Suprugu sam ulovio sa našim sinom

Neznam kako bi poceo da opisujem da vam ispricam rjecima ono sto duboko u sebi nosim,ono sto znamo samo nas troje.

Moje ime je Emil,srednjih godina,zivim i radim u Njemackoj,ozenjen imam jednog sina 22 godine starog.Moja zena Dunja mladja je od mene 9 godina.

Zivimo u trosobnom stanu zaposleni oboje.sin nam jos studira.Dunja je raskosna zena,zena koja ima sve od egzistencije do preljepog tjela,zgodna i ljepa zena u zrelim godinama.Nas seksualni zivot nije na nekom nivou posto sam ja staromodan tip,neznam zasto ali nikada mi seks nije bio na prvom mjestu kao mojoj Dunji.Ona je odgajala naseg sina posvetila mu paznju u svemu,ponekad je i preterivala ali mislio sam da je to moderno posto zivimo na zapadu.

Inace ja sam inzenjer gradjevine,radim i vodim posao oko izgradnje stambenih objekata.Veoma sam zauzet poslom tako da sam zanemario porodicu posebno zenu Dunju.
A Dunja se posvetila sebi svom poslu i nasem sinu Viktoru,koji vise nije bio djete ali Dunja se ponasala kao da je jos uvijek djete.Ulazila je u njegovu sobu sasvim slobodno pa cak ponekad i u kupaonu,smatrala je to savremenim,govorila mi je kako je Viktro pravi decko,ljep visok i jako obdaren,bio sam na to iznenadjen ali presutio sam to,misleci da je to dio njenog ponasanja.

Jedno vece legli smo da spavamo,Dunja je zeljela seks ali ja sam bio jako umoran.Dirala mi je kurac koji se jedva napola digao,bilo me je stid u tom trenutku.Dunja se skinula gola i pocela da mi sisa kurac,neznam zasto ali nije se dizao,sve je pokusavala ali nije islo.Naposljetku je odustala,obukla se i izasla iz sobe.
Obukao sam se i ja i krenuo za njom,bila je nervozna i pomalo ljuta,rekla mi je da idem da spavam,razgovaracemo sutra.

Vratio sam se u krevet i legao nedugo zatim sam zaspao.Probudio sam se nakon nekog vremena Dunja nije bila u krevetu.Ustao sam se,vrata su bila zatvorena,polako sam otvorio vrata misleci da spava u dnevnoj sobi.Nikoga nije bilo u dnevnoj sobi,culi su se uzdasi iz Viktorove sobe,pomalo zbunjen pogledao sam na sat bilo je malo posle dva ujutro.Obisao sam stan ali Dunje nije bilo nigdje,onako utihnulo ali i dalje se culo izdisanje iz Viktorove sobe,nisam ni mislio nista,postao sam malo kasnije radoznao svasta mi se motalo po glavi.
Polako sam uzeo za bravu Viktorovih vrata,bila su zakljucana,izdisanje je prestalo,udaljio sam se u sobu iz koje sam provirivao.Viktor je izasao iz sobe gol,otisao je u kuhinju iz koje je nosio bocu kisele vode.
Usao je u svoju sobu ali je zaboravio zakljucati vrata.
Nakon nekoliko minuta izdisanje je pocelo sada malo glasnije,totalna tama u dnevnom boravku,polako sam prisao vratima sobe,neprimjetno sam polako uzeo za kvaku i polako za nekoliko cantimetara otvorio vrata.
Prizor je bio uzasan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dunja se nabijala na sinov kurac,okrenuta meni ledjima uz malo priguseno svjetlo lampe tjelom je zaklanjla Viktorovo lice tako da me nisu mogli viditi.

Nisam mogao da vjerujem svojim ocima,Dunje je mjesala i stenjala dok se nabijala na kurac rodjenog sina.Drzao ju je za bedra,stenjala je sve jace pa se stisavala,Viktor joj je ponekad sapnu malo jacim tonom,bas se dobro jebes Dunjo moja.Gledao sam jos nekoliko minuta,privukao sam vrata skroz,promjenili su pozu.Viktor je jebavao majku Dunju odozada,nabijao ju je na kurac kao da mu je zena ili djevojka a Dunja ga je primala u zanosu uzivala je stenjajuci,nisam mogao da vjerujem ocima sta gledam,bojao sam se reagovati,neznam nisam zelio haos,ne sada.
Zatvorio sam polako vrata i otisao da spavam,nikako nisam mogao da zaspem,neznam zasto ali neki su me trnci prolazili,jako mi se kurac digao,osjecao sam se drkcije,osjecao sam se kao zivotinja.
Nakon nekog vremena Dunja je usla u sobu,pravio sam se da spavam.Legla je polako kraj mene,namjerno sam se polako priblizio njenom tjelu koje je jos bilo toplo i znojno.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
5 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Mladidjedica
Mladidjedica
Guest
7. ožujka 2021. 22:11

Dobra prica

Marko
Marko
Guest
29. travnja 2021. 23:41

Iskreno ja na Emilivom mjestu nebi tako postupio! Ja sam inace otac troje djece dvije djevojcice i sina i da mi se desi takva situacija ja se nebi razdvajao od zene samo bi gledao da je zajedno odradjujemo sin i ja bila bi nasa kurvica sa koje nebi silazili…

Ivan
Ivan
Guest
Reply to  Marko
30. lipnja 2021. 16:11

Točno tako

Ivan
Ivan
Guest
30. lipnja 2021. 16:10

Ja sam moju našao kako je guzi prijatelj od našeg sina samo sam ga izdrkao ona za to ni nezna

zokizozo
Zokzozo
Reply to  Ivan
14. lipnja 2023. 11:39

Ja znam da moju jebe nas , ona sluti da zna , on nema pojma, ja sam x puta polizao njegovu spermu

5
0
Ostavi svoj komentarx