Nakon posla, seks sa radnom kolegicom

Ispričaću vam istinit događaj o nevjerovatnom seksu koji sam imao sa radnom koleginicom. Radili smo zajedno u kancelariji, i prema njoj sam osjećao privlačnost od prvog dana, a kasnije se ispostavilo da i ona misli i osjeća isto.
Ja sam bio oženjen i imao dijete a i ona je imala ozbiljnu vezu, i to nas je dugo sputavalo da pokažemo jedno drugom šta osjećamo. Tek nakon godinu dana rada u zajedničkoj kancelariji desio se prvi poljubac.

Prije prvog poljubca stalno smo se gledali, onako “ispod oka” izmjenjivali poglede. Dodirnuli bi se ponekad kao slučajno a u stvari smo oboje znali da nije slučajno. Kada bih je samo ovlaš dodirnuo struja bi mi prošla kroz cijelo tijelo, i jednostavno sam znao da će jednog dana nešto da se desi, da će stvari da izmaknu kontroli, koliko god se ja trudio da se kontrolišem. A da budem iskren, nisam se ni trudio da se previše kontrolišem.

I na kraju se desilo neizbježno. Nakon godinu dana mučenja i odlaganja neizbježnog, desio se i prvi poljubac. Desilo se to jednog toplog julskog dana. Radili smo nešto zajedno. Stajala je iza mojih leđa dok sam ja sjedio na stolici. Bila je jako blizu. Prijala mi je njena blizina, ali bio sam jako nervozan i ruke su mi se tresle. Razmišljao sam šta da radim. U jednom trenutku sam glavu lagano zabacio unazad i naslonio je ravno na njene bujne grudi. Par trenutaka je nastupila tišina, mislio sam da će otići, ali nije, ostala je tako da stoji i nastavila da priča. Pomislio sam kako ima divne grudi, velike i čvrste. Uživao sam tako i skupljao hrabrosti za sledeći korak. Znao sam da je pravi trenutak za to i da moram nešto preduzeti. Ona kao da je osjetila o čemu razmišljam, i ohrabrila me je dodatno tako što je spustila ruku lagano na moje rame i počela da me mazi. Nisam više mogao izdržati, ustao sam naglo, okrenuo se i počeo da je ljubim. Uzvratila je. Ljubila se nevjerovatno dobro, uživao sam u svakoj sekundi. Usne kao da su joj stvorene samo za mene. Trajalo je nekoliko minuta, a onda je ona bez riječi istrčala napolje i pobjegla kući, a već se i bližio kraj radnog vremena. Ubrzo nakon toga mi je stigla poruka “Zaboravi da se ovo desilo, među nama ne može biti ništa”. Ali oboje smo znali da to nije istina.
A da. Već sam uveliko u priči a nisam vam rekao naša imena, ja sam Danko a ona Nataša (mala slatka garava Nataša).

Nakon tog prvog poljubca, mnogo se promijenilo u našem odnosu, kada smo shvatili da su osjećanja obostrana. Prvo smo počeli da pričamo o svemu, bez mnogo stida odavali smo jedno drugom najveće tajne,bez straha da bi to mogao saznati neko treći. Najjednostavnije rečeno osjećali smo se nevjerovatno dobro kada smo sami i zajedno. Istovremeno sa našim pričamo počeli smo sve češće da razmjenjujemo poljubce, prvo stidljivo a vrlo brzo sve smjelije. Vrlo brzo ljubljenje na poslu postalo je svakodnevna praksa. Ljubili smo se kad god i gdje god stignemo. To je bio veliki rizik jer se kancelarije ne zaključavaju, ali toliko smo željeli jedno drugo da smo često zaboravljali da bi neko mogao naići.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx