Uvjerila sam se da su mlade kite ekstra

Došli su prilično hladni dani. Nisam neki vozač, a morala sam krenuti na put. Autom bi putovala duplo duže, tako da sam odlučila da krenem busom.

Ujutro, dok je mraz bio prilično veliki, stajala sam na autobuskoj i čekala kada će se pojaviti bus. Nakon desetak minuta pojavio se. Ušla sam i snimila prazno mesto. Bilo mi je bitno da se maknem sa hladnoće, a pored kog ću sedeti uopšte me nije zanimalo.

Sela sam pored dečka koji mi je ličio na studenta, pošto je sve vreme puta držao u rukama neke silne papire. Visok krupan dečko, prilično lepuškast. Tokom puta zadremala sam i nekih dvadesetak minuta pred izlazak osetila sam da me je neko uhvatio za rame i pokušava probuditi. U momentu sam otvorila oči i unezvereno pogledala mladića pored kog sam sedela. Rekao mi je „pa nije valjda da si đavola videla“. Kako sam ga pogledala skoro da je izgledalo da jesam.

Nasmejala sam se i rekla mu „ma ne, zadremala sam i pojma nemam gde sam“. „A da li pojma nemaš i kada u krevetu vidiš nekog“ rekao mi je, ali tako kao da je time hteo da me indirektno pozove u krevet. Pogledala sam ga onako sa sažaljenjem kao da sam htela reći „ma gde si ti za krevet, ti nemaš pojma šta ti je u gaćama derište jedno“. Jako dobro je protumačio moj pogled i nije ni trebalo išta da kažem. Osmehnuo se, približio lice mom i nabio mi jezik u usta. Ostala sam bez teksta. Kao da je hteo da mi dokaže da sam se prevarila u proceni i da on ipak puno toga zna, samo trba da pristanem i uverim se.

Stigli smo na stanicu. Dok su putnici izlazili spustio je ruku diskretno između mojih nogu i prošaptao „nemam nikog u stnu, hajde da se malo ugreješ“. I dalje sam bila u dilemi i pitala se šta ovo derište hoće, ali sam krenula sa njim. Ušli smo u taksi i za oko pet minuta stigli u njegov stan.

Nisam nikada bila sa toliko mlađim tipom jer sAm mislila da je seks za njih leći na ženu izjebati je za deset minuta i kraj. No kako smo ušli u stan krenuo je da me skida. Usput se i on skinuo i očekivala sam da će biti tih deset minuta na meni i kraj.

Spustio me je na krevet i rukama mi raširio obe noge. I dalje sam očekivala isto. No tip je samo spustio ruku na moju pičkicu, razmazao sve sokiće, jer sam bila već vlazna i tom rukom prešao preko mog tela. Ponovo mi je nabio jezik u usta, što me je još više napalilo i nije prestajao, kao da je hteo da me ostavi bez daha. Pokušala sam da ga dodirnem za kurac, ali nije mi dozvolio. Čvrsto mi je držao ruke dok su nam se jezici preplitali.

Jezik je polako počeo da spusta preko mog vrata do bradavica. Lizao ih je, sisao i lagano grickao dovodeći me polako ali sigurno do ludila. Zatim me je držao za šake ne dajući mi da se maknem i krenuo da mi obrađuje vlažnu pičkicu. Oblizivao je sa toliko uživanja, a onda krenuo da mi nabija vlažni jezik u još vlažniju pičku. U trenutku kada je uzimao dah sa namerom da me dovede do svršavanja rekao mi je „videćeš kako klinac jebe“.

Shvatila sam da on jako dobro zna šta radi i da me čeka jako dobra jebačina. Uživao je da mi obrađuje pičku jezikom ali kao da je osetio da bi mi u tom trenutku prijali njegovi prsti. Krenuo je da mi nabija dva prsta u pičku. Jako ih je nabijao sve berže i brže jer je osetio da ću svršiti. U momentu svršavanja nabio je četiri prsta i idalje nabijao praveći se da nije primetio da sam svršila. Nabijao je sve jače prste i prilikom vađenja širio mi pičku uživajuči u svemu tome. Bila sam totalno van sebe. Kada god bi svršila on bi mi oblizao jezikom pičku kupeći svaku kap mojih sokića.
Kao da namerno nije hteo da mi nabije kurac i kao da je čekao da ga molim za jebanje. Videla sam da mu se digao kurac i osetilo se to da će i on eksplodirati ako me ne pojebe. Podigla sam glavu sa kreveta i rekla mu „ šta čekaš, zar nećeš da me izjebeš žestoko“. Osmehnuo se okrenuo me da ležim na stomaku i rekao „naravno da ću te opaliti, sad ćeš osetiti moj kurac kako ti urniše pičku“. Nisam sumnjala u izjavu, izdigla sam guzu i prosto se namestila da me tuca, da mi zaista urniše pičku.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx