Milfara Marija

Marija, majka jednog djeteta, Tina, bila je svakim danom sve napaljenija. Njen muž je tek dva tjedna na putu, a već joj nedostaje kurac. Njeni vibratori joj nisu previše pomagali i nije znala kako će izdržati još tri tjedna do povratka svog muža. Iako, njoj ne bi bilo teško pronaći nekoga za avanturu.

Imala je 37 godina, crna kosa do ramena, visine oko 173 cm, sjajnih povećih grudi koje se izgledale jako seksi u svakoj odjevnoj kombinaciji. I na sve to, njena guza. Imala je lijepo oblikovanu, zategnutu, mesnatu guzu za kojom su slinili svi muškarci kada bi prilazila ulicom. Izbjegavala je nositi tajice i uske trenirke, jer je to tek isticalo njenu guzu. Marija je to primjetila, osjećala je poglede koji su je pratili. Držala je do sebe i prehrane, pa je i bez vježbanja imala utegnuto tijelo.

Njen sin, Tin, bio je povućeni 16-godišnjak koji nije imao previše prijatelja. Jedan od razloga je vjerojatno bio i to što su živjeli u malom selu, pa i nije bilo previše djece s kojom bi se mogao družiti. Jedini “prijatelj” s kojim se družio bio je Ivica. On je bio stariji godinu dana od Tina. Bili su iste visine, oko 178 cm, ali Ivica je bio žilav, mišićav od fizičkog posla, dok je Tin bio slabije građe. Ivica nije živio u normalnoj obitelji, njegova majka ih je napustila, uzela je i dva mlađa Ivicina brata, tako da je Ivica ostao živjeti sa svojim tatom Milanom.

Milan je radio u šumi, volio je piti i nisu imali sređenu kuću. Znalo se da su oboje problematični. Ivica je bio dosta živahan, pomalo i divlji te mu je to stvaralo dosta problema u školi. Milan i Ivica bili su susjedi Mariji i Tinu. Marija je poticala Tina da se druži s Ivicom jer joj ga je bilo žao. Ivica i Tin su dosta vremena provodili zajedno, iako se baš i nisu slagali. Tin nije volio kada bi Ivica počeo komentirati izgled njegove mame. Uvijek je govorio kako ima dobro tijelo i što bi joj sve radio. “Kakvu guzu imaaa, sigurno voli primati u guzu, ha Tin?”.

Tina je to užasno nerviralo, iako je i on volio škicnuti kada bi se Marija sagnula ili hodala po kući u uskoj trenirci. Jednog dana, Tin se jadao Mariji kako mu je dosadno. “Pa pozovi Ivicu k sebi i radite nešto, sigurno je slobodan”. Tinu se baš i nije svidjela ta ideja, ali je ipak odlučio pozvati Ivicu.

Marija se spremala čistiti kuću, a kako je bilo ljeto i dista vruće, Marija je obukla crne, uske, tajice koje su isticale njenu savršenu guzu kao i bilo što drugo. Na to je obukla i bijelu potkošulju, koja je jedva držala njene sise da ne ispadnu kad bi se sagnula. Ispod potkošulje je imala crni grudnjak, koji se je jasno vidio preko tkanine potkošulje. Kada je izlazila iz sobe, taman je u kuću ušao Ivica.

“Bok Ivice, Tin je u sobi, čeka te”, nasmijala se Marija.

Ivica je teško kontrolirao svoj pogled, koji je stalno padao na njen dekolte i na njenu picu, koju su stegnule tajice. Ivica je imao kratke hlače do pola bedara, ali ispod nije obukao gaće jer je bilo dosta vruće. Kurac mu je odmah reagirao, što je primjetila i Marija. Jasno se ocrtavao kroz hlače. Ivica je pokušao prekriti nabreklinu, te je otišao prema Tinovoj sobi.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
4 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Opakimomak
Opakimomak
Guest
15. travnja 2021. 09:02

Top prica, može nastavak? ??

Darko
Darko
Guest
29. travnja 2021. 11:13

Moja mama je ista kao ova sa slike

Kvisko
Kvisko
Guest
Reply to  Darko
1. svibnja 2021. 00:51

Onda imas top mamu 😉

Boško
Boško
Guest
Reply to  Darko
1. svibnja 2021. 13:14

Divno! Voleo bih da provedem noć sa tvojom mamom…

4
0
Ostavi svoj komentarx