Kako sam krenula u incest sa svojim sinom – II dio

Ovo je 2 dio od 3 u seriji Kako sam krenula u incest sa sinom

Mislim da sam 2,3 puta svršila dok me tako gledao, a onda je i on zajecao i sve se brže natezao, «Opet mi se piša!», počeo se dizati s kauča.

«Nećeš! Da se nisi usudio! Ajde natrag, znam šta tamo radiš!», derala sam se i mahnito mu piljila u erekciju. Ma neće mi se opet izdrkati u veceu!

Gledao me otvorenih usta. «Ne kužim, šta misliš?», glavić mu je virio iz ruba gaća, jasno se vidio. Morala sam progutati slinu, bio mu je tako velik, ružičast i sav se presijavao. Nije ga pokušao sakriti pred maminim pogledom.

Kako sam krenula u incest sa svojim sinom – I dio

«Ne mogu to više izdržati, Toma! Hoću te gledati, vidjeti kako masturbiraš, kako drkaš! Ne mogu više ovo, samo me izazivaš. Hoću te vidjet kako ga izdrkavaš, svršavaš!», tisuću misli prošlo mi je kroz glavu.

Kako sam to mogla poželjeti a kamoli izgovoriti, ali već mi je dugo bilo svejedno. Vapila sam za svojim sinom a sada sam zahtijevala da udovolji mojim nastranim željama.

Bio je zapanjen, jer takvo ponašanje bilo je previše čak i za napaljenog tinejdžera, «Čovječe…pa ti to ozbiljno, mama. Ok, ok…samo se smiri. Naravno da mi se drka pred tobom, samo nisam znao jesi li ti za.»

Sav daljnji razgovor bio je besmislen. Već sam mu vrlo jasno rekla što hoću. U meni se probudila glad koja je nadilazila čitanje incest priča, pokazivanje pičke i sisa. Htjela sam više i to smjesta.

«Ozbiljno mislim, sine. Samo naprijed, drkaj.», rekla sam tiho ali uvjerljivo. Bila sam emocionalno potrošena, nisam se više mogla boriti protiv svoje prirode, hormona, osjećaja…ratovati sa svojim tijelom. Željela sam da sin drka predamnom, gledati kako mu mlazovi sperme lete kroz zrak.

Pička mi je bila poplavljena što sam mu i pokazala. «Vidiš kako mi je? Dva puta sam svršila dok si bio na prokletom veceu! Jebeno sam napaljena na tebe, dijete!», gotovo sam vrištala.

Da mu pokažem koliko sam sluđena, nabila sam si šaku u pičku i otvoreno se samozadovoljavala. «Evo, jebem samu sebe. Rukom! Zbog tebe, glupane!»

Ugurala sam si ruku u pičku do sata, «Hoću da radimo sve ono iz Cathousea, sine», uvlačila sam je sve dublje i čekala neki pozitivan signal od njega. Nisam imala spremnu varijantu u slučaju da me odbije, ali nisam se ni bojala.

«Mama, želim te. Drkat ću dok se ti jebeš, smiri se, molim te. Malo me plašiš…»

Pokazao je prema mojoj pičkici, «Nemoj prestati!», uvukao je ruke u gaće i opet se počeo samozadovoljavati. Ovog puta za pravo. «I ja hoću da radimo one stvari, više nego išta. Probat ćemo sve što ti želiš», izvlačio je kurac.

«Probala sam, zbilja sam probala biti dobra, poštena majka, ali više ne mogu», ubrzavala sam ritam u pički. «Hoću da drkaš i ne mogu se praviti da nije tako. Drkaj ga za mamu», preklinjala sam sina. Više se nisam bojala da će me zamrziti, pa možda čak i prijaviti socijalnom.

«Mama, ti si najbolja majku koju dečko može imati. Nisi ti ništa manje poštena od ostalih majki zato što smo ovako bliski. Možemo biti normalni, ali da se zabavljamo ko ljudi iz priča, zakaj ne bi mogli.»

Bolje se zavalio i spretno ga nastavio gnječiti, «Misliš da bi mi kita bila ovako tvrda da nisam s tobom? Vraga, to je sve zbog tebe.»

Nastavci<< Kako sam krenula u incest sa svojim sinomKako sam krenula u incest sa svojim sinom – III dio >>
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx