Seks sa kumom

Opisat ću Vam događaj koji se desio prije nekoliko tjedana.

Kum sa ženine strane imao je problema s leđima i završio na operaciji. Kuma nije imala vozačku pa smo tu mi uskakali  s vožnjom u bolnicu u posjete i ako joj je što zatrebalo. Najviše sam ju ja vozio dok bi žena čuvala našu i njihovu djecu.

Kuma je bila žena 32 godine, duge crne kose, visoka nekih 170 cm ….guza odlična, a ono što mi je uvijek upadalo u oči su bile njene sise, sigurno dobra  četvorka.

Jedno večer kada smo se kuma i ja vračali iz posjeta,  tijekom mijenjanja brzina, slučajno sam dotakao kumino koljeno.  Nitko nije ništa komentirao, ali kod svakog sljedećeg mijenjanja njeno koljeno je bilo tu….sve bliže i bliže. Priča u autu je tekla u nekom drugom smjeru, bez obzira sto sam skoro svaki put dirao njeno koljeno. Stigli smo kod  mene doma i pokupili njihovu djecu i odvezao sam ih sve doma.

Nakon dva dana ponovo smo išli u posjetu. Kada sam došao po kumu, djeca su bila kod njenih roditelja, i ona me spremna čekala. Čim je sjela u auto,  zamjetio  sam malo veći dekolte na njenoj majici. Pričali smo uglavnom o djeci i o nekim bezveznim temama. Rekao sam  joj da ću ju ostaviti pred bolnicom i otići obaviti neki svoj posao dok ona bude u posjetama i da me zvrcne kad bude bila gotova.

Dok je izlazila iz auta, majica joj se zadigla, a plitke hlače povukle i lijepo su se vidjele njen crne čipkaste tangice na guzi. Kuma se samo nasmijala i otišla prema vratima.

To mi je totalno zaludilo maštu….obavio sam svoje što sam  imao i čekao da se javi. Za nekih sat i pol vremena javila se i rekla gdje će me čekati. Pokupio sam ju i krenuli smo. Pitao sam ju kako kum i tako neke formalne stvari.

Njena noga je opet bila postavljena tako da sam ju opet dodirivao, ali to njoj nije smetalo. Kada smo se približili našem mjestu, uzela je mobitel i nazvala moju suprugu i pitala ju da li bi se ljutila kada bih ja s njom otišao obaviti neku kupovinu, kad smo već s autom. Supruga je rekla da nema problema i da za takve stvari ju ne mora ni pitati.

Kada sam ju pitao u koju trgovinu da vozim, rekla je prvo idemo doma popiti kavu i nešto uzeti. Došli smo kod njih pred kuću, i ušli unutra. Ona je otišla staviti vodu za kavu i u kupaonicu. Ja sam sjeo u dnevnu i čekao da se vrati. Kada je izašla iz kupaonice rekla je da ide na kat se presvući. Ja sam otišao u kupaonicu oprati ruke.  Kada sam ušao, na vrhu košare s rubljem sam ugledao crne čipkaste tange….odmah mi je kroz glavu prošla slika kume dok je izlazila iz auta. Uzeo sam tange u ruku, pomirišao ih….i osjetio da su vlažne….zamislio sam sliku kume u tim tangicama. Vratio sam tange kako su bile i vratio se u dnevnu sobu. Kuma je u kuhinji kuhala kavu.

Donijela je kavu, i dok ju je spuštala na stolić ispred mene su su zanjihale njene grudi jedva stisnute u grudnjaku. Obukla je majicu s malo većim dekolteom i uske tajice koje su isticale njenu guzu.  Sjela je preko puta mene. Pijuckali smo kavicu i pričali i o svemu i svačemu. Meni je u glavi bila samo slika njene guze u tangama i lagano mi se počeo kurac dizati….. učinilo mi se da je ona to zamijetila pa sam se malo promeškoljio i drugačije namjestio na trosjedu. 

Kuma je predložila da uz kavicu popijemo nešto oštro….pristao sam pod uvjetom da popije i ona. Složila se, ustala i krenula prema kuhinju izazovno hodajući. Ja sam se namjestio na trosjedu, tako da se vidi moj kurac ako se opet počne dizati. Odlučio sam idem pokušati povaliti kumu…

Kuma se ubrzo vratila s dvije čašice i bocom pelinkovca, nasipala nam je i sjela kraj mene na trosjed…to mi je dalo malo hrabrosti i nade. Nazdravili smo i popili na eks prvu čašicu. Predložila je da popijemo još jednu pa nam je sipala… gledao sam u njenu guzu dok je točila i kurac mi se počeo lagano dizati….više nisam mario hoće li vidjeti.

Popili smo i drugu, na njenom se licu vidjelo da se malo zacrvenila i rekla kako joj je postalo vruće, a da joj se čini da je i meni postalo vruće i pogledala prema mom kurcu koji se jasno ocrtavao na trenerci.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx