Nevjerna supruga Sandra voli mladi kurac

Nevjerna supruga Sandra voli mladi kurac

Moja priča počinje još iz studentskih dana, ja sam bio druga godina fakulteta studija fizioterapije i recimo solidan student. Bio sam u godinama kada me je interesovala samo knjiga i da što prije završim fakultet i postanem svoj čovjek. Želio sam se što prije osamostaliti i postati svoj čovjek.

Jednog dana dok smo bili na praksi me je jedan stariji radnik u bolnici kojeg sam lično poznavao, zamolio ako može da da moj broj telefona svojoj bratanici koja je vanredno upisala studije fizioterapije, a koja vec 15 godina radi kao medicinska sestra i dosadile su joj stalne noćne smjene. Naravno, da nije bilo nikakvih problema, i već kroz par sati mi je zazvonio telefon, a sa druge strane sam čuo jedan jako veseo i umiljat ženski glas. Zamolila me je, ako možemo da se nađemo na kafi i da joj donesem nešto od skripti i materijala sa prve godine, te da je malo posavjetujem i uputim šta i kako oko samog fakulteta.


Nakon 2 dana našli smo se na kafi, a ispred mene se pojavila izuzetno konzervativno obučena žena od nekih 35 godina. Imala je dugu smeđu kosu, krupne i zavodljive oči boje meda i izuzetno primamljive usne.

Sjeli smo jedno preko puta drugoga i započeli priču o fakultetu, studiranju i nekim elementarnim stvarima. Nakon nekih pola sata prazne priče i savjeta oko učenja, počeo sam je malo zapitkivati o privatnim stvarima, da li je udata, zbog čega se sada odlučila studirati i sl.


Rekla mi je da je u braku već 10 godina i da ima jako ljubomornog muža koji ju je i natjerao da se prekvalifikuje iz medicinske sestre u fizioterapeuta, kako ne bi radila noćne smjene i kako bi provodila više vremena kući sa porodicom. Rekla je da imaju dvoje djece, te da i zbog njih želi ostaviti utisak majke koja noću bude kod kuće, a ne na poslu i da ne želi da im za majku govore da ko zna šta radi po noćnim smjenama, sa doktorima.

Nakon našeg prvog susreta, usljedile su kafe, bar jednom sedmično i sve bolje upoznavanje. Ne mogu kriti, ali jako mi je prijao razgovor sa njom i njeni savjeti kao starije žene koje mi je davala kada su u pitanju djevojke. Iz susreta u susret postajali smo sve bolji i sve smo se više upuštali u neke intimnije teme.

Tako smo poslije 4-5 susreta počeli otvoreno razgovarati o sexu, ona je prva koja je počela tu temu, pitavši me da li imam djevojku, da li smo spavali i slično. Tada sam potpuno iskreno i drugarski počeo priču kakve djevojke volim, kakva sam sexualna iskustva imao i na kojim mjestima, koje poze najviše volim sl. Primjetio sam da joj prija to što sam joj govorio, pa me je sve više zapitkivala, na šta sam ja bio sve detaljniji i sve više joj opisivao moje sexualne susrete sa djevojkama. Vidio sam da su joj se oči zacaklile i da je upravo to ono šta joj nedostaje nakon toliko godina braka, a to je malo dublji odnos, a ne samo površan sex.



Nisam je štedio na pitanjima, pa sam je ispitivao da li uživa u sexu sa mužem, kakav sex voli. Očekivao sam nekako površan odgovor i da će vješto skrenuti sa teme, ali za uzvrat sam dobio poprilično detaljne odgovore.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj