Uživaš li, rogonjo?

Mi smo bračni par u srednjim godinama, ako se to može reći za nekog ko je prešao pedesetu godinu. Supruga koju godinu mladja, ugledna sarajevska profesorica, kojoj je životna rutina bila kuća – posao – kuća – teretana – tuširanje – spavanje. Kućni poslovi i briga oko naših kćerki su joj oduzimali i ono malo vremena koje je imala za sebe. Ja sam pomagao koliko sam mogao oko kućnih poslova da bi se ona bar malo osjećala više opušteno, okrenuta sebi i poželjno.

Bila je jako erotična za svoje godine. Imala je obline za poželjeti jednom muškarcu, a lice nevinašceta koje je znala iskoristiti da flertuje da dobije sve što želi . Velike grudi koje su bile zapanjujuće čvrste i mekane, u isto vrijeme, uvijek su mi izazivale erekciju kada ih dotaknem i poslije dvadeset godina braka. Sve je počelo da prelazi u rutinu a naš život u pripemu za penzionisanje.

Ipak, nikada nisam izgubio želju za njom. Bio sam u životu sa mnogo žena, ali opet sa vlastitom sam imao najbolji sex. Normalno, ona nije znala za te moje bračne izlete. Bar mislim da nije znala. Grižnja savjest mi je rekla da moram da taj rezultat pomjerim malo i u njenu korist. Nisam želio da ostari a da ne proba i sex s nekim drugim. Vjerovatno je na to moje razmišljanje uticalo i gledanje pornografije na internetu i filmova u kojima neki momci zadovoljavaju supruge uz prisustvo njihovih muževa. Počeo sam da drkam samo gledajući takve amaterske filmiće.
Predložio sam joj u sexu da to uradimo i dočekan sam, što se kaže – na nož. Ispao sam kreten, da je ne volim, da sam peder jer to samo pederi vole i ne znam ti više šta nije rekla.

Prošle godine smo otišli sami, bez djece, na more dva dana i taj vikend ću pamtiti.
Inače kad smo na putovanju moja supruga se opusti i jednostavno nije ista osoba. Valjda pobjegne od svakidašnjice i prepusti se sebi. Kada smo na moru inače voli da je bez gaćica, nosi suknjice ili haljine ispod kojih nema ništa, a na na plaži jedva čeka priliku da se skine gola i tako kupa i sunča. Zato uvijek tražimo neko tiho zavučeno mjesto gdje nema kupača, gdje imamo svoju intimu i mit.

Smjestili smo se u apartman, ona se skinula gola i samo navukla bijelu haljinu na sebe. Izgledala je božanstveno, poželjno a tijelo se ocrtavalo na uskoj haljini kao da je gola…

Poslije kave koju smo popili na recepciji hotela, vratila se samo u sobu da obuče kostim i uzme ručnike za plaži i krenuli smo stepenicama ka obali. Za divno čudo na plaži odnosno na tom mjestu nije bilo nikoga tako da je ona izvela svoj uobičajeni ritual skidanja prvi put kada je ušla u vodu tako da gornji dio kostima nije više ni oblačila. Njene grudi su se presijavale na suncu namazane uljem za zaštitu. Poslije par sati na plažu je sišao jedan momak. Imao je, ako mogu procijeniti oko trideset i koju godinu. Preplanuo, duge kose svezane u rep, na licu sunčane naočale sa majicom preko ramena. Raširio je peškir nedaleko od nas. Ona ga je primjetila i ovlaš rukom prekrila grudi. Rekao sam da nema potrebe, da je neće pojesti a šta i ako malo gleda, pa ima šta da vidi. Na te riječi se opustila i nastavila da uživa nesputano u svojoj golotinji.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
9 Komentari
 1. birokratija komentira

  odlična priča

  1. Mario komentira

   Super priča

 2. CandaulCroatia komentira

  Ivrsna priča. Baš onako kako želim da se nama dogodi jednom.

  1. Kvisko komentira

   Pa moze se desiti,ali samo ne na moru 😉

  2. Mladen komentira

   Da li vam se dogodilo tako iskustvo skoro

  3. Ivan komentira

   Ja maštam da nam se takvo što dogodi već godinama

 3. Zoran komentira

  Sviđa mi se kad imaju dobar seks.

 4. Mladen komentira

  Prava prica i iskustvo

 5. Cane komentira

  Mene je moja uvukla u trojku

Komentiraj