Iskoristio sam zabunu i pojebao majku 2. dio

ISKORISTIO SAM ZABUNU I POJEBAO MAJKU 2. dio


Imali smo svu slobodu ovoga svijeta, majka je bila poput lavice u sezoni parenja. Uvijek je mogla i stalno je tražila. Jebali smo se neprestano, spavali na pola francuskog ležaja, goli i u zagrljaju. Učila me je vještinama, kako dugo da ne svršim, koje poze izluđuju žene, kako da čitam sa ženskog lica šta one vole.

Po kući je hodala bez gaćica, znala je da me to ludo pali.


Znala me je ludo napaliti pričom, pričala mi je o svojim seksualnim doživljajima i iskustvima, o svojim roditeljima, sestri, o komšinicama.


Jednom kad smo ludo istovremeno svršili i dok smo se u zagrljaju smirivali, smogao sam snage i upitao je.
-Majko, kako si one noći onako olako mene prihvatila? Očekivala si Slavkana, a ja sam došao.
-Zato što sam ludjela za kurcem, nisam više mogla izdržati, trebao mi je kurac među nogama, postala sam nesnošljiva za samu sebe. Ja se uvijek mogu jebati, ali kad ne vidim kurac samo deset dana poludim. Jednostavno, ne mogu bez kurca.


Znao sam da odgovor nije potpun.


Uslijedilo je malo zatišje, sisao sam je, čas lijevu , čas desnu sisu, a rukom sam joj nježno milovao prepone i usmine. Bila je premokra, spremna da opet primi kurac. Disala je jače, znao sam da ću tako iz nje izvući iskrene odgovore.


-A zašto te je tata izbjegavao, ja ne vjerujem da od tebe postoji bolja jebačica. I spremnija, a i pohotnija. Mene jaja bole, boli me i glavić, ti uvijek možeš i uvijek si spremna i narajcana. Svako tvoje svršavanje je i moj uspjeh, tvoja pička je nešto posebno. Kad sam u tebi, drugačije je nego kad sam u nekoj drugoj. I vlažnija si, i toplija, tvoja pička se jednostavno grči oko cijelog kurca i to je nešto neopisivo. Zašto te je tata izbjegavao?
-Evo, sve ću ti ispričati. Naš seksualni život bio je intenzivan, uživali smo, jebali smo se do iznemoglosti. Bez obzira na godine uvijek je isti žar bio među nama.


Kad si bio srednjoškolac, nas dvoje smo išli kod njegovog brata i snahe, na kartanje.Ostali smo do jedan iz ponoći. I tad sam bila napaljena do bola, dirala sam ga ispod stola.Bio mu je jako dignut kurac. Idući kući molila sam ga da se pojebemo uz put, rekao je da ćemo to uraditi gospodski na krevetu, da ti spavaš već odavno.


Ušli smo u kuću, on je otišao u toalet, a ja sam se raskomotila. Ušla sam u tvoju sobu, lagano na prstima, da provjerim da li spavaš i da li je sve u redu. Imao si prethodnih dana malu temperaturu, bojala sam se groznice. Nisam naravno palila svjetlo, ali od svjetlosti iz hodnika se sve vidjelo. Nisi bio dobro pokriven i željela sam da te ušuškam. Vidjela sam da ti je kurac otkriven, dignut i da je pozamašan, a onda grom iz vedra neba. Pored tebe sam spazila moje pamučne gaćice. Odmah sam znala da si drkao u njih, da si ih mirisao i da nisi spavao. Nisam se naljutila naravno, u momentu sam ovlažila. Željela sam da ti pomilujem kurac i jaja, poljubila bih ga samo da smo bili sami. Ludo sam se napalila. Samo sam te pokrila i blago ti pomilovala glavić. Da li se sjećaš?



-Sjećam se majko, nisam spavao, kako sam poslije toga izdrkao u tvoje gaćice.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj