Seks sa bivšom nastavnicom na ljetovanju- 1. deo

Prošlog leta sam našao posao u jednom manjem mestu u Grčkoj. Bila je to prilika i za odmor i za zaradu. I za seks, naravno. Našao sam dobar smeštaj u jednoj trospratnoj zgradi sa unutrašnjim dvorištem, terasama koje su spajale sve stanove na spratovima, dok su terase bile spojene stepenicama, i sve to sa unutrašnje strane. Pošto sam bio sam uzeo sam najmanji pansion, koja je bila na poslednjem spratu, iako je bilo slobodnih pansiona i niže. Pre podne bih radio, tako da mi je popodne bilo vreme za razne aktivnosti. Svaki dan bih, posle plaže ili noćnog izlaska, dovodio neku devojku, nekad i par njih, i imao sa njima neobavezan seksualni odnos.

Par dana pre mog povratka kući, sreo sam Jelenu, nastavnicu engleskog iz osnovne škole, objekat mojih najranijih fantazija. Iako je prošlo skoro deset godina od kada sam je zadnji put video, nije se ni malo promenila, jedino joj je kosa bila druge boje, mada je i tada često farbala. Sreo sam je kada sam se vraćao sa posla i odmah joj se javio, na šta je ona odgovorila pozdravom. Ipak me je odmah prepoznala, što me je jako napalilo i probudilo stare fantazije, iako je tu bio i njen muž. Ispostavilo se da je njihov pasion nasuprot mog i sprat niže, tako da ćemo biti blizu jedno drugome. ”Valjalo bi je kresnuti” pomislio sam u sebi.

Te večeri sam se iz noćnog izlaska vratio sa jednom grkinjom, poprilično napaljenom. Ne znam koliko je trajao naš seks, ali kada sam je ispraćao, ugurao sam joj kurac još jednom, nakon čega ga je popušila i otišla, dok sam ja ušao u sobu. Bila je jaka vrućina pa sam ostavio otvorena vrata od terase i otišao da se istuširam. Očekivao sam da ću biti sam u sobi, pa sam izašao iz kupatila samo sa peškirom oko pojasa. Međutim, odmah sam primetio da su vrata od terase zatvorena, iako nije bilo razloga za to. Krenuo sam ka njima, kada je bljesnulo svetlo stone lampe. Tada sam video Jelenu kako leži na krevetu u crno-beloj haljini sa prednjim kopčanjem.

-Ćao, lepi.- rekla je, i krenula da mi prilazi.

-Od kud vi ovde?

-Nemoj da mi persiraš, nismo u školi, a ni ti nisi mali dečak više, sad si veliki švaler…

-Dobro, od kud ti ovde?

-Pa, recimo da sam došla da ti se zahvalim…

-Da mi se zahvališ? Na čemu?
-Do sada nisam nikad gledala pornić uživo, a ti si sjajan porno glumac, dobro si odradio sa onom devojkom, pa sam  došla da vidim čime radiš.- i skinula mi peškir, pa sam stajao ispred nje potpuno go, sa podignutim kurcem- Ne čudi me što je uzela da ti ga popuši, i ja bih ga odmah popušila…

-A tvoj muž?

-On je sad nebitan, želim tebe…

Strast u meni je tad eksplodirala i strasno sam je poljubio i privukao sebi. U takvoj situaciji sam devojkama uvek otkopčavao grudnjak i skidao gaćice, ali Jelena nije imala na sebi ništa sem haljine. Priljubio sam je zidu i krenuo da joj otkopčavam haljinu, dok su moje usne i jezik pratili put od njenih bujnih grudi, preko glatkog stomaka, sve do njenog nabreklog i obrijanog klitorisa. Nisam mogao da joj odolim i krenuo da joj ližem pičku kao da to radim prvi put. Svo vreme sam slušao njene duboke uzdahe, što je za mene bio podsticaj da ne prestanem. Na kraju, posle nekoliko orgazama, sama me je prekinula, uhvatila me za obraze i strasno poljubila, dok sam joj ja skinuo haljinu i mešao dupe. Ubrzo sam joj ruke stavio na kravet, došao iza nje, gurnuo kurac u njenu pičkicu, uhvatio za sise i krenuo da je jebem, dok je ona sve jače uzdisala i tražila još. Ni ona, a ni ja, nismo želeli da prestanemo. Pustio sam joj sise, preokrenuo oko kurca i nastavio sa seksom. Želeo sam da vidim to zadovoljstvo na njenom licu, što me je teralo da joj guram što dublje mogu.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Ivan
Ivan
Guest
8. travnja 2021. 07:48

Mmmmm da sam ja imao takvu profesoricu

Denis
Denis
Reply to  Ivan
17. travnja 2021. 02:55

Treba jebati bilo koju žensku.

Rocky
Rocky
Guest
Reply to  Denis
2. svibnja 2021. 16:04

Ovakve sve mmmmm…

3
0
Ostavi svoj komentarx