Napalila me sestra na plaži

Ivana, moja sestra ima dugu vezu, a njen momak Marko je dobar prijatelj mene i moje zene. Žive zajedno vec par godina. Sve bi bilo kao i kod svih drugih ljudi da ja oduvek nisam posmatrao Ivanu na jedan drugi nacin. Bila je vrlo zgodna, sa svojom dugom crnom kosom, zelenim ocima, grudima na kojima bi pozavidela svaka devojka. Njeno dupe je uvek bilo utegnuto i uvek su se mogli videti obrisi tangi koje je uglavnom nosila. Bilo je sasvim normalno da se svaki momak zainteresuje za nju i poželi da je poseduje. Mada, nije bilo normalno sto ja, kao njen brat nisam bio izuzetak. Mozda zato sto je starija od mene samo dve godine i sto sam oduvek drkao na nju, mozda sto sam se rano ozenio i brzo se zasitio zene, a jos nijednom je nisam prevario, mozda… ni sam vise neznam zasto. Oduvek smo imali jedan otvoren odnos i bili prilicno bliski, obozavao sam njenu otvorenost i nije bilo teme o kojoj ja i ona nismo mogli da razgovaramo bez ustezanja, pa cak i kada je rec o seksu.

Kada je pao dogovor da svi zajedno idemo na letovanje, nameravao sam da tu nasu bliskost jos vise produbim jer vise nisam mogao da se obuzdavam, pogotovo posle nekih sitnica koje su prethodile letovanju. Mada zivimo u istom gradu bila je retkost da se sretnemo, neracunajuci najavljene kucne posete jedno kod drugih. Tog dana sam morao zavrsiti neke nagomilane obaveze i kada sam usao u poresku upravu nisam imao kud nego da stanem na kraj ogromnog reda. Posle par trenutaka sam osetio nezan dodir na ramenu i iznenadio se kada sam ugledao sestru Ivanu. Ljubimo se u obraz uz uobicajnu spiku. Ne mogu da izdrzim pokusavajuci dobro da je odmerim od glave do pete. Uske bele pantalone i beli topic sa golim zategnutim stomacicem, i crni cipkani brus koji se jasno nazirao skrivajuci njene prelepe sise. Kada se par puta naslonila njima na moja ledja kurac je naglo poceo da mi se dize. Neznam zasto ali sam ubedjivao sebe da je to namerno uradila.

Posto je proslo dobrih dvadesetak minuta u redu ona mi onaku u sali predlozi mogao bi da me propustis ispred. I ja se nasalih i rekoh naravno gospodjice izvolite. Ludeo sam gledajuci u njenu cvrstu i prelepo oblikovanu guzu na kojoj se jasno nazirala tracica od tangi. Uzbudio sam se maksimalno i trudio da joj pridjem sto blize upijajuci njen miris i u jednom trenutku naslanjajuci kurac na njenu guzu. Posto nije reagovala nisam imao nameru da se povucem, pogotovo kada je pocela da mi pokazuje neke obrasce koje je trebala da preda. Tada sam, kao nemarno, jos joj blize prisao i ponovo, kao nemarno, obuhvati njenu misicu. Par puta je prebacila tezinu tela sa jedne na drugu nogu gotovo masirajuci moju izbocinu. Kasnije, dok smo koracali prema autima uhvatila me je pod ruku, sto je pre toga bila prava retkost, i ponovo u vise navrata sam osetio njenu sisu na svojoj misici.

Sledeca situacija koja me definitivno izbaca iz koloseka je da posle par dana, dok sam bio na poslu, dobijam od nje poruku na mobitel da joj treba neka moja pomoc u vezi posla i da se vidimo u jednom kafeu pored jedne banke. Posto su i njoj i meni resurs bile finansije to mi u pocetku nije delovalo nista neobicno. Ipak sam odjurio sto sam brze mogao. Leprsava suknja do iznad kolena, uzani sako koji otkriva prelepi crveni cipkani bodi, sa obrisima prelepih polulopti njenih grudi koji se jasno vide. Sve vreme sam krisom, koliko sam to mogao da sakrijem, buljio u njega. Posle par uputstava u vezi popunjavanja neke prijave, narucili smo pice. Primetio sam da me nekako cudno gleda, da nekazem pozeljno.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx