Napaljena strina i njena kćerka

Kao mladi tinejđer moji prvi dodiri sa drkanjem su bili pornici i erotske price. Tada sam poceo i da se razvijam ko musko i sve zene oko mene su bile potencijalne osobe za seks naravno osim obitelji.

Nedaleko od mene je živo stric sa svojom ženom Dijanom i ćerkom pa smo se mi dosta druzili. Dosta vremena sam provodio kod njih. Kako su se moja seksualna čula razvijala prva žena na koju sam počeo drkat bila je moja strina Dijana. Ne bih ja to ni poce raditi da ona nije imala stav kokete raspustenice i velike milfare. Malo po malo kada bi joj god pomagao raditi nekakav posao u kuci postavila bi se uvijek tako da njezin veliki dekolte sa sisama desetkama gledao mene ravno u oci , a velika, zategnuta guza ko da je uvijek nesto trazila. 

I tako sve se češće guzila ispred mene, a tange razlicitih boja su se uzdizale iz uskih traperica.

Jedno ljeto bio sam u šorcu bez gaća i postave i sjedeći na stolici tijekom jake erekcije gledajući nju i njeno dupe kurac ispadne iz šorca. Praveći se lud nastavih sjediti i ona uz blazen osmjeh pogleda moj mladi rumeni glavic koji kao cvijet ubran čeka na nju. Pogleda ga strina i nasmije se i ja otrcim u wc da ispraznim litru sperme.

Vratim se nazad i priznam joj da gajim neke simpatije prema njoj i ona me na to pogleda jebozovnim pogledom i upita me

– što ćemo učiniti po tom pitanju.

Ja ušutim i ne prode ni trenutak a ona ga uvali u svoja usta pocne ga lizati i oblizivat njezno po glavicu a kasnije sve do grla. Odusevljena mojom brzom erekcijom polize i proguta svu spermu tako slatko da su me svi trnci prosli kroz tijelo. Zatim je uradila ono sto samo mogu prave milfare i vatrene jebacice. Okrene mi svoj prekrasni cmar koji kao da je cekao neku veliku jebacinu. 

Kao nikada do sad kidao sam je uz veliku vrisku i ciku popracenu zadovoljstvom, udarajuci je po guzovima iz sve snage. Osjecajuci da u takvom tempu nemam vremena za promjenu poze izbacim ga iz cmara i pocnem joj punit mokru picku i uz tektonsko podrhtavanje dozivi dva jaka orgazma kakva nije osjetila godinama. Napunim joj toplu picku do vrha ali joj ni to nije bilo dosta. Bila je nezasitna kucka koja je zelila da ju proderem kao nikad u zivotu. Sjedne na mene i neumorno je moj klizavi kurac jahala govoreci da joj nije dosta.

Uzeo sam ju i stavio na sebe i stojeci je probadao do vrha u nezasitno njezino grotlo. Promjenimo jos nekoliko poza a najvise je uzivala kad sam ju okrenio od pozadi uzeo za kosu i nezasitno joj probadao taj lijepi, bozanstveni cmar. Trzala se i dahcuci govorila da sam najbolji ljubavnik ikada. Nakon dobrih pola sata svrsim joj po ogromnim sisama litru sperme i odemo se opustitu kadi. Uzivao sam trljajuci joj mokru macu i ljubeci s njom.

Legli smo umorni i zaspali jedni na drugome.

Ujutro su me probudili njezni dodiri njezinih prstiju po mom kurcu. Samo sam joj ga uvalio i njezno zapoceo jutarnji seks koji se na kraju pretvorio u nezasitnu, divlju jebacinu. Tako sam ju jebao da smo svrsili u isto vrijeme osjecajuci razlivenu toplu spermu. 


Tada je u sobu uletila njezina kćer Maja, moja rodica. Vidjevsi nas kako uzivamo sokirala se i strina joj je rekla da zatvori vrata i pridruzi nam se. Rodica Maja je imala 18 godina, bila je jos neiskusna, a strina je to znala pa ju je htjela poduciti na sto je Maja s velikim veseljem pristala.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
1 Komentar
  1. Debeli komentira

    Jeli nastala beba

Komentiraj