna biti poprilicno naporan jer i moj, kao i njen zahtjevaju od nas dosta putovanja. Najcesce se radi o dnevnom putovanju, no nekada se taj put oduzi i na 2-3 dana. Takav je slucaj bio i ovaj put.

Otisao sam na neki seminar koji je organizovala moja firma u susjednu Hrvatsku. Uvjek me je nerviralo to sto se ovakvi seminari organizuju vikendima, ali nekad i to ima svojih dobrih stvari. Na zalost ovaj put bas nije ni bilo nesto zanimljivo a seminar se pretvorio u radni sastanak i vec prvog dana sam morao da radim u hotelskoj sobi. Sreca pa sam ponjeo svoj laptop koji mi ipak pored usranog posla pomaze u zivotu a i hotelski bezicni internet je bio ukljucen u cijenu pa sam mirno mogao da zavaljen u krevet kupim podatke iz svoje firme. Nekad jednostavno mrzim te sprave zbog svega onog sto su nam oduzele. Ipak bi bolje bilo da sam mogao negdje hladnu pivu da pijem a ne da vrijeme provodim sa poslom. U tom trenutku me prekida poziv na mobilni, vidim da je Selma.

“Cao ljubavi kako si” cuo sam njen glas kako mi umiljto govori

“Ma dobro sam evo radim, posla mi je vala na vrh glave. Cio dan radim, nisam ni na veceru otisao.”

“Ma odmori se malo, evo mene maloprije Emina zvala pita da veceras izadjemo u grad. Kaze da ce biti neki koncert pa da mi cure odemo.”

“Ma petak je ljubavi izadjite, nije problem, samo nemojte dokasno, izlaz do 11. Haha.” rekoh kroz salu jer je uvijek imala izlaz do 11 pa mi je navika da se salim na tu temu

“E vala nisi mi otac da mi branis do kad je izlaz, al doci cemo prije a ako bude guzva necemo nikako ni ici vec cemo popiti kaficu i nazad.”

“Ok ljubavi odo ja na veceru pa ti se javim kasnije.”

“Ok cmok”

“Cmok”

Ajde reko, neka izadje malo, ionako mi se njene drugarice nikad nisu svidjale, sve nekakve il su ko svetice il su prave fufice. Doslo je ko savrseno nek sa njima izadje bez mene. A ja sam se vec poceo spremati da odem do restorana na veceru. Sisao sam dole, na meniju i nije bilo nekog izbora, no moram priznati da je kuhinja bila poprilicno dobra. Na povratku sam jos zastao u baru, smirio stomak sa jednom hladnom pivom i krenuo nazad u sobu i ponovo nastavio sa poslom. Pogledao na sat kad vec pola 9 i odlucih da provjerim da li je Selma vec krenula iz kuce. Zovem kucu.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Belma
Belma
Guest
8. veljače 2022. 18:05

Hocu da jebes

Sabba
Sabba
Guest
Reply to  Belma
9. veljače 2022. 16:03

Sta ti rece…

2
0
Ostavi svoj komentarx