Uživaš li, rogonjo?

Mi smo bračni par u srednjim godinama, ako se to može reći za nekog ko je prešao pedesetu godinu. Supruga koju godinu mladja, ugledna sarajevska profesorica, kojoj je životna rutina bila kuća – posao – kuća – teretana – tuširanje – spavanje. Kućni poslovi i briga oko naših kćerki su joj oduzimali i ono malo vremena koje je imala za sebe. Ja sam pomagao koliko sam mogao oko kućnih poslova da bi se ona bar malo osjećala više opušteno, okrenuta sebi i poželjno.

Bila je jako erotična za svoje godine. Imala je obline za poželjeti jednom muškarcu, a lice nevinašceta koje je znala iskoristiti da flertuje da dobije sve što želi . Velike grudi koje su bile zapanjujuće čvrste i mekane, u isto vrijeme, uvijek su mi izazivale erekciju kada ih dotaknem i poslije dvadeset godina braka. Sve je počelo da prelazi u rutinu a naš život u pripemu za penzionisanje.

Ipak, nikada nisam izgubio želju za njom. Bio sam u životu sa mnogo žena, ali opet sa vlastitom sam imao najbolji sex. Normalno, ona nije znala za te moje bračne izlete. Bar mislim da nije znala. Grižnja savjest mi je rekla da moram da taj rezultat pomjerim malo i u njenu korist. Nisam želio da ostari a da ne proba i sex s nekim drugim. Vjerovatno je na to moje razmišljanje uticalo i gledanje pornografije na internetu i filmova u kojima neki momci zadovoljavaju supruge uz prisustvo njihovih muževa. Počeo sam da drkam samo gledajući takve amaterske filmiće.
Predložio sam joj u sexu da to uradimo i dočekan sam, što se kaže – na nož. Ispao sam kreten, da je ne volim, da sam peder jer to samo pederi vole i ne znam ti više šta nije rekla.

Prošle godine smo otišli sami, bez djece, na more dva dana i taj vikend ću pamtiti.
Inače kad smo na putovanju moja supruga se opusti i jednostavno nije ista osoba. Valjda pobjegne od svakidašnjice i prepusti se sebi. Kada smo na moru inače voli da je bez gaćica, nosi suknjice ili haljine ispod kojih nema ništa, a na na plaži jedva čeka priliku da se skine gola i tako kupa i sunča. Zato uvijek tražimo neko tiho zavučeno mjesto gdje nema kupača, gdje imamo svoju intimu i mit.

Smjestili smo se u apartman, ona se skinula gola i samo navukla bijelu haljinu na sebe. Izgledala je božanstveno, poželjno a tijelo se ocrtavalo na uskoj haljini kao da je gola…

Poslije kave koju smo popili na recepciji hotela, vratila se samo u sobu da obuče kostim i uzme ručnike za plaži i krenuli smo stepenicama ka obali. Za divno čudo na plaži odnosno na tom mjestu nije bilo nikoga tako da je ona izvela svoj uobičajeni ritual skidanja prvi put kada je ušla u vodu tako da gornji dio kostima nije više ni oblačila. Njene grudi su se presijavale na suncu namazane uljem za zaštitu. Poslije par sati na plažu je sišao jedan momak. Imao je, ako mogu procijeniti oko trideset i koju godinu. Preplanuo, duge kose svezane u rep, na licu sunčane naočale sa majicom preko ramena. Raširio je peškir nedaleko od nas. Ona ga je primjetila i ovlaš rukom prekrila grudi. Rekao sam da nema potrebe, da je neće pojesti a šta i ako malo gleda, pa ima šta da vidi. Na te riječi se opustila i nastavila da uživa nesputano u svojoj golotinji.

Momak je skočio u more, znalački zaplivao, kao što to samo neko ko je na domaćem terenu radi. Izašao je iz vode i uputio se na svoje mjesto. Vidio sam da je zagledao moju suprugu dok prolazi i da nije bio ravnodušan. Poslije par minuta došao je do nas i zatražio upaljač. Ja nisam pušač, ali supruga jeste i upitao sam je gdje ga je ostavila. Ona je pridigla, pronašla upaljač i pružila ga momku gledajući ga u oči, odnosno na ono mjesto gdje su se ispod naočala nalazile njegove oči. Ja sam samo morao zamišljati gdje je on gledao dok mu je ona polugola pružala upaljač?

Rekao je hvala , a ona je rekla samo kratko – Molim!

Poslije par dimova cigarete, onako u čućećem položaju momak je rekao da nije baš dobro da se na ovom mjestu sunča naga i da može dobiti kaznu, da ovo nije dio za nudiste.
-Nažalost to je tako, rekao je, izgledate stvarno divno i uljepšavate ovu mrtvu stijenu, ali policija samo hoda i zapisuje. No, ako želite mogu vas odvesti skuterom na napušteni svjetionik preko puta, na Pelješcu i tamo možete uživati u suncu i moru bez brige, pokazivajući rukom u smjeru gdje se taj svjetionik nalazio.

Poslije par trenutka razmišljanja i vjerovatno brige oko skandala s kaznom pristala je a i ja sam to prećutno s oduševljenjem prihvatio. Momak je otišao po skuter, a mi smo se na brzinu spakovali upuštajući u tu malu avanturu na moru. Samo je obukla bijelu haljinu, nije oblačila grudnjak. Ulje za sunčanje je natopilo materijal i njene bradavice su bile kao gole. Naravno da se nismo nikada vozili na skuteru i imao sam brigu kako će izdržati nas troje na tom putu. Momak je došao, predstavio se tada prvi put. Rekao je da se zove Hrvoje i da je sin vlasnika hotela. On je sjeo prvi kao vozač, supruga poslije njega i na kraju ja.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
birokratija
birokratija
Guest
9. travnja 2021. 18:55

odlična priča

1
0
Ostavi svoj komentarx
()
x