Mamin sinčić

Zovem se Olivera, imam 54 godine, doktor ekonomije i zadovoljna sam zena. Imam dvoje dece, sina Aleksandra i cerku Martinu. Za cerku se jos od malena videlo da nece dogurati dalje o frizerskog salona, sto se i desilo, na moju veliku zalost. Dok je Aca uvek bio perspektivan, dobar djak i dobro dete. Sport, filmovi, ucenje, pomalo izlasci, to je ukratko njegov zivot. Od muza sam se razvela posle 18 godina braka. Uhvatila sam ga na gomili sa nekom klinkom iz njegove firme i to u nasem krevetu, bas nije umeo da me postuje. Sto se izgleda tice, mogu reci da sam jako zadovoljna. Nas narod ima jedan dobar izraz za to, bas sam “rasna”  u svakom pogledu. Pomalo podsecam na Melani Grifit. Ima me svuda, nisam debela, pazim na liniju, ali nisam ni mrsava. Za punu ruku ima. grudi sam jednom zatezala, pa sada jako dobro izgledaju. No da predjem na pricu..

Sve ovo pisem zbog jednog dogadjaja koji se desio pre par meseci. Pocetk teprice je jako daleko, kada mi je sin otisao u London na studije ekonomija (na moj nagovor). Imao je nalog na skype-u a smo se culi jako cesto. Imao je i myspace profil pa sam mogla da gledam slike koje je redovno dodavao. Igrom slucaja sam videla da je clan nekih pomalo cudnih grupa na facebook-u. My firends hot mom, mom I\’d like to fuck, horny mature… To me pomalo zacudilo pa sam htela a vidim o cemu se radi. Otvorila sam lazni nalog na fb-u i naravno predstaila kao muskarac, njegovih godina i naravno startovala ga kao prijatelja. Prihvtio me i poceli smo polako da komuniciramo.

To je postajalo sve cesce i cesce kako sam ja spomenula da se lozim na starije i da volim zrele zene. Moj sin je svasta pricao na tu temu. Kakve voli, zasto voli, sta bi i kako radio… Primilo me to sto je otvoren, pa sam mu jedno priliko postavila pitanje, citiram

“A kako ti keva izgleda, da li bi mozda nju povali? Pali li te incest?”, odgovor nije bio bas kao sto sam mislila, ali sama sam trazila.

Rekao je sledece, ponovo citiram “Nju ne bih povalio, sa njom bih vodio ljubav, to je najlepsa i najprivlacnija zena koju sam u zivotu video.”

Pola dana mi je trebalo da sredim misli i postavim novo pitanje. “Mozes li da mi ispricas kako bi to izgledalo kada bi imao priliku da sa njom vodis ljubav?”

Kada sam konacno pritisnula SEND, mislim da mi je srce udaralo pravo u glavu, cini mi se da je moglo da se cuje kako kuca. Odgovor je bio dug, jako dug. Sa svim cak i najsitnijim detaljima kako bi izgledalo njegovo vodjenje ljubavi sa mamom, tj samnom. Ne znam kako sa vam opisem osecaj, prvo jako sam se napalila, bas sam bila spremna, sa druge strane sokirala sam se, posto nikavih naznaka nisam imala u njegovom ponasanju, trece, pisao je kako odavno masta o mami u svom krevetu, kako je gledao kroz kjlucaonicu dok se kupam, vireo kada se presvlacim, znao je kako izgleda svaki deo moga tela i tome se divio. Kako sam ja savrsena zena za njega. Kako bi voleo da i njegova zena tako izgleda i jos lom stvari. A o detaljima sta bi mi sve radio da ne pricam, pravo vodjenje ljubavi, bez ijedne grube reci, sa puno neznosti i dodira, nijednom nije upotrebio reci jebanje, karanje… i ostale koje me podecaju na jeftine porno filmove. Posle te poruke sam se osecala prosto zaljubljenom. Mislim da me niko nikada tako nije pozelo kao on. I vec tada bila svesna da cu mu dati sve sto zeli.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Dejan
Dejan
Guest
24. ožujka 2021. 21:07

Nastavi,prica je extra…

Ivan
Ivan
Guest
23. svibnja 2021. 23:22

Ima li nastavak

2
0
Ostavi svoj komentarx