Lezbejka

Zelim da vam ispricam jos jednu pricu kako me je drugarica pojebala kod nje. Isle smo na isti fax i dogovorile smo se da ucimo zajedno.

Dosla sam kod nje ona je bila u vesu kaze da je takva non stop jer zivi u podstanarskom stanu.Kada sam je odmjerila bila je visoka crnka sa dobrom guzicom koja se ljuljala u crnim tangama i povecim sisama ja mislim da je 5 njihale su se lijevo desno tako sam se napalila na nju da mi se prvi put zensko svidjelo i da bih volila da je razvalim. Ponudila mi je da sjedem i ja sam se trgla iz svoje mastarije i rekla u sebi da sam luda.

Sjela sam skinula jaknu i pocela sam da joj objasnjavam u vezi ispita. Ona je rekla da je tako nadrkana da joj nije do ucenja da je zeljna dobre jebacine.

Ja sam joj rekla sta je sa njom, o cemu ona rekla je da ne zna, da dugo sex nije imala da je pozelila da se jebe u sve rupe da pusi da dudla da lize.

Popila sam gutljaj kafe i gledala je, privlacila me je ko luda. Rekla sam joj skoncentrisi se na ispit.rekla mi je dali i ja hocu da se raskomotim u ves rekla sam joj da ne.

Pocela je da prebacuje kanale i naletila je na pornice dvije cure su se jebale sa didlom.

mmmmm rekla je vidi ovo kako bih bila na njihovom mjestu ja moram se izjebati danas ili cu puknuti.

Gledala sam u nju pa u pornici pa u nju pa u pornic pocela je da mesa sise preko grudnjaka gledajuci u pornic.

Rekla sam joj ja idem a ti sebi trazi rijesenje rekla mi je da hoces mozes mi pomoci rekla sam joj kako ti ja mogu pomoci. Skocila je prisla mi povukla me za ruku i uvalila mi jezik do grla pocela da me zvali .i prisla mi je do uha i rekla mogla bih da mi lizes picku i guzu i da me jebes onim didlom sto si mi ga poklonila hajde kurvo znam da te lozim gledala si u mene jedes me.

Uzvratila sam joj poljubac bacila je na seciju rastrgala joj grudnjak rekla je to kurvo ajde lizi mi sise dudlaj ih hajde hajde dahtala je uvijala se drkla sam joj picku preko tangi bila je mokra sva .

Skinula sam i pogledala joj picku i guzu pa joj rekla joj jebat cu te veceras jezikom da ti kurac nece na pamet pasti.

Pocela sam da je lizem da je jebem jezikom uvijala se dahtala je mislila sam da ce neko doci da nas opomene, pocela sam joj ubacivati jedan pa drugi prst pa treci vristala je i svrsila mi direkno po faci i ustima ustala sam, i zazvalila je sa okusom njene picketine.

Skocila je, pocela je da me skida pocela je da me ljuBi i govori mirises na moju picu mmmm zelim te, jebat cu te kurvo cula sam da volis kurceve a da vidim volis li picetinu….sisala mi grudi i drkala picku vristala sam i rekla joj – da lizi me umire jebes me od kako sam dosla gorim od tebe zelim da osjetim tvoj jezik na svojoj picki.

Pocela je da me lize da mi klizi po klitorisu da me ljubi pa je pocela jezikom da me jebe lizala mi je guzu i vidla da sam razvaljena mmmm rekla je i u guzu volis kurvo jebat ces i mene razvalit ces me….pocela sam da svrsavam rekla sam joj da nam didlo donijela je dugi ogromi crni ugurala je sebi u picku pa i meni nabijale smo dahtale ljubile se umirale od zelje mjesile sise ispunjavale se dok nije nam doslo da svrsimo rekla mi je

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
4 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Danko
Danko
Guest
29. rujna 2022. 23:08

Jedna od gorih priča ovdje.

Lidija
Lidija
Guest
9. listopada 2022. 04:18

Zelela bih da postanem lezbejka i samo da vodim ljubav sa lezbejkom kojoj cu se podati

Mala
Mala
Guest
Reply to  Lidija
28. studenoga 2023. 23:59

Odakle si 😋

Gaga
Gaga
Guest
Reply to  Mala
8. veljače 2024. 13:32

Ljubim vas obe

4
0
Ostavi svoj komentarx