EROTSKA MASAŽA: Donosimo detaljne upute za nezaboravno iskustvo

Erotska masaža može biti vrlo moćani alat za postizanje seksualne uzbuđenosti, ali i za opuštanje nakon ili prije samog čina vođenja ljubavi.

Prvo i osnovno je da se opustite. Temelj svake uspješne erotske masaže je opuštenost i međusobno razumjevanje. Započnite s kupkom ili zajedničkim tuširanjem. Zamračite prostoriju, zapalite mirisne svijeće, pustite laganu glazbu i pobrinite se da bude dovoljno toplo. Ako vama i vašem partneru/ici odgovara da budete goli, budite goli. Ako netko od vas ne želi biti gol, ne mora.

Isto vrijedi i za korištenje raznih losiona i krema; netko ih voli, a netko pak voli dodir “čistih” ruku. Mada, ulja za masaže pomažu da ne dođe do iritacije kože. Najvažnije je da komunicirate i slušate jedno drugoga. Erotska masaža nije samo seksualni čin, to je način povezivanja na jednoj višoj, duhovnoj razini.

Započnite i ne žurite!

Kada ste oboje potpuno opušteni i na “istoj valnoj duljini”, polegnite partnera/icu na trbuh i počnite lagano masirati ruke, od mišića do dlanova i natrag. Nikako nemojte žuriti, nego svakom dijelu tijela posvetite dovoljno pažnje.

Zatim prijeđite na noge, lagano se spuštajući do stopala. Uzmite si vremena, masirajte ih i gniječite, a zatim lagano milujte.

Polagano krenite prema bedrima, milujući ih nježno, a zatim nastavite na stražnjici, na kojoj možete upotrijebiti malo više snage. Igrajte se njom, stišćite je i razdvajajte. Sa stražnjice prijeđite na donji dio leđa, lagano ga masirajući palčevima i otvorenim dlanom, penjući se prema vratu.

Kako vrat i ramena najviše stradaju zbog svakodnevnog stresnog života, posebno im se posvetite. Neka vam partner govori na koja mjesta da obratite pažnju, a i vi sami ćete, po uzdasima i pokretima tijela, nakon nekog vremena shvatiti koje su kritične zone.

EROTSKA MASAŽA: Donosimo detaljne upute za nezaboravno iskustvo

Nakon što ste završili s vratom, okrenite partnera na leđa, te mu/joj lagano masirajte trbuh. Ovo je trenutak koji je ključan za danji tijek masaže, jer možete nastaviti izbjegavati grudi i genitalije i masirati i milovati sve oko njih, a s druge strane možete im se i potpuno posvetiti.

Na vama i vašem partneru je da odlučite da li želite još produžiti proces seksualnog uzbuđivanja, ili želite odmah prijeći na sam seksualni čin.

Erotska masaža u pravilu izbjegava bilo kakav kontakt masera i spolnih organa njegova partnera, te cilja na maksimalno uzbuđivanje prije samog seksualnog čina, premda se nekada, u ljubavnom žaru, nije moguće suzdržati.

Ako ipak uspijete, zamijenite mjesta, i neka sad vaš partner masira, a vi se samo opustite.

Nakon toga, tko zna gdje će vas novodobivena energija povesti.

 

Rating: 4.5/5. From 2 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x