Ulazak u svijet sexa – 3. dio

Kupnja sexy odjeće i igračaka pokazalo se kao pravi pogodak ,supruga je postajala opustenija i napaljenija šti je meni izuzetno odgovaralo.


Jednu večer pričali smo o stranicama za upoznavanje iako je često negodovala pravit ikakve profile slobodno mogu rec da sam je polako nagovorio da se opusti i zabavi.

Napravili smo profil i odlucili ubacit malo slikica ,osjetilo se to uzbuđenje ,priznala je da je jako pali da drkaju na njezine slikice.

Nakon objave prvih slika naš profil se užario od komentara i poruka te je uzbuđenje raslo ko ludo ,u sexu je sve vise bila opustenija i perverznija.Zbog nekih poslova put nas je vodio u Zagreb ,krenuli smo ranije i lagano caffe to go i pricica u autu ,ona je vec pocela s provokacijama podigla je majicu i uslikala cice koje smo odmah objavili na stranici.


Zaustavili smo se na Maslenici prije ulaza u tunel Sv Rok na odmoriste gdje hotel koji nije u funkciji tr odradili malo slikavanja ,skidala se naprcila guzu a ja kao obicno dignute kite fotografirao.


U Zagrebu smo obavljali sta smo imali i nismo imali mogucnosti posvetiti se sexu al na povratku spomenem joj sex shop i da kupimo ono sta nam se sviđa ,prednost smo davali vibratoru.


Iako sam mislija da ce negodovati uci u sex shop ponašala se kao da ulazi u obicnu trgovinu.Razgledavali smo i bilo je zanimljivo al odluka je pala da bijeli savitljivi vibrator 18 cm koji smo kupili i krenuli orema kuci.


U voznji smo ćaskali lagane teme i Ana je u jednom trenutku spustila sjedalo ,skinula se gola i izvadila vibrator ,ja sam ludijo a kita mi je pucala od uzbuđenja.Znate kakav je autoput ,sve puno kamera a u to vrijeme mnoga odmorista zatvorena(zima) bija sam osuden da vozim i umirem.

Drkala je svoju picu i lagano pusila vibrator ,nije ju bilo briga za kamiondžije i prolazna vozila još je bija dan pa se svašta moglo vidjet.Kurac mi je pucao od uzbuđenja al nikako nisam mogao pronaci mjesto da je posevim ,ludo se obrađivala dildom te konacno svršila.Mogu opisat svoje osjecaje tada samo malo je falilo da se ne zaustavim i posevim je na zaustavnoj traki.Ali dobija sam nagradu samo se prebacila otkopčala mi gaće i počela pusit kurac ,vozis lagano a ona pusi isprćene guzice,bilo je to predinfraktno stanje al preživio sam nekako.


Bijeli vibrator bija je pun pogodak,koristila ga je kad je god bila prilika jos smo kupili par setova manjih al bijeli je ostao in i danas je tu.


Ona je iz dana u dan sve vise okupirala moje misli i jednostavno moja glava nije davala prostora drugim zenama jer sam znao da mi nemogu pruzit zadovoljstvo koje sam imao.


Dali je bila svjesna toga ili ne to ne znam al siguran sam da nam odgovara ,jer ovo je samo uvod nase pustolovine koja jos traje.


Vrijeme je i nju mjenjalo ,svo to iskustvo pa i stranice,mnostvo napaljenih drkaroša podigle su joj znacajno samopuzdanje.

Nakon 3 poroda iako jos uvjek mlada naravno trag je ostao al meni pumo bolja nego prije ,istina cice su se smanjile al formirale zreli izgled, guza joj se oblikovala u savršenstvo ,postala je prava milf.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Slavonac 91
Slavonac 91
Guest
7. prosinca 2022. 17:43

Volio bi Anu upoznati

1
0
Ostavi svoj komentarx