Seks sa romima… moja brižna majka spava sa kumom Irfanom

Priča je nastavak serije “Kumstvo sa Romima” prethodne nastavke možete videti u mojim pričama….

Spavaća soba u kojoj su bili moja majka i kum Irfan imala je stakla na fratima. Ali porivala ih je zelena zavesa. Nas troje, Suada, ja i njen brat Suad, prikrali smo se tiho.
Već je prošlo dosta vremena od kada je majka otišla da jegne sa Irfanom u krevet. Pitao sam se da li su već završili. Da li ju je kum Irfan već izjebao.

Kaa smo prišli, poslušali smo. Nismo mogli da vidimo od zvese, a i bio je mrak. Čuli smo u tišini noći, ujednačeno škripanje kreveta. Stari krevet, odavao je ritmičke kretnje koje su dopirale iz mraka spavaće sobe u cigan maloj.
Suada me podgurnu rukom. Pogleda me u oči i pokaza rukama kretnju koaj je značila “jebu se”.
Suad, sa moje desne strane samo je naslonio uvo i otvorio usta. I on me je pogledao u oči i taman da izusti nešto, ja mu stavim ruku na usta, da nas ne bi odao.
Ritmički zvuci su se nastavili, bili su činilo mi se brži. Tada čuh tiho žensko mumlanje, propoznatljiv majčin glas kako posle svako škripe kreveta, tiho, ali jasno izusti “Ahhh.”
Ponavljalo je svaki put, postajalo je i glasnije.
Suada me je uzela za ruku i spustila je sebi na dupe. Stisla mi je prste pokazavši da je čvrsto uhvatim. Meni se već nadigao samo od ove situacije. Pogeldao sam ka Suadu, mom kumu i drugaru. On je onako uva prislonjenog na vrata, stiskao rukom ispupčenje na svojoj pidžami. Svi smo se napalili.
Tada iz sobe dopre kum Irfanov glas:
“Ćuti bre. Probudićeš decu”….
Tiho, čuh majku kako uz stenjanje naglašava slogove u rečenici kako je primala Irfanov kurac:
“Ku-me…ne-mogu…uhhh..pu-sti…muzi-ku..da me ne-čuju”
Ritička škripa je prestala. Preptostavljam, kum je krenuod a upali radio, a majka je uzdahnula:
Uhhhh…malo da danam…ček…stani…ne vadi ga, samose protegni da dohvatiš radio…nemoj da ti ispadne….
Staviću ti ga ponovo, šta se brineš hehe
Ma…neću da ostanem prazna kada sam se zalaufala…..
Stegla si mi ševak da će mi pokidaš
Hehe…volim kad ležim kao tvoja žena, onda me uvek puniš spermom rekla je majka, tiho, mazno.
Dok se moaj ne vrati, ti si mi žena. Takav je običaj
Kako volim običaje…. reče majka

I ču se muzika sa radija. Ciganske neke pesme…ilije pustio neki cd, niej bitno
Malo je pojačao ali ne previše..:”da nas ne probudi” a opet da pokrije zvuke jebavanja moje majke…ako “ustanemo”.
Čuli su se neki glasovi, sada nerazgovetno ali krevet krene da škripi daleko jače nego pre. Daleko jače.

Suaa, nas dvojicu gurnu rukom i pokaza da izadjemo van.
Iskrali smo se na dvorište ostavivši moju majku da bude žena Irfanu i da radi ono što žena i muž rade u svom krevetu.
Kada smo izišli dovoljno daleko da nas njih dvoje ne čuju,Suada se okrenu i reče nam:
Nemojte sad da drkate. Znm da ste se narajcali, ali ajde da odemo do prozora možda su zaboravili da stave zavesu.
I soba je geldala na dvorište. U tišini te večeri, već je bilo maloprohladno. Onako bosonogi smo krenuli oko dvorišta. Noć je bila dubika i ništa se nigde nije čulo. Prišli smo prozru, i gle – niej bilo zavese. Ali u sobi je bio mrak – svetlo niej bilo upaljeno…medjutim, igromslučaja, svetlo sa skale radio aparata pružalo je po sobi škrtu svetlost….ali naše oči,već priviknute na potpuni mrak, videle su u sobi ono što smo tražili da vidimo.

Iz sobe ništa se niej čulo zbog prozora, ali oan svetlost osvetljavala je dovoljno….u polumraku sobe, videli smo krevet i prizor koji zavija stomak na tako lep način, pruža jezu i sve to skuplja dole u medjunožje.
Noge moje majke bile su visoko zudignute na ramenima koma Irfana, koji ju je dok j eležala pod njim zakucavao iz sve snage…..Njene noge u svilenim čarapama bele butin i ruke koje su ga držale ispod njegovoh podlaktica, damu daju oslonac…..
Udarao je unutrašnjost moje majke kako je god jačemogao. Jaja su mu bila krupn, ali kroz onu čkiljavu svetlost jasno se videlo kako lupaju o majčinu guzu.
Ljubila ga je. A njene ruke su ga grlile za glavu….. Poljubav majke i crnog Ciganian Koji je bio na njoj bio je nestvaran…ako je jeb bio dobar i raniej smo ih videli, poljubac je ipak nešto….

Onda se majka naglopokrenula, i zbacila kuma Irfana sa sebe. On je legao na ledja….Alat mu je bio impozantan, ispao iz majčine vagine i bio je baš veliki….onda se okrenula zabacivši kosu. Ice, okrenuta ka prozoru iza kog smo mi vireli, opkoračila ga je i uz čini mi je velikiosmeh n alicu samo se nasadila na veliki, obrezani ciganski kurac kuma Irfana. Kada je asmu sebe nasadila zabacila je glavu unazad i sada, kada ju je udar širenja pizde i maksimalnog nasadjivanja maksimalno strefio, – tako glave zabačene unazad nasmejala se da smo je i mi čuli.

Na anšu sreću bili smo u potpunommraku i nije mogla da nas vidi….. a bila je obuzeta svojim izigravanjem njegove žene i svojim pravima i obavezema…koje je očigledno jako volela.
On ju je odpozadi rukom uzeo za krupnu sisu …njene grudi sasvim bele i plava kosa bile su kontrast njegovom crnom telu i grubim crnim čakama kojima joj je dohvatao siste… a one su bile krupne sa bradavicama koej su se okretale ka dole od punoće grudi……onda je majka počela da se diše i spušta polako, polakopa sve brže i brže i kum Irfan više nije mogao da je drži za sise nego za kukove kako se oboej ne bi prevrnuli.
Majka je mlatila glavom levo i desno, bacala plavu dugu kosu u ritmu svog nasadjivanja na njegov kurac.

Tada sam osetio da me je Suada uhvatila za uzdignuti kurac.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
4 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Neko69
Neko69
24. ožujka 2020. 14:28

Sve priče do sad su ti super. Samo nastavi ovako. Napiši još koju priču na ovu temu ovih dana da ubijemo ovu karantenu i dosadu 😀

Neko69
Neko69
24. ožujka 2020. 15:20

Vjerujem ako su upola dobre kao ove odlične će biti. Super pišeš. 😉

4
0
Ostavi svoj komentarx
()
x