Seks u motelu

Dogovorio sam se sa Mirom da se nadjemo za vikend u motelu nedaleko od grada.Kako sam bio stalni gost motela nazvao sam samo konobara i rezervisao sobu br.6 koja je bila najljepša od svih i imala je prelijep pogled  sa prozora i veoma malu terasu.Stigavši pred motel uzeo sam ključ i sjeo u auto i zapalio cigaretu te čekao da dodje Mira,stigla je  kroz par minuta te smo se poljubili strasno a naši jezici su se isprepletali jer se nismo vidjeli neko vrijeme.

Na sebi je imala veoma tanku kratku haljinicu te sam kroz haljinicu mogao vidjeti crni čipkasti grudnjak i crne tangice a to me baš napalilo da mi se istog trenutka digao što je Mira primjetila te ga počela trljati preko pantalona.

Sačekaj, rekao sam, te upalio auto i krenuo na parking iza motela i gdje je bio ulaz za sobe.Jedva sam čekao da je stisnem i da joj uvalim u macu svog macana pa sam rekao da idemo na sprat i soba broj 6 te se uputili prema stepenicama a stvari sam ostavio u autu pa ću ih kasnije pokupiti.

Penjući se uz stepenice njeno dupe toliko se njihalo u kratkoj haljinici da nisam mogao izdražati ni sekund više,zaustavio sam je i obgrlio rukama s ledja preko ramena i uhvatio njene sise a moj dignuti kurac se našao na njenim guzovima.

Polako, rekla je, čekaj da udjemo u sobu,

a ja nisam mogao više ni sekunde čekat samo sam otkopčao šlic izvadio macana napolje i naciljao prema njenoj maci koja je već bila vlažna što se osjetilo jer su tange već bile mokre,malo sam sklonio tange i zabijo joj macana na što je Mira jauknula i izvila se kaže

-vidjeće nas neko,

ja reko da neće dugo trajati te sam je počeo jebavati. Rukama se držala za ogradu od stepenica a ja sam je uhvatio za kukove te sam je navlačio prema sebi svaki put sve jače i jače. Pljeskala su jaja po njenoj mačkici a Mira je stenjala kao da joj je prvi put te se stalno okretala i gledala da li nas ko vidi.

Od situacije u kojoj smo se našli još više sam se napalio te sam je svaki put nabijao sve jače i jače a Mira sve više vrištala i kad je bila blizu orgazma počela se sam nabijati te iz njenih usta počeše neartikulisani glasovi stigao je orgazam a ja sam samo nabijao macu na svog macana a Mira je imala toliko velik orgazam da je počelo da šprica na sve strane i da se slijeva niz njene noge ja sam bio blizu te sam ubrzao tempo i nabijao je sve brže i breže dok nisam počeo svršavati u njenu veselicu koja je treptala i trzala svojim mišićima a na nogama smo jedva stojali i noge su nam drhtale kao prut.

Izvadio sam kurac i stavio ga u gaće i pomogao Miri da se popne još par stepenica i da udjemo u hodnik do sobe.Niz Mirine noge su curili naši izmiješani sokovi te je rekla da ide prvo pod tuš a za ostalo čemo se dogovoriti uz kaficu.

U sobi sam se skinuo i dok sam na tv tražio muzički kanal čuo sam tuš kako udara u kupatilu, onako go krenuo sam prema tuš kabini i pridružio se Miri u tuširanju, te uzeo gel i počeo je maziti i trljati preko ledja i sisa sve do mace koja je vidno bila natečena ali se nije bunila več je jedva dočekala moje prste koji su je mazili i trljali usmine čas sjedne čas sdruge strane te sam joj malo i guzove namazao i trljao i provukao prste kroz rascjep njenih polutki pa sve do njenog čmara i stao ga nadraživati.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx